DECESE

 

* Conducerea Colegiului Național "Emanuil Gojdu" împreună cu tot colectivul școlii își exprimă regretul profund pentru trecerea la cele veșnice a ilustrului profesor de limba și literatura română

DOREL TIFOR.

Timp de 54 de ani, Marele Dascăl

DOREL TIFOR

și-a închinat existența școlii noastre, cu pasiune și dăruire.

Generații întregi de gojdiști l-au privit ca pe un mentor, ca pe un părinte, fiind un reper moral și profesional de excepție.

Îi informăm pe toți cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu și la școală, că la Poarta nr. 1 (intrarea dinspre Criș) există o Carte de Condoleanțe, unde se vor putea așterne gânduri până vineri, 18 iunie, între orele 9 și 14. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate! (2456)

 

* Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum, la despărțirea de iubitul nostru diriginte

DOREL TIFOR.

Un suflet care s-a ridicat pentru rânduiala în gândire și în cuvânt, de la seva pământului la roadele dorului. Se va întoarce pentru tinerețea de mâine, pentru generațiile viitoare, cu taina duhului fecund al Dascălului etern. Fie-i trecerea un cântec de lumină. Sincere condoleanțe familiei! Colectivul clasei a XII-a C, promoția 1990.

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a colegului și prietenului nostru,

prof. DOREL TIFOR.

Condoleanțe familiei și celor dragi! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. prof. Aurel Tărău. (2443)

 

* În aceste momente triste, sincere condoleanțe familiei

DOREL TIFOR,

eminent profesor și un prieten adevărat. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Familia dr. Szegedi Ladislau, din Belgia și Oradea. (2444)

 

* Cu tristețe am aflat vestea trecerii în neființă a distinsului profesor

DOREL TIFOR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumitru Câmpian, Liana și Alex Papagiannis. (2446)

 

* Aducem un pios omagiu celui mai dedicat profesor, sfătuitor și susținător al nostru în transformarea în oameni maturi și responsabili,

prof. DOREL TIFOR.

Veți rămâne mereu în amintirea noastră! Clasa a XII-a A, promoția 2006. "Eternitatea în care intră cei duși de pe lume e viața fără margini, iubire fără sfârșit și fericire deplină". (Emily Bronte)

 

* Un ultim și pios omagiu

Profesorului DOREL TIFOR,

un Dascăl simbol pentru Liceul Gojdu, iubit și adorat de zeci de generații de gojdiști și un OM cu adevărat unic și excepțional. Cu profundă recunoștință vă voi purta mereu în suflet și în amintire, dragă Domnule Profesor! Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Anca Dodescu și familia. (2449)

 

* S-a ridicat la cer sufletul unui dascăl devotat școlii românești și care a marcat în chip fericit multe generații de elevi,

prof. DOREL TIFOR.

Amintirile copilăriei petrecute împreună ne mai alină durerea despărțirii. Prof. Corneliu Sfârlea și familia. (2448)

 

* Actualii şi foștii profesori ai Catedrei de limba franceză de la C. N. „Emanuil Gojdu” Oradea transmit condoleanțe familiei Tifor. Bunul Dumnezeu să îi dea odihnă colegului nostru,

domnul profesor DOREL TIFOR,

şi să-l așeze pentru veșnicie în Împărăția cerurilor! Odihnească- se în pace! (2452)

 

* A plecat din această lume distinsul coleg de breaslă,

prof. DORU TIFOR,

pensionar. În adolescenţă a fost elev al Liceului „E. Gojdu”. Absolvent de filologie ajunge profesor, apoi director la Liceul Gojdu, unde a fost apreciat, respectat şi simpatizat de colegi şi de generaţiile multe de elevi, pe care i-a îndrumat în cunoaşterea valorilor limbii şi literaturii române. S-a dăruit total profesiei de dascăl, ca „OM, PROFESOR şi DIRECTOR MINUNAT”. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Transmitem aparţinătorilor sincere condoleanţe! Familia Ciortin Augustin. (2454)

 

* Gânduri multe, pline de amintiri, ale unor vremuri pe care

DOMNUL PROFESOR

DOREL TIFOR,

le-a făcut mai frumoase şi mai suportabile, se îndreaptă cu multă compasiune spre cei dragi lui. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Prietenii şi foştii elevi: dr. Radu şi Corina Şuteu, dr. Radu Trâmbiţaş. (2461)

 

* Respect şi preţuire fostului nostru diriginte şi profesor

DOREL TIFOR.

Sincere condoleanţe familiei! Mihaela şi Vlad Zărnescu. (2460)

 

* Se duc rând pe rând, parcă prea repede, adevăratele valori,

profesorul DOREL TIFOR.

Un sincer gând de mângâiere şi alinare pentru naşul nostru Dan Tifor, Mircea şi Răzvan. Zbor lin, spre înaltul cerului, "unchiu"! Fam. Bogya.

 

* „Se stinge un luceafăr, se stinge o lumină, se stinge-o dalbă stea!”.

Un ultim omagiu domnului profesor

DOREL TIFOR,

adevărat MAGISTER, făuritor de caractere şi fericit călăuzitor în lumea magică a literaturii pentru atâtea generaţii de elevi. Dumnezeu să-l primească în Împărăţia Sa! Augustin Drăgan. (2462)

 

* Colectivul Inspectoratului Școlar Județean Bihor, cu profund regret aduce un ultim omagiu distinsului dascăl DOREL TIFOR, profesor și director la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” Oradea.

Ne exprimăm condoleanțele noastre familiei îndurerate a celui care s-a dedicat învățământului bihorean cu mult profesionalism și responsabilitate, contribuind în calitate de dascăl și manager la creșterea calității învățământul bihorean. Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

Inspector Școlar General, prof. Virgil-Nicolae Blage

 

* Cu durere în suflet anunţăm că a încetat din viaţă cea care a fost

ZENOVIA VEREŞ,

profesoară. Înmormântarea va avea loc joi, 17 iunie, ora 13.00, la Cimitirul Municipal Rulikowski, Capela Frenţiu. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Fiica Dorina cu familia. (2455)

 

* Suntem alături de familia Pap, din Biharia și nora noastră Timea, în aceste momente când se despart de cel care le-a fost soț, tată și bunic

TIBERIU PAP.

Să aibă parte de lumină! Fam. Ganea Sabin și Cristina. (2447)

 

* Sincere condoleanţe şi compasiune familiei îndoliate, la despărţirea de dragul lor

IOAN MORAR.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Colectivul S.C. UNIMAR COM S.R.L. (2453)

 

COMEMORĂRI

 

* Pios omagiu de recunoștință și dragoste iubitei noastre mame, bunică și soacră,

MARIA CRIȘAN,

la împlinirea a 17 ani de la plecarea sa în eternitate. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia îndurerată. (2445)