DECESE 

 

* Când zorii dimineţii vesteau pentru toţi o nouă zi, drumul pământesc s-a oprit pentru iubita noastră soţie şi mamă,

ILEANA OLAR.

Este nespus de greu să ne imaginăm familia noastră fără tine, draga noastră. Te-am iubit, ne-ai iubit şi ocrotit mereu cu toată fiinţa ta, dăruindu-ne fiecăruia calmul, liniştea şi bucuria de a ne întoarce mereu acasă. Cu sufletele îndurerate înălţăm rugăciuni către bunul Dumnezeu să-ţi răsplătească dragostea şi dăruirea oferite cu atâta generozitate, cu odihnă veşnică. Înmormântarea are loc azi, 17 februarie, ora 13.00, în localitatea Valea Mare de Criş, de la nr. 56. Soţul Ionică, fiul Ovidiu cu soţia Andreea, fiul Lucian cu soţia Lorelei. (743)

 

* Am petrecut atâtea clipe frumoase, ne-am bucurat şi întristat împreună într-o prietenie de aproape patruzeci de ani. Nu ne vine să credem că astăzi totul s-a sfârşit, draga noastră prietenă,

ILEANA OLAR.

Ai plecat neaşteptat dintre noi şi ştim că îţi vom duce mereu dorul. Ne rugăm bunului Dumnezeu să-ţi lumineze calea pe care mergi acum, să te ierte şi să te odihnească în pace, iar pe voi, dragii noştri Ionică, Ovidiu şi Andreea, Lucian şi Lorelei, să vă mângâie şi să vă întărească. Fam. Vasile şi Gina Tiurbe, George, Anca şi Eva Tiurbe, Ami Leţia. (744)

 

* O veste venită de departe ne-a umplut sufletele de tristeţe. Deşi departe, trăim alături de voi, durerea despărţirii de iubita voastră soţie şi mamă, cea care pentru noi a fost o prietenă deosebită

ILEANA OLAR.

Dumnezeu s-o ierte, iar pe voi, Ionică, Ovidiu şi Andreea, Lucian şi Lorelei, să vă mângâie. Fam. Alexandru şi Radu Nedelcu. (745)

 

* Oamenii buni rămân în sufletele celor care i-au cunoscut. Aşa va rămâne în sufletele noastre şi draga noastră

ILEANA OLAR.

Trişti îi aducem un ultim omagiu şi vă transmitem gândurile noastre de mângâiere, vouă Ionică, Ovidiu şi Lucian. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Croitoru Olga, familia Stoian Adrian şi Simona, familia Croitoru Vasile şi Adriana. (746)

 

 * Cu sufletele cernite de durere şi ochii înlăcrimaţi ne luăm rămas bun de la draga şi buna noastră prietenă,

LENUŢA OLAR.

Vei rămâne o amintire vie în sufletele noastre. Bunul Dumnezeu să primească sufletul tău blând şi bun în Împărăţia Sa! Sincere condoleanţe întregii familii! Fam. preot Inţe Liviu şi Dorina. (732)

 

* Un ultim şi pios omagiu adus celei care a fost

LENUŢA OLAR,

prietenă de aleasă omenie. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată! Sincere condoleanţe întregii familii profund îndurerate! Fam. Florian şi Irina Pavel. (740)

 

* Suntem alături de dragii noştri prieteni, Ionică Olar, Ovidiu şi Lucian, în cumplita încercare prin care trec, acum când se despart de buna lor soţie şi mamă,

LENUŢA OLAR.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Amintire veşnică sufletului ei minunat! Pop Ioan, Lucia şi Simona. (741)

 

* Sincere condoleanţe familiei Ionică Olar, la decesul soţiei şi mamei dragi,

ILEANA OLAR.

Odihnească-se în pace! Familia Mihele Florian şi Cornelia. (733)

 

* Ce soartă nedreaptă. Un suflet bun s-a înălțat la cer în lumea celor drepți, așa cum a fost și pe pământ. Un ultim rămas bun și bunul Dumnezeu să o odihnească în pace pe prietena noastră

LENUȚA OLAR.

Cu amintiri dragi, împletite cu lacrimi și dor, ne alăturăm vouă Ionică, Ovidiu, Lucian cu familiile voastre. Fam. Cormoș și Mitrașca. (748)

 

* Ni s-au frânt toate puterile, ne-au stat inimile în loc, la incredibila veste a trecerii în eternitate a celei ce ne-a fost atât de dragă, prietena noastră,

LENUȚA OLAR,

plecată dintre noi fără vreo tânguire, discretă și senină, așa cum i-a dorit întotdeauna pe cei din jurul său. Rămâi în inimile noastre,

LENUŢA,

cu acest chip, cu sufletul tău larg deschis pentru nevoile celor mici și ale celor mari, un munte de echilibru, moralitate și neasemuită artă în a închega sentimentele de prietenie și, mai ales, pe cele din sânul familiei. Să-ți dăruiască Cel de Sus pacea și liniștea între aleșii Săi, după cum și tu ne-ai dăruit atâta bunătate. Îi îmbărbătăm pe cei îndoliați, Ionică, Ovidiu și Lucian cu întreaga familie, asigurându-i de tot sprijinul și de toată compasiuna noastră. Fam. Cornel și Marioara Gârba.

