DECESE

 

* Un suflet bun, un OM minunat s-a înălțat acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste în Împărăția Sa. Ne vine greu să credem că cel care a fost tatăl, socrul, bunicul și străbunicul nostru drag

IOSIF FILIP,

nu mai este. Înmormântarea va avea loc în data de 17 martie 2022, ora 13.00, în satul Vintere de la nr. 234. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică. Familia îndurerată. (782)

 

* Cu adâncă durere anunţ încetarea din viaţă a soţului meu drag,

DUMITRU MERCEA.

Slujba de înmormântare are loc azi, 16 martie, ora 13.00, în localitatea Alparea, la Capela Cimitirului. În amintirea anilor frumoşi petrecuţi împreună, rog pe bunul Dumnezeu să-ţi aşeze sufletul în Împărăţia Sa şi să-ţi dea odihnă veşnică. Soţia Maria, veşnic îndurerată. (763)

 

* Cu o durere nemărginită anunțăm plecarea spre Împărărția Cerească a iubitului nostru soț, tată și bunic

preot DIMITRIE PETRU SONEA,

la vârsta de 75 ani. Bunul Dumnezeu, celui care i-a slujit până în ultima clipă, a hotărât să-l cheme mai aproape, lăsându-ne cu sufletele pustiite de durere și întristare. Slujba de stâlp are loc azi, 16 martie 2022, de la ora 18.00, la Biserica din Cheresig, iar înmormântarea va avea loc joi, 17 martie 2022, ora 13.00, la Biserica din Cheresig. Bunul Dumnezeu să te țină veșnic lângă El, soțul meu iubit, tatăl nostru neprețuit și bunic adorat. Familia îndurerată. (770)

 

* Ne-a întristat vestea morții celui care a fost

preot DUMITRU SONEA.

Condoleanțe soției Aurelia, fiului Ciprian și celorlalți membri ai familiei. Fie-i țărâna ușoară! Elvira și Liviu Blaj. (773)

 

*  Suntem alături de cuscra noastră, preoteasa Sonea Aurelia și îi împărtășim marea durere în aceste momente grele și triste când se desparte de soțul ei drag

preot DIMITRIE SONEA

Drum lin spre veșnicie cuscrule! Fam. Onciu Alexandru și Maria. (775)

 

* Suntem alături de ginerele nostru Sonea Ciprian și de familia lui Alina și Alexandra, la marea durere de pierdere a tatălui său drag.

preot DIMITRIE SONEA.

Grele sunt momentele când îți pierzi un părinte. Dumnezeu să-l odihnească în pace și vouă să vă dea alinare și mângâiere. Fam. Onciu Alexandru și Maria. (776)

 

* Suntem alături de cumnatul nostru Sonea Ciprian și de doamna preoteasă Aurelia, acum când se despart de tatăl și soțul drag,

preot DIMITRIE SONEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Onciu Adrian și Alina. (777) 

 

* Vestea plecării în veșnicie a nașului nostru

preot DIMITRIE SONEA

ne-a întristat. Gânduri de mângâiere și sincere condoleanțe familiei îndurerate. Nașule, bunul Dumnezeu pe care ai slujit toată viața să te odihnească în pace! Fam. pr. Teodor Purtan. (778)

 

* Împărtășim durerea prietenilor noștri, Ciprian, Alina și Alexandra, la despărțirea de tatăl, socrul și bunicul drag,

preot DUMITRU SONEA,

om de aleasă omenie și noblețe sufletească. Fie ca sufletul lui bun să călătorească spre lumea celor drepți! Ciprian și Lavinia Lupuț. (782)

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe colegei noastre, prof. Ileana Varga, în ceasurile triste pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colegii din cadrul Liceului Tehnologic Special nr. 1 Oradea. (771)

 

* La ceas de grea încercare, un gând de mângâiere și alinare prietenei noastre Elena Bugnariu și familiei, acum când se despart de cel care a fost un tată, socru și bunic iubit. Sincere condoleanțe. Gabi, Dacian și Eliza Pleș. (781)

 

* Transmitem gânduri de mângâiere și alinare pentru nașa noastră, Aurelia Sonea, împreună cu fiul Ciprian și familia lui, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a nașului nostru,

preot DUMITRU SONEA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie! Alin Sonea cu familia, Ghiță Sonea cu familia. (42)

 

* Regret foarte mult plecarea în veșnicie a bunului meu prieten,

preot DUMITRU SONEA.

Sincere condoleanțe familiei! Prof. Ionică Popa, din Tileagd. (43)

 

* Suntem alături de prietenul nostru, dr. Mircea Sabău și familia sa, în aceste momente grele când se despart de draga lor soție, mamă și bunică,

RODICA SABĂU.

Să-i fie țărâna ușoară! Fam. dr. Cozman Mircea și Georgeta. (40)

 

* Regrete eterne, flori și rugăciuni pentru odihna sufletului tău nobil și generos, draga noastră mamă,

MARIA PUȘCAȘ,

de 83 de ani. Ne-ai inspirat în fiecare clipă cu hărnicia și puterea de care ai dat dovadă până la final. Te iubim și vei rămâne veșnic vie în inimile noastre. Înmormântarea are loc azi, ora 15.00 la capela Frențiu. Odihnește-te în pace, suflet bun! Fiul Vasile și fiica Dana.

 

  

COMEMORĂRI

 

* Cu aceeași tristețe, durere și dor ne reamintim că se împlinesc 11 ani și respectiv 27 de ani de când dragii noștri frați,

ȘTEFAN SILAGHI

și

DAVID SILAGHI (SISI),

au plecat dintre noi pe drumul fără întoarcere. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să le dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Fratele Dinu cu familia sa și surorile Floricica, Viorica, Mărioara și Stela cu familiile lor. (758)