DECESE  

 

* Ne despărțim pentru totdeauna de cel ce a fost soț, tată, bunic 

prof. FLORIAN CĂRBUNAR.

Stâlpul are loc azi, 16 februarie, ora 17.00, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 17 februarie 2024, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Îndurerați soția Elena, copiii Călin cu familia, Marius și Gabi. (4673)

 

* Adio 

BUBU!

Cu lacrimi în ochi, te lăsăm să pleci printre stele. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace

FLORIAN CĂRBUNAR.

Nepoții Sofia, Andrei și Rafail. (4674)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a fratelui și cumnatului nostru drag, cel care a fost

prof. FLORIAN CĂRBUNAR.

Dumnezeu să-i așeze sufletul între cei drepți și buni! Sora Florica și cumnatul Miron. (4669)

 

* Cu durere și tristețe ne despărțim de unchiul nostru drag  

prof. FLORIAN CĂRBUNAR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină! Nepoții Marius și Alina cu soțul Eugen Petrescu. (4668)

 

* Cuvintele nu pot exprima durerea și tristețea din sufletele noastre, la aflarea veștii că a trecut în neființă stimatul și iubitul nostru coleg, soț, tată și bunic 

prof. FLORIAN CĂRBUNAR,

în vârstă de 79 ani. Suntem alături de familia greu încercată, în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un ultim omagiu îi aducem cei 13 colegi de clasă rămași din 35 câți am fost în clasa A, promoția 1964, Școala Pedagogică Oradea. (4670)

 

* Anii copilăriei și ai tinereții ne năpădesc cu amintiri dragi, cu clipe de neuitat petrecute ca frați în casa părintească. Deplângem plecarea ta frate drag

prof. FLORIAN CĂRBUNAR

în lumea celor drepți și rugăm pe Tatăl Ceresc să-ți dea iertare de păcate și loc de-a dreapta Sa și să primească lacrimile noastre ca semn de dragoste și regrete pentru tine. Fratele Petre cu familia. (4672)

 

* Prietenia noastră, balsam pentru suflet, devine amintire dureroasă prin plecarea dragului nostru    

prof. FLORIAN CĂRBUNAR

prieten și om de omenie, mai rar de întâlnit. Să-ți fie drumul lin spre Ierusalimul Ceresc. Rugăciunile noastre te vor însoți mereu, stropite cu lacrimi. Prietenii Wily Kirr și Corneliu Sfârlea. (4671) 

 

* Un gând de mângâiere și alinare colegei noastre Alina Vese, acum la ceas de grea încercare când își ia rămas bun de la cel care i-a fost tată. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Colectivul Liceului Tehnologic Special nr. 1 Oradea. (4664)

 

* Tristă și dureroasă este despărțirea de cea care a fost o soție, o mamă și o bunică devotată    

FLORICA TIRLA-LUPAȘ. 

Slujba de înmormântare are loc azi, vineri, 16 februarie 2024, ora 13.00, la capela din satul Rieni. Fie-i țărâna ușoară! Soțul Constantin, fiica Mărioara și nepotul Florin. (4666)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de cea mai bună mamă, soacră, bunică și străbunică, după o lungă și grea suferință,  

FLORICA TIRLA-LUPAȘ. 

Aducem pe această cale mulțumiri cadrelor medicale care au îngrijit-o. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fiul Nicolae cu familia din Oradea. (4667)

 

* Împărtășim durerea familiei Felicia Enache, la despărțirea de draga lor mamă. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie. Fam. Mihai și Othilia Groza.

 

* Cu nemărginită durere în suflet ne despărțim de cel care ne-a fost tată, socru și bunic

FEHER KAROLY.

Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 17 februarie, la capela cimitirului din Nojorid. Familia îndurerată.

 

* Împărtășim durerea colegului nostru Cristian Mariș, a soției și a copiilor la despărțirea de socrul, tatăl și bunicul drag

FEHER KAROLY.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Colegii de la Uniunea Județeană a Cooperației de Consum Bihor.

 

 

* Suntem alături de familia lui Călin Cărbunar la plecarea fără întoarcere a celui ce a fost tatăl drag,

 FLORIAN CĂRBUNAR.

 Bunul Dumnezeu să-i vegheze odihna de veci și să aline suferința celor pe care-i lasă în urmă. Familia Gavriluț Viorel și nașa Cristina.

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 7 ani, dar chipul blând și iubitor al mamei noastre dragi,

prof. ANA CRISTE

rămâne ca o candelă vie, pe care dragostea și dorul nu o vor lăsa să se stingă niciodată. Comemorarea va avea loc sâmbătă 17 februarie 2024, ora 9.00, la Biserica cu Lună. Cu recunoștință, fiicele Mirela și Corina și nepotul Cristian, cu familiile. Dumnezeu să-i vegheze veșnicia! (4663) 

 

* Azi, 16 februarie, se împlinesc 18 ani de la trecerea în neființă a bunului nostru tată, bunic și străbunic 
GHEORGHE LUCUȘ.

Odihnă veșnică! Nu te vom uita niciodată. Fiica Florica, cu copiii Ștefan, Lăcrimioara, Marcela și strănepoata Maria. (4665)