DECESE

 

* „Vă vom pomeni în rugăciunile noastre și-l rugăm pe bunul Dumnezeu să vă dăruiască odihnă veșnică”.

ERZSEBET DOMBI,

ILONA TOTH,

CSABA KOVACSINSZKI,

GHEORGHE HĂLMĂGEAN. 

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Suntem alături de colegul şi prietenul nostru, Alexandru Carţiş şi familia acestuia, acum când o conduc pe ultimul drum pe mama şi bunica dragă. De acum vor fi doar amintiri! Dumnezeu să o aibă între aleşii Săi! Ansamblul “Nuntașii Bihorului”. (2105)

 

* În aceste momente grele, în care se desparte de bunica lui dragă, sunt alături de bunul meu prieten Alexandru Carțiș. Dumnezeu s-o odihnească. Teodora Șandru cu familia. (2102)

 

* Cu adâncă durere în inimi și nespusă tristețe în suflete ne despărțim de dragul nostru soț, tată și socru,

LIVIU DUȘE,

în vârstă de 77 ani. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 18 ianuarie, ora 13.00, în localitatea Sîrbești, de la nr. 91. Dumnezeu să te odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată. Soția Lucreția, fiicele Livia și Anca, ginerele Gigi. (2081)

 

* Suntem alături de Lucreția, Anca, Livia și Gigi, la despărțirea de dragul nostru cumnat și unchi

LIVIU DUȘE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Lia, Adina și Claudiu. (2082)

 

* Suntem alături de colega noastră, Ardelean Daniela, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag

GHEORGHE MALIȚA.

Dumnezeu să-l odihnească. Colegii și conducerea CAS Bihor.

 

* Suntem alături de colega noastră, grefier Emilia Sasca, la marea durere pricinuită de decesul soțului drag. Sincere condoleanțe. Colectivul Tribunalului Bihor. (2084)

 

* Regretăm dispariția fostului vecin

dr. RADU-LUCIAN SABĂU

și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Fam. Vrobel Gheorghe. (2085)

 

* S-a înălțat la ceruri, mult prea devreme, un suflet nobil al

dr. RADU-LUCIAN SABĂU.

Dumnezeu să-l aibe în paza Sa! Cele mai sincere condoleanțe soției Daciana și copiilor Carla și Victor. Dr. Mimi Pop. (2104)

 

* Neputincioși în fața destinului, plecăm frunțile și sărutăm mâinile scumpului nostru tată, socru și bunic,

TEODOR ONACA,

care la vârsta de 88 de ani a trecut la cele veșnice în Împărăția Domnului. Amintiri dragi împletite cu lacrimi și dragoste este tot ce simțim acum. Prețuirea și recunoștința vor dăinui mereu în inimile noastre. Rugăm pe bunul Dumnezeu să așeze sufletul lui acolo unde derepții se odihnesc. Nu te vom uita niciodată. Înmormântarea are loc azi, 17 ianuarie, ora 13.00, de la capela din cimitirul Cheresig. Își iau rămas bun fiul Teodor, nora Luci, nepoții Șerban cu Angela și Vlad cu Sabina.

 

* În aceste momente de grea încercare suntem alături de Onaca Teodor și Lucica, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a dragului tată, socru și bunic,

TEODOR ONACA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Ildiko Mavrodoglu cu fiica Timea și colectivul de muncă ”La Capătul Drumului” SRL.

 

* Sora Maria, copiii Nela, Mirela, Sorin cu familiile, în aceste momente grele de tristețe și durere suntem alături de fratele Traian, copiii Dorel, Ana și Florica, acum când o conduc pe ultimul drum pe cea mai bună soție, mamă și bunică,

DOMNICA MÂȚA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, să o așeze la dreapta Sa unde nu este durere, nici suspinare. (2089)

 

* Nepotul Florin cu familia este alături de unchiul Traian și de verișorii Dorel, Ana, Florica, acum, la despărțirea de soția, mama și bunica

DOMNICA MÂȚA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. (2090)

 

* Suntem alături de colega noastră Pantea Cristina, la marea durere pricinuită de trecerea în veșnicie a tatălui său drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegii de serviciu de la A.J.F.P. Bihor-Serviciu Colectare Executare Silită Persoane Juridice. (2088)

 

* Ne alăturăm durerii voastre Iuliana și cele două fiice prin pierderea soțului și tatălui drag

ing. ANTAL KOLOMAN,

fost director la S.C. Marconst Marghita care ne-a fost un bun prieten și coleg. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Colegii și prietenii Ghiță Dulca, Nicu Cristea și Vasile Ciarnău. (2092)

 

* Un ultim omagiu celui care a fost

CRISTI SASCA.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Familia Văcaru. (2094)

 

* Un ultim şi pios omagiu celui care a fost până mai ieri colegul nostru drag,

CRISTIAN-FLORIAN SASCA.    

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate sincere condoleanţe. Conducerea şi colegii de la Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord S. A. – Sucursala Oradea.