 

* Cu sufletele cernite de durere, suntem alături de prietenii noștri, Ovidiu și Andrea, Lucian și Luli, la despărțirea de iubita lor mamă,

LENUȚA OLAR.

Tanti LENUŢA,

va rămâne mereu vie în amintirea noastră, un izvor nesecat de înțelepte povățuiri. Dumnezeu să-i dea odihna veșnică în Împărăția Sa! Condoleanțe întregii familii îndoliate.  Anca și Cosmin Cacuci, Mădălina Gârba.

 

* Sfârșitul călătoriei prin această lume, venit atât de surprinzător și mult prea devreme pentru prietena noastră dragă

LENUȚA OLAR

ne-a întristat și îndurerat profund. Credem,

LENUȚA,

că ai fost prea bună pentru lumea noastră, pricină pentru care bunul Dumnezeu s-a grăbit să te ia în Împărăția Sa și să te așeze în ceruri într-un loc ales, pe care îl meriți pe deplin, pentru devotamentul și dragostea fără limite pe care ai dăruit-o familiei tale atât de dragi, dar și nouă celor care am avut privilegiul de a-ți fi prieteni. Gând de alinare și mângâiere pentru soțul Ionică și pentru copiii Ovidiu și Lucian cu familiile lor. Fam. Ofelia și Ioan Popa, Adina și Delia cu familiile. (753)

 

* Niciodata nu veți fi pregătiți pentru toată durerea sufletească de la momentul plecării din viață a mamei sau a soției, nici dacă toți cei dragi, prietenii, cunoscuții sau apropiații, prin toata empatia lor și prin tot dragul lor, v-ar înconjura cu iubire sau cu grija și îmbărbătările lor. Dragii noștri Ovidiu, Lucian, nenea Nelu și toți ceilalți din familie, cu pioșenie și cu gândurile noastre bune suntem alături de voi în această cumplită încercare și ne rugăm ca bunul Dumnezeu să vă fie alături acum, când vă despărțiți de draga voastră mamă și soție,

ILEANA OLAR.

Familiile Iosif și Doina Tocoian, Ionuț și Carmen Novac, Ionuț și Diana Geambașu.

 

* Cu deosebită tristețe anunțăm plecarea neașteptată la cele veșnice a dragului nostru soț și tată

SORIN-IOAN IUONAȘ.

Slujba de înmormântare va avea loc joi, 18 februarie 2021, ora 12.00, la Cimitirul Rulikowski, Capela Municipală. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Doina, fiii Victor și Vlad. (758)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de dragul nostru ginere și cumnat

SORIN IUONAȘ.

Suntem alături de Doina, Victor și Vlad în greaua pierdere suferită. Cu durere în suflet, soacra Elena și cumnata Nicoleta. (759)

 

* A încetat să mai bată inima dragului și iubitorului meu fiu

ing. SORIN IUONAȘ. 

La 62 de ani s-a ridicat la ceruri, Dumnezeu să-l binecuvânteze și să-l țină în grija Sa. Mama îndurerată Veturia Iuonaș.

 

* Cu sufletul frânt de durere ne despărțim de dragul nostru frate și cumnat

SORIN IUONAȘ,

plecat fulgerător și timpuriu. Horia și Ana Iuonaș.

 

* Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune pentru doamna Doina și pentru fiii Victor și Vlad la despărțirea de soțul și tatăl drag,

ing. SORIN-IOAN IUONAȘ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Popa Ioan și Ofelia, Adina și Delia cu familiile.

 

* Suntem consternați de tragicul eveniment ce s-a întâmplat. Am pierdut un om drag, de o aleasă omenie,

ing. SORIN IUONAȘ.

Suntem alături de nepoata Doina și cei doi fii, Victor și Vlad. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Unchiul Popovici Traian cu soția, verișorul Florin cu soția, din Franța și fiul Sebastian cu prietena Ioana, din Cluj. (754)

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Doina, Vlad și Victor, în acest moment de mare durere pricinuit de pierderea soțului și tatălui drag

ing. SORIN IUONAȘ.

Un gând de mângâiere și alinare! Adrian Almași și Alex Chira. (757)

 

* În aceste momente de mare tristețe suntem alături de Doina, Vlad și Victor, la despărțirea mult prea timpurie de soțul şi tatăl drag,

SORIN IUONAȘ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Familia Daniela și Gigi Demeter.

 

* Suntem alături de Doina, Victor şi Vlad, la trecerea în nefiinţă a soţului şi tatălui lor drag,

SORIN IUONAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Verişoara Marinela cu familia şi nepoata Anca, cu familia. (734)

 

* Prezentăm sincere condoleanţe doamnei Doina Iuonaş, la trecerea în nefiinţă a soţului,

SORIN IUONAȘ.

