DECESE

 

* Cu durere nemărginită anunţăm încetarea din viaţă a bunului şi dragului nostru tată, bunic şi socru

FLORE HOMOROGAN.

Cuvintele sunt de prisos acum, când durerea ne sfâşie sufletul. Un suflet minunat, blând, înţelept, de o bunătate desăvârşită s-a dus dintre noi. Blândeţea şi iubirea lui o să ne urmărească veşnic. Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 17 mai 2022, ora 15.00, la Capela Orăşenească. În veci nemângâiaţi, fiica Liliana, nepotul Răzvan şi ginerele Mircea Jurjuţ. (1279)

 

* Un anunţ fulgerător de trist şi surprinzător ne-a frânt inimile, când am aflat că cel mai bun, iubitor, blând şi plin de dragoste tată, bunic şi socru,

FLORE HOMOROGAN,

s-a stins din viaţă. Dumnezeu să îţi odihnească sufletul în pace şi să te ţină în braţele Lui! Fiica Mihaela, nepotul Lucas şi ginerele Marius Napău. (1280)

 

* Dumnezeu să aşeze sufletul tău bun şi nobil în Împărăţia Cerului, dragul nostru,

FLORE HOMOROGAN.

Te vom iubi mereu! Familia Napău Vasile, Rodica, Mihaela, Marius şi Lucas. (1274)

 

* Cu durere în suflet ne despărţim de cumnatul nostru, cel care a fost

FLORE HOMOROGAN.

Suntem alături de fiicele lui Liliana şi Mihaela cu familiile lor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cumnata Suciu Ecaterina cu familia. (1277)

 

* Gânduri de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe verişoarelor noastre, Liliana şi Mihaela cu familiile lor, în aceste momente grele când se despart de dragul lor tată, socru şi bunic,

FLORE HOMOROGAN.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nepoata Livia Totorean cu familia. (1278)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la

doamna dr. IUDITA MARIA JUDEA,

a fost un medic dăruit de Dumnezeu cu cunoștințe și îndemânare, putere de muncă și opinii ferme, discretă și integră și-a împărțit viața între profesie și familie. Absolventă UMF Cluj, lucrează la Dispensarul Drăgești și alege Obstetrică-Ginecologie ca specializare, fiind medic specialist și primar la Maternitatea Oradea, până la vârsta de pensionare. A continuat să lucreze la Cabinetul „GENEZA” pe care l-a înființat în anii 90, până la 74 de ani. În tot acest timp a fost soție, mamă și bunică, încercând să transmită mai departe calitățile ce o caracterizează. Toată viața a dăruit comunității și familiei deopotrivă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Înmormântarea va avea loc în data de 18 mai 2022, ora 13.00, la Capela Hașaș din Cimitirul Municipal. Familia Judea Adrian și Claudia și Iudita-Carla. (1286)

 

* Suntem alături de prietenii noștri dr. Judea Adrian și Claudia, în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în neființă a celei care a fost

doamna dr. IUDITA JUDEA,

medic și om deosebit. Dumnezeu să o odihnească! Diana și Marcel Mocuța. (1288)

 

* Cu regret în suflet ne luăm rămas bun de la

doamna dr. IUDITA JUDEA,

medic primar obstetrică-ginecologie. Cariera domniei sale a fost una de excepție, aducând bucurie miilor de mame pe care le-a ajutat să dea naștere copiilor lor și formând multe generații de discipoli în această specialitate. Drum bun spre stele, însoțită de recunoștința noastră. Condoleanțe colegului nostru dr. Judea Adrian și întregii familii. Colectivul secției OB I, Spital Județean Oradea. (1289)

 

* Cu ochii înlăcrimați și sufletul îndurerat ne luăm rămas bun de la

BUNI MIA,

(MARIA CHIRA).

Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 18 mai, de la ora 12.00, la Capela Steinberger. Dumnezeu să-i dea odihna veșnică! Nepoata Roxana cu soțul George și mama Mihaela. (1284)

 

* Un pios omagiu în memoria celei care a fost o fiinţă de suflet şi gând,

MARIA CHIRA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă în pace şi linişte! Împărtăşim durerea familiei.  Vlad, Laura, Florica Raita cu familiile. (1273)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a scumpei noastre soții și mame

profesor pentru învățământul primar

IOANA FILIP.

Pentru noi vei rămâne veșnic vie. Înmormântarea va avea loc miercuri, 18 mai, ora 12.00, în localitatea Vașcău. Soțul Doru Filip și mama Dorica Filip. (1282)

 

* Durerea despărțirii de iubita noastră fină

IOANA FILIP,

ne-a îndoliat sufletele. Suntem alături de finul nostru Doru cu întreaga familie. Nașii Emil și Minerva Petrișor cu familia. (1283)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de scumpul meu frate, cumnat și unchi,

DUMITRU MOGA,

născut în Sânnicolau Român. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Mult îndurerată soră Viorica, cumnatul Dumitru și nepoții.

 

* Cu multă durere în suflete ne despărțim de cel care a fost epitrop al bisericii noastre, un om de mare cinste și omenie,

DUMITRU MOGA.

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăția Sa împreună cu drepții, iar pe cei îndurerați să îi întărească întru nădejdea Învierii celei de obște și a iubirii milostive a Preasfintei Treimi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate, din partea preotului paroh Filaret Fiț, dimpreună cu pr. Florin Cserna, pr. Gheorghe Măluțan, diac. Sorin Paina, cât și din partea membrilor Consiliului Parohial ai Parohiei Ortodoxe Ioșia „Sfântul Nicolae” și a tuturor ostenitorilor de la biserica noastră.

