DECESE

 

* Cu tristeţe în suflet şi lacrimi în ochi anunţăm trecerea în nefiinţă a iubitei noastre mame, soacre şi bunici,

MARIA VANŢ.

Înmormântarea are loc luni, 20 decembrie 2021, la ora 12.00, la Capela Frenţiu. Veşnic nemângâiaţi, fiica Delia şi fiul Mircea cu familiile. Dormi în pace, suflet bun! (4684)

 

* Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă ţie, mama, a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine, dragă Delia Radu. Dumnezeu să o odihnească în pace! Dana, Marius și Mihai.

 

* Cu profundă durere în suflete ne despărţim de cea care a fost soţie şi mamă cu suflet bun,

FLOARE ