DECESE

 

* Cu tristețe și durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame

FLOARE BUTCA,

în vârstă de 75 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 17 aprilie, ora 14.00, de la Capela Sânnicolau Român. O inimă bună a încetat să mai bată, lăsând în urmă o durere și un gol imens. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Copiii Ghiță și Viorica. (1641)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la draga noastră cumnată și mătușă

FLOARE BUTCA.

Amintirea sa va rămâne veșnic vie în inimile noastre. Dumnezeu să o odihnească în pace. Cumnatul Ghiță și nepoatele Sorina, Monica, Luminița și Alina cu familiile lor. (1642)

 

* Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în clipele înmormântarii celei care a fost mamă iubitoare şi soţie

ANA MOTICEAC,

şi celor ce se roagă pentru sufletul ei. Dumnezeu să o odihnească de-a dreapta Sa! În veci Amin! Fiicele Monica și Daniela și Lazăr Corbu. (1626)

 

* Cu sufletele copleșite de durere ne despărțim de draga noastră mamă, soacră, bunică și străbunică

CRISTINA ILIEȘ.

Rămas bun scumpa noastră! Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc în comuna Mădăras, azi, 16 aprilie 2021, ora 13.00. Fiica Rodica Strava și ginerele gen. (r) Strava Dumitru, nepoții Daciana și Bogdan, strănepotul Rareș. 

 

* Împărtășim durerea dragilor noștri verișori, Mitică, Rodica și de copiii lor, Daciana, Bogdan și Rareș, acum când se despart pentru totdeauna de draga lor mamă, soacră, bunică și străbunică,

CRISTINA ILIEȘ.

Dumnezeu s-o odihnească în Împărăția Sa și să-și primească odihna binemeritată în grădina raiului. Verișoara Silvia, fiica Victoria și soțul Dan. (1640)

 

* Vei rămâne în inimile noastre, a generaţiilor de elevi şi studenţi, precum şi în memoria acestor locuri, pentru care, cu profesionalism ţi-ai adus contribuţia, dragă colegă,

conf. dr. arh. DANIELA-GEORGETA MARIAN.

Drum drept şi multă lumină. Dumnezeu să te odihnească şi să te aibă în pază! Colectivul Facultăţii de Construcţii, Cadastru şi Arhitectură.

 

* Cu durere în suflet, mă despart de prietena și colega mea dragă

arh. DANIELA MARIAN,

plecată prea devreme în lumea celor drepți. Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie. Sincere condoleanțe, arh. Diana Sime și familia.

 

* Suntem alături de Horea, acum, când se desparte de mătuşa sa dragă,

DANA MARIAN.

Drum lin spre stele! Alexa şi Francesca. 

 

* Suntem alături de Radu şi de întreaga familie, la despărţirea de sora, cumnata şi mătuşa dragă,

DANA MARIAN.

Dumnezeu să-i dea liniștea și odihna veșnică! Titi şi Marcela Prada.

 

* Aducem un ultim omagiu colegei noastre

arh. DANIELA-GEORGETA MARIAN.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-ți așeze sufletul în ceata drepților și să-ți dea odihnă veșnică. Colectivul Filialei Bihor a Ordinului Arhitecților. (1637)

 

* Suntem alături și împărtășim durerea colegei noastre Simona Cosma, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a soțului drag. Colectivul CSUD Universitatea din Oradea. Prof. Radu Țarcă.

 

* Un gând de alinare și compasiune familiei Szilași, adânc îndurerată, la despărțirea de cea care a fost soție și mamă,

CORNELIA SZILAȘI.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Unchiul Florin cu mătușa Florica Bungău și copiii Narcisa și Dacian cu familiile. (1627)

 

* Te-ai stins tăcut şi demn, ai alunecat spre lumină, liniştit şi împăcat, lăsând în urmă tot zbuciumul vieţii, într-o primavară timpurie, când totul renăştea, când soarele pulsa în toţi mugurii spre perpetuarea frumosului pământean. Cu o rugăciune, o candelă aprinsă, o floare şi un gând pios ne luăm rămas bun şi ne rugăm la bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, iubitul nostru bunic

IOAN TAMAS.

Vei rămâne în inimile noastre mereu, acelaşi bunic iubitor, blând, înţelept bun, vesel şi glumeţ! Nepoata Ramona, Adrian, Violeta şi Florian Gal.

