DECESE 

 

* Suntem alături de finul nostru, notar Moş Gheorghe şi familia lui, acum când se desparte de sora lui dragă,

ONICA BARA.

Dumnezeu s-o odihnescă în pace! Naşa, văduva Silvia Bei cu fiul Sebi şi soţia Claudia şi văduva Doina Stana. (732)

 

* Suntem alături de colegii noștri, Dan și Marioara Dumitru, acum se despart de iubita lor mama, soacră și bunică

ELISABETA DUMITRU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colegii de la ABA Crișuri - Serv. Monitoring, Inspecție și Avize. 

 

* Suntem alături de verișoara noastră Rodica Clitan, la greaua suferință pricinuită de decesul soțului drag

NELUȚU CLITAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică alături de îngeri! Verișoarele Gabriela Cotuna și Mihaela Bonațiu cu familiile.

 

* Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune pentru doamna dr. Feflea Vanda și familia ei, la despărțirea pentru totdeauna de tatăl drag

IOAN DUGHI.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și drum lin printre stele! Ica Malița cu familia. (721)

 

* În aceste momente triste împărtășim durerea familiei Purdea, la trecerea în veșnicie a celei care a fost, soție, mamă și bunică,

VIORICA PURDEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Fratele Boșca Pavel și cumnata Maria, nepoții Paula, Marius, Renata, Patricia și Sofia.

 

* Pios omagiu

”MICUȚEI”,

fosta noastră colegă de liceu, cea care a fost

IRINA MODOG.

Lumina lină să te însoțească într-o lume mai bună și mai dreaptă! Absolvenții Liceului ”Emanuil Gojdu”, promoția 1964. (722)

 

* Suntem alături de bunii noștri prieteni, Ionică, Ovidiu și Lucian Olaru, în aceste momente triste și grele, când se despart de buna lor soție și mamă. Dumnezeu să o ierte și să o așeze în rândul celor drepți! Luana, Codruța și Ionel Vila. (723)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de scumpul și bunul nostru fiu, frate, cumnat și unchi

PETRU JURJUȚ,

în vârstă de 58 ani. Înmormântarea are loc azi, 16 februarie 2021, ora 13.00, la Cimitirul Municipal, Capela Hașaș. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace! Vei rămâne veșnic în inimile noastre! Părinții Petru și Ana, sora Florica, cumnatul Ioan, nepoții Ioana și Sergiu.

 

* Ziua de 13 februarie îmi va aminti de acum de plecarea ta, scumpul meu soț. Îți mulțumesc pentru toate momentele fericite petrecute împreună dragul meu

PETRICĂ JURJUȚ.

Nu te voi uita niciodată! Soția Gyongyi și fiul Roland, veșnic îndurerați.

 

* Suntem alături de colegul nostru Dumitru Dan, în aceste momente grele, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei sale. Sincere condoleanțe, din partea colectivului SGA Bihor. (725)

 

* Copleșiți de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care a fost mama, soacra și bunica noastră dragă,

IULIANA ARDELEAN,

la venerabila vârstă de 97 ani. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Vei rămâne o amintire vie în sufletele noastre. Slujba de înmormântarea are loc azi, 16 februarie, ora 12.00. Capela Hașaș. Familia îndurerată. (731)

 

* Suntem alături de Ionică Ardelean și familia lui, la despărțirea de iubita lor mamă, soacră și bunică

IULIANA ARDELEAN.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Florica Firez cu familia.