 

*  Un ultim şi pios omagiu celui care a fost verișorul și unchiul nostru,

 dr. MIRCEA COZMAN,

un Om de aleasă omenie și un medic de excepție, care a fost mereu alături de familia noastră în toate încercările vieții. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Văd. Ana Creț și Anca Dodescu cu familia.

 

* Ne despărţim de prietenul nostru drag şi medicul devotat,

col. (r.) dr. MIRCEA CORNEL COZMAN,

care a fost întotdeauna alături de noi la bine şi mai ales la rău. Dumnezeu să-l binecuvinteze şi să întărească familia greu încercată. Hermina şi Lazăr Cârjan. (1276)

 

* Vestea trecerii la cele veșnice a distinsului nostru coleg

colonel (r.) dr. MIRCEA COZMAN,

ne-a îndurerat profund. Soarele vieții a apus prea repede pentru o ființă atât de dragă și respectată de noi. Domnia sa v-a rămâne în locul unde nimeni și nimic nu-l poate umbri... INIMILE NOASTRE. Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe familiei îndurerate.  Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cu multă considerație și mult respect, personalul C.M.D.T.A. ORADEA. (1287)

 

* Suntem alături de cuscra noastră, Lenuța, de Gigi și Alina Hanga, precum și de Dana și Alin Baicu, la marea durere pricinuită de decesul mamei și bunicii dragi,

FLOARE HAVA.

Dumnezeu să-i dăruiască liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa Cerească. Titi și Marcela Prada.

 

* Cu adâncă durere vă anunțăm că cea mai minunată, curajoasă, optimistă și generoasă mamă și bunică

MARIA SABĂU,

s-a stins din viață la 89 de ani. Dumnezeu să o odihnească! Slujba de stâlp se va oficia azi, 17 mai, la ora 18.00, la Capela Orășenească. Înmormântarea se va oficia miercuri, 18 mai, ora 14.00, la Capela Hașaș. Fiica Maria cu nepotul Tudor, fiul Ioan cu soția Corina, nepoții Ionuț și Răzvan. (1285)

 

* Sincere condoleanţe şi compasiune vă transmitem vouă, Maria şi Bobi, în aceste clipe de adâncă durere când vă despărţiţi de mama voastră dragă

MARIA SABĂU.

Dumnezeu să-i dea odihnă, linişte şi pace în marea Lui Împărăţie! Vecinele, Bonta Elvira, Bradu Florica şi Şipoş Elena. (1290)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la Cer, iar noi, ne luăm rămas bun de la cea care a fost mamă, bunică și străbunică

ROZALIA SAS.

Înmormântarea are loc azi, 17 mai 2022, ora 14.00, de la Capela Orășenească. Familia îndurerată.

 

* Cu tristeţe şi recunoştinţă ne luăm rămas bun de la mătuşa noastră,

ROZALIA SAS.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Nepoţii Sălăgean Doina-Dorina, Moş Teofil. (1281)

 

* Suntem alături de voi, Georgeta și Monica, la marea durere pricinuită de moartea soțului, tatălui,

ing. IOAN PETCA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Finii Ilie și Sonia Cimpoae.

 

 

* Regretăm profund trecerea în neființă a distinsei noastre vecine și prietene,

MAGDA KACSO.

Transmitem sincerele noastre condoleanțe familiei îndurerate. Odihnă veșnică! Fam. Margin și Cighi Iulian. (104)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Acum, când natura prinde viaţă se împlineşte un an de când, tu, dragul nostru te-ai ridicat la cer. Inimile celor pe care i-ai iubit atât de mult te plâng şi acum, dragul nostru fiu, soţ, frate, tată, cumnat și nepot

CĂLIN-FLORIN GAVRILUŢ.

Ştim că de acolo de sus ne vei călăuzi şi întări când vom avea mai mare nevoie de tine. Vei rămâne veşnic viu în sufletele şi amintirea noastră! Ne amintim cu mult drag de tine şi-L rugăm pe bunul Dunmnezeu să-ţi dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa! Drum lin printre stele, suflet drag şi mult iubit. Recunoştinţă celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Slujba de pomenire are loc azi, 17 mai 2022, ora 17.30, la Biserica din str. Teiului. Părinţii Viorel şi Dorina, soţia Cristina Alina, fiicele Natalia şi Isabel, sora Cristina cu soţul Ionuţ, nepoata Tatiana şi  unchiul Iosif. (1275)

 

* Ziua de 15 mai 2019 a fost una dureroasă pentru mine, însă o zi glorioasă pentru Cer. Atât de neașteptat, cea care a fost sfătuitoarea mea neprețuită, împlinirea mea sufletească, mama mea minunată și specială

prof. înv. primar MARIA BUGHIU,

a plecat Acasă. O voi păstra mereu în inimă! Mulțumesc tuturor celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Fiica mult iubită, Georgeta Bughiu. (1272)

 

*  Durere și tristețe, amintiri dragi și un dor imens este tot ce ne-a rămas de când a plecat într-o lume mai bună, în urmă cu 10 ani, dragul nostru

VASILE BEJAN.

Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace! Soția Neli, fiul Paul și nora Adriana. (1252)