 

* Cu inimile îndoliate anunţăm trecerea în nefiinţă a dragului nostru tată, socru, bunic şi străbunic,

ALEXANDRU GOMBÁR,

de 82 ani, fost taximetrist. Îl conducem pe ultimul său drum, sâmbătă, 17 aprilie 2021, în Cimitirul Rulikowski, de la Capela Steinberger, ora 11.00. Familia îmdurerată. (1629)

 

* Cu durere în suflete suntem alături de voi, Tița și Ani Rotar, în aceste momente grele la despărțirea de soțul și tatăl vostru,

DUMITRU ROTAR.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și binecuvântată. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Fam. Butca. (1631)

 

* Cu tristețe și durere în suflete, anunțăm încetarea din viață a unei ființe dragi nouă care a luat calea spre cer. Îndoliați în suflete și plini de durere, ne despărțim pentru totdeauna de scumpa noastră mamă, bunică și soacră,

ILEANA BOLDAN.

Dormi în pace, suflet blând! Nu te vom uita niciodata! Înmormântarea va avea loc la Biserica Ortodoxă din satul Valea Crișului, comuna Bratca, vineri, 16 aprilie 2021, de la orele 13.00. Un ultim omagiu adus din partea fiicelor Mărioara și Aurelia, fiilor Gheorghe și Ionel, a nepoților și a întregii familii. Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

* Un ultim omagiu surorii mele

prof. RODICA MALIȚA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sunt alături de nepoatele Nicoleta, Monica și cumnatul Nicolae. Sora Leonica Silaghi, nepotul Vasile Silaghi cu familia.

 

* Regretăm profund încetarea din viață a surorii

prof. RODICA MALIȚA.

Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace. Sunt alături de nepoatele Nicoleta, Monica și cumnatul Nicolae. Fratele Ovidiu Pop, cumnata Sabina, nepoata Olivia. 

 

* Cu mare durere în suflet mă despart de draga mea soră

prof. RODICA MALIȚA

trecută la cele veșnice, lăsând un mare gol în urma sa. Dumnezeu să te odihnească în pace. Drum lin spre cer sora mea. Vei fi mereu în gândul și rugăciunile mele. Sunt alături de nepoatele Nicoleta, Monica și cumnatul Nicolae. Sora Mărioara Vușcan.

 

* Regretăm profund trecerea în neființă a mătușii noastre

prof. RODICA MALIȚA.

Suntem alături de unchiul Nicolae și verișoarele Nicoleta și Monica. Odihnă veșnică. Nepoata Rodica Negrean cu familia.

 

* Sunt alături de verișoarele mele Nicoleta, Monica și unchiul Nicolae, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mătușii noastre

prof. RODICA MALIȚA.

Odihnă veșnică. Nepotul Adrian Vușcam cu familia. 

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a ridicat la ceruri. Dor nemărginit, lacrimi şi durere fără margini, simţim acum pentru fina noastră dragă

VIORICA UNGUR,

care a plecat spre viaţă veşnică. Vei rămâne veşnic în amintirea noastră. Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Naşii Teodor Ianc şi Florica. (1634)

 

* Gânduri de mângâiere şi sincere condoleanţe familiei Ungur, la pierderea soţiei, mamei şi bunicii dragi,

VIORICA UNGUR.

Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te aşeze în ceata drepţilor. Fam. Mela, Cătălin şi Delia. (1635)

 

* Suntem alături de finul nostru drag, George Ungur şi fiica Maia, la marea  durere pricinuită de pierderea mamei şi bunicii dragi,

VIORICA  UNGUR,

cea care le-a purtat de grijă până în ultimul ceas. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace! Fam. Ianc Elena, Sebastian şi Ştefania. (1636)

 

* În aceste clipe de grea încercare, suntem alături cu tot sufletul de voi dragii noștri, George, Maia și familia voastră, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a ființei celei mai iubite: MAMA și BUNICA

VIORICA UNGUR.

Bunul Dumnezeu să-I dea odihnă veșnică și să-I așeze sufletul în Împărăția Sa, alături de cei buni și drepți, iar vouă să vă mângâie sufletele întristate. Cosmin Sabău cu familia.

 

* În aceste momente de profundă suferință suntem alături de nașul nostru Nelu Furău, Mia Furău și fiica Cristina, la trecerea în veșnicie a celui care a fost frate, soț și tată

GHEORGHE FURĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Stelian Meșter cu familia.

 

* Cu compasiune și durere în suflet suntem alături de familia finului nostru Nelu Furău, la trecerea în veșnicie a dragului său frate

GHEORGHE FURĂU.

Sincere condoleanțe. Fam. Meșter Traian și Rodica.

 

* Împărtășim durerea familiei Furău Maria și Furău Ioan la trecerea în neființă a soțului, tatălui și fratelui

GHEORGHE FURĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Popa Sorin.

 

* Cu profundă durere sufletească promoția 1954 (a claselor a X-cea) a Liceului ”Emanuil Gojdu” s-a despărțit de colegul

NICOLAE SONEA

care a trecut pragul veșniciei. Ne rugăm Atotputernicului să primească la dreapta Sa sufletul cald și delicat a celui plecat, dându-i binemeritata odihnă. Îndoliatei familii îi exprimăm sincere și profunde condoleanțe și-i adresăm gândurile noastre de mângâiere și alinare în această stare de grea încercare. (1644)

 

* Suntem alături de colega noastră Simona Cosma și familia ei, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soțului. Bunul Dumnezeu să așeze sufletul celui plecat de-a dreapta Sa, iar pe cei rămași să îi mangâie și întărească. Sincere condoleanțe! colegele Lia, Viorica, Rodica și Gianina.

 

* Suntem alături de familia greu încercată a colegei și prietenei noastre Simona Cosma la decesul soțului și părintelui drag,

PETRICĂ COSMA.

Dumnezeu să-l odihnească și să-i răsplătească viața exemplară. Familiile Paul, Călin Magheru și Denisa Igna. (416)

 

 COMEMORĂRI

 

* Amintim cu tristețe că în 17 aprilie 2021 se împlinesc 5 ani de când s-a stins lângă noi o inimă nobilă și generoasă, a dragei noastre surori și mătuși,

IULIANA ILYÉS,

din Tinca. Dumnezeu să-i ierte păcatele și să-i așeze sufletul bun în Casa Raiului. Veșnică pomenire! Familia îndurerată. (1519)

 

* Cu profundă durere, în preajma sfintelor sărbători de Paști comemorăm trecerea a 5 ani de la plecarea la cer a iubitei noastre soții, mame, soacre și bunici,

AURELIA BEGHER.

Gânduri pioase și rugăciuni pentru odihna veșnică a sufletului ei. Soțul Florian Begher, împreună cu întreaga familie.

 

* Pios omagiu de dragoste și neuitare în memoria celei care a fost

EUGENIA ANA SUCALĂ (BUNDI),

la împlinirea a 5 ani de la trecerea în eternitate. Dumnezeu să-o odihnească în pace! Să aibă somnul lin! Familia îndurerată.

 

* Etern omagiu de prețuire și neuitare, la împlinirea a 6 luni de când a plecat la cele veșnice scumpa și iubita mea soră,

ANA SIMAI.

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace! Cât voi trăi te voi plânge! Sora Maria Botău cu familia. (1625)

 

* Pios omagiu de recunoștință, dragoste și neuitare la împlinirea a 19 ani de când a trecut la cele veșnice soțul, tatăl, socrul și bunicul drag,

TRAIAN GHIȚ.

Bunul Dumnezeu să-ți dăruiască odihna binemeritată. Mulțumim celor care-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Soția Anuța, copiii Dorina și Neluțu cu familiile. (1632)

 

* Cu adâncă tristețe ne amintim de trecerea în veșnicie a scumpului nostru frate și cumnat

DUMITRU GROSU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soției Stela și copiilor Sorin și Pupa și familiile lor, mângâiere din partea lui Dumnezeu. Anica și Nicu Florea. (1630)

 

* Mama, este unică, cea mai iubită ființă din inimile noastre. Nimeni și nimic nu poate alunga tristețea creată prin plecarea sa. Cu mult drag, dor și recunoștință o purtăm în suflet pe scumpa noastră mamă și bunică,

IULIANA POPOVICI

- (MAMĂ ICĂ),

care în urmă cu un an a plecat pe drumul veșniciei. Rugăm pe bunul Dumnezeu s-o odihnească în Împărăția Sa, iar îngerii să-i poarte sufletul bun acolo unde nu este durere, nici întristare, iar neuitarea și dragostea noastră să-i vegheze odihna veșnică! Candela neuitării va arde neîncetat la mormântul ei. Parastarul va avea loc sâmbătă, 17 aprilie 2021, la Biserica ”Sfântul Nicolae”, Ioșia. Adâncă recunoștință celor care vor înălța la ceruri o rugă în amintirea sa. Te purtăm în suflet și gând cu multă iubire. Profund și veșnic îndurerați, fiica-Corina, ginerele Teodor, nepoții Mihaela și Bogdan. (1638)

 

* Azi, la 6 luni de când a trecut în neființă, aducem un omagiu de prețuire și neuitare celui ce a fost

DOREL DAN,

din Mihai Bravu. Îi vom păstra neștearsă amintirea și ne vom ruga pentru odihna sufletului său. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia. (1643)