Dumnezeu să-l ierte! Colectivul firmei SC Alevami Cont SRL. (735)

 

* Suntem alături de Doina, Victor şi Vlad, la dispariţia fulgerătoare a soţului şi tatălui lor,

SORIN IUONAȘ.

Un ultim omagiu din partea familiei Sârbu Dan. (736)

 

* Suntem alături de nepoata și verișoara noastră dragă la decesul soțului drag

ing. SORIN IUONAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească, iar pe voi să vă mângâie. Tușa Florica, verișorii Angela cu familia, din Spania, Călin cu soția, din SUA. (750)

 

* Gândurile noastre de alinare si mângâiere pentru voi, Doina, Victor și Vlad, în aceste copleșitoare clipe de tristețe, când vă despărțiți de un minunat soț și tată

ing. SORIN-IOAN IUONAȘ.

Cuvintele sunt de prisos, rămân doar amintirile. Un om frumos a plecat ireal de repede într-un colț de rai, la odihnă veșnică. Rămas bun, prietenul nostru drag! Cu adâncă tristețe, familia Mugur Șarba și familia Raluca Covăcescu.

 

* Cu durere și tristețe în suflet, ne luăm rămas bun de la finul nostru drag, de la verișorul bun și iubitor,

SORIN IUONAȘ,

trecut fulgerător la cele veşnice. Împărtășim durerea familiei greu încercate: a soției Doina, a fiilor Victor și Vlad, a mamei, Victorița. Nu te vom uita niciodată și ne vom aminti cu drag de tine. Drum bun în lumină! Nașii Ionaș Eugen, cu familia.

 

* Pe data de 14 februarie s-a stins din viaţă iubita noastră mamă, bunică şi soacră,

FLOARE MARIAN.

O vom iubi mereu şi va rămâne veşnic în inimile şi amintirile noastre! Dumnezeu să îi lumineze calea spre veşnicie! Înmormântarea are loc azi, 17 februarie 2021, la Capela din Cordău, ora 13.00. Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo sus! Cu durere în suflet, familia Mustata.

 

* Cuvintele nu pot cuprinde durerea care ne încearcă în aceste momente deosebit de grele ale despărţirii de draga noastră,

IRINA NEAG.

Dragostea şi bunătatea cu care ne-a înconjurat, sprijinul pe care-l acorda tuturor şi încrederea pe care o transmitea, vor rămâne veşnic în inimile şi gândurile noastre. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 17 februarie, la ora 12.00, în localitatea Mădăras. Soţul Samson, fiica Dana cu familia şi fiul Dacian cu familia. (737)

 

* Cu tristeţe şi durere în suflete ne despărţim de cuscra,

IRINA NEAG.

Dumnezeu s-o odihnească! Fam. Merje. (738)

 

* Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Un ultim omagiu celei care a fost

IRINA NEAG.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Duşe. (739)

 

* Gânduri de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe colegei noastre Ani Butuşină, în aceste momente grele când se desparte de draga ei mamă

DORA PUIU.

Dumnezeu  s-o odihnească în pace! Colectivul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

 

* Vestea trecerii în veşnicie a dragului nostru verişor

prof. VASILE CLOŞTORFEANU,

ne-a îndurerat mult. Toată compasiunea pentru Florica, Ioana, Vasilică, cu familiile lor. Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Galu. (742)

 

* Un sincer gând de alinare pentru finii noştri dragi, Otilia, Ghiţă şi Carolina, în aceste clipe grele, când se despart de cea care le-a fost mamă, soacră şi bunică. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! Naşii Bianca, Ada şi Miron. (747)

 

* Împărtăţim durerea colegei noastre, prof. Rodica Marian, la trecerea în veşnicie a scumpei sale mame. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească! Sincere condoleanţe! Insp. pr. prof. Florin Negruţiu şi profesorii de religie din judeţul Bihor. (749)

 

* Soarele vieții a apus pentru cea care a fost un dascăl deosebit al Școlii Gimnaziale nr. 1 Sântandrei

MARIA BODOGAI. 

A format şi a îndrumat cu profesionalism și dragoste generații de elevi. Suntem alături de familie în aceste momente grele, rugându-l pe bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Sântandrei și al Grădinițelor din Sântandrei.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a iubitului nostru tată, socru și bunic,

IOSIF IONAȘ,

în vârstă de 84 ani. Înmormântarea va avea loc joi, 18 februarie, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Drum lin spre ceruri. Nu vom uita niciodată iubirea și bunătatea cu care ne-ai înconjurat. Fiica dr. Furtos Adriana-Doina, ginerele Grațian-Marin, nepoții Laura, Mircea și Aura.

 

* A plecat dintre noi cea care a fost buna și blânda soră

ONICA.

Dumnezeu s-o ierte! Fratele Ghiță cu familia. (755)