 

* Sunt alături de prietenele mele Ioana și Maria Sasca, în aceste clipe de grea încercare, când se despart de tatăl lor drag. Dumnezeu să-l ierte și să-l  odihnească. Teodora Șandru cu familia. (2101)

 

* Cu ochii înlăcrimați și durere în suflete, suntem alături de voi Rodica, Carmina, Melisa și Alin, la trecerea în veșnicie a soțului, tatălui și socrului vostru

GHEORGHE HĂLMĂGEAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Tușa Florica și Dan. (2107)

 

* O ființă dragă nouă a luat calea spre cer! Îndoliați în suflete și plini de durere, anunțăm încetarea din viață a scumpului nostru soț și tată,

CRISTIAN – FLORIAN SASCA.

Înmormântarea va avea loc în data de 18.01.2020, ora 13.00, la capela din localitatea Sacalasău Vechi. Dormi în pace, suflet drag! Noi te vom iubi și dincolo de viață! Soția Emilia și fiicele Ioana și Maria. (7)

 

* Te-am crescut cu multă dragoste, te-am vegheat cu grijă și speranță, iar acum ai plecat lăsând în sufletul meu o durere nemărginită, tu, fiul meu,

CRISTIAN-FLORIAN SASCA.

Primește-l, Doamne, în Împărăția Ta! Mama Sasca Maria. (8)

 

* O inimă plină de dragoste, un suflet bun și mare s-a înălțat la Domnul. Cu lacrimi în ochi și cu adâncă durere ne luăm rămas bun de la fratele, cumnatul și unchiul,

CRISTIAN SASCA.

Chipul tău blând va rămâne în sufletele noastre! Fratele Eugen, cumnata Daniela, nepoții Francesca și Eusebiu. (9)

 

* Cu tristețe în suflet, anunțăm decesul dragului nostru cumnat,

CRISTIAN-FLORIAN SASCA.

Te vom păstra veșnic viu în inimile noastre! Cumnatul Lucian și soția Daniela. (10)

 

* Cu sufletele răscolite de durere, ne luăm rămas bun de la dragul nostru cumnat,

CRISTIAN-FLORIAN SASCA.

Dormi în pace, suflet drag! Cumnatul Filip Ionel și soția Irina. (11)

 

* Cu lacrimi în ochi îmi iau rămas bun de la ginerele meu,

CRISTIAN-FLORIAN SASCA.

Dumnezeu să-ți vegheze odihna veșnică, dragul meu! Socrul GÖNDÖR Crăciun. (12)

 

* Suntem alături de soția Emilia și fiicele Ioana și Maria în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a lui

CRISTIAN SASCA.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Porumb Nicolae. (13)

 

 COMEMORĂRI

 

* S-au scurs 6 luni de lacrimi și durere de când a trecut la cele veșnice bunica mea dragă,

FLOARE CHIȘ

(IȚA), la 84 ani. Dumnezeu să îi așeze sufletul bun acolo unde drepții se odihnesc și să-i dea liniștea și odihna binemeritate, iar lumina cea fără sfârșit să-i strălucească. Parastasul de pomenire va avea loc în data de 18 ianuarie 2020, ora 9.00, la Biserica cu Lună. Te voi iubi mereu și nu te voi uita niciodată! Nepotul Bogdan, în veci nemângâiat. (2010)

 

* Lacrimile cerului au fost una cu lacrimile noastre, când în tăcere și cu blândețe a urcat alături de îngeri soția-mi iubită, neprețuita mamă și bunică,

FLOAREA MASCAȘ.

Deși s-a scurs un an, golul și dorul lăsat în sufletele noastre nu mai poate fi înlocuit. În memoria scumpei noastre, familia îndurerată anunță parastasul de pomenire de un an, la Biserica ”Tei”, în data de 18 ianuarie la ora 8.00. Familia îndurerată. (2072) 

 

* Un pios omagiu de neuitat dragii și iubitei mame, bunici și străbunici,

LENUȚA BRAICA,

la 40 de zile de când a plecat la Domnul.  Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 18 ianuarie, ora 9.00, la Biserica ”Sf. Ierarh Nicolae”, părintele Mihălțan. Familia. (2036)

 

* Cu aceeași durere în suflet, comemorăm trecerea a 6 luni de când a plecat dintre noi scumpa noastră soție, mamă, bunică, soră și mătușă

TICA MUNTEAN,

din Oradea. Pentru bunătatea și dragostea cu care ne-a înconjurat o vom păstra mereu în sufletele, gândurile și amintirile noastre. Dumnezeu să-i vegheze somnul liniștit între îngeri! Familia îndurerată. (2060)

 

* Astăzi se împlinește un an de când a trecut la ceruri

ILIE BADEA.

Nu te vom uita niciodată, vei rămâne veșnic în inimile și amintirea noastră. Dumnezeu să-ți binecuvânteze sufletul! Fiul Sorin și Florin cu familia, nepoții Andrei, Narcisa, Andrei.