 

* Colectivul firmei Remed este alături de colega Otilia Salagean, în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

* O inimă bună a încetat să bată şi un suflet cald a plecat dintre noi, la ceruri, lăsând un gol în sufletele noastre. O ultimă îmbrăţişare îi aducem prietenului şi camaradului nostru,

TUDOREL VAIDA,

plecat prea devreme dintre noi. Roman Ioan Sorin cu familia, alături de colegii de vânătoare, din Asociaţia Prohunting. (728)

 

* Cu multă tristeţe ne luăm rămas bun de la tatăl, socrul şi bunicului drag,

prof. MIHAI BRUDAŞCU,

care ne-a părăsit după o scurtă şi grea suferinţă, la vârsta de 88 ani. Înmormântarea va avea loc joi, 18 februarie 2021, ora 11.00, la Cimitirul Rulikowski. Familia îndurerată. (727)

 

* Vestea trecerii la cele veşnice a nepreţuitei noastre prietene

LENUŢA OLARU,

a venit ca un trăsnet. Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima regretul despărţirii de un OM atât de special şi de a-i îmbărbăta pe, Ionică, Ovidiu şi Lucian, în aceste momente atât de grele. Sincere condoleanţe întregii familii! Dumnezeu să-i aşeze sufletul minunat între aleşii Lui! Iosif şi Cornelia Româneac. (729)

 

* Cu multă tristețe în sufletele noastre, soțul Zoli, fiica Otilia, ginerele Gheorghe și nepoata Carolina, anunță trecerea la cele veșnice a dragei noastre soții, mame, soacre și bunici

DORINA IULIANA FEKETE.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 17 februarie, la ora 14.00, capela Hașaș și stâlpul are loc azi, 16 februarie, la ora 18.00. Rămas bun, suflet drag! Nu te vom uita niciodată!

 

* Cu lacrimi in ochi am primit trista veste a trecerii în neființă a dragei noastre

DORINA IULIANA FEKETE.

Suntem alături de voi, Zoli, Otilia, Gheorghe și Carolina, în aceste clipe grele și ne rugăm Tatălui să o odihnească în pace. Sincerele noastre condoleanțe. Cuscrii Gheorghe și Gheorghina cu familia.

 

* Cu sufletul îndurerat soţia Doina şi fiii Victor şi Vlad anunţă decesul

inginerului SORIN IOAN IUONAȘ,

în vârstă de 61 de ani.

 

* Suntem consternați că s-a întâmplat un asemenea eveniment tragic. Am pierdut fulgerător, un prieten de nădejde,

ing. SORIN IUONAȘ,

un dedicat și apreciat profesionist. Suntem alături de familie și transmitem condoleanțe soției – Doina și celor doi fiii - Vlad și Victor. Bunul Dumnezeu să vă aline suferința și să vă dea putere pentru a trece peste această grea încercare! Odihnească-se în pace! Cu nemăsurată tristețe, familia Ada și Bogdan Tomescu.

 

* O fiinţă dragă nouă, care ne-a iubit nespus, a împărtăşit cu noi toate bucuriile şi greutăţile vieţii, îndrumându-ne mereu spre bine, iubire şi credinţă, cu sufletul ei blând şi bun, draga noastră mamă, bunică, soacră şi străbunică

FLOARE MARIAN

a plecat spre cele veşnice. Lumina veşnică a lui Hristos cel Înviat să-i însoţească sufletul bun spre ceruri, iar Dumnezeu cel plin de dragoste să-l primească în Împărăţia Sa! Fie-i ţărâna uşoară! Oficierea slujbei religioase va avea loc miercuri, 17 februarie, ora 13.00, la capela din localitatea Cordău. Fiicele Viorica, Maria, Rodica, Voichiţa, fiul Gheorghe cu familiile lor, nepoţii Călin-Faustin, Sergiu, Larisa, Mădălina şi George. (730)

 

COMEMORĂRI

 

* S-au scurs 12 ani de lacrimi și durere de când sufletul bun al dragului nostru

VICTOR PARIS-VIKY

s-a ridicat la cer, de unde ne veghează așa cum o făcea întotdeauna. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace între aleșii Săi. Te purtăm în suflet și gând cu iubire și afecțiune. Familia. (719) 

 

* Pios omagiu de recunoștință și dragoste la împlinirea a 15 ani, azi 16 februarie, de la plecarea în veșnicie a dragului nostru tată, bunic și străbunic,

GHEORGHE LUCUȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace alături de cei bine plăcuți Lui. Fiica Florica, cu copiii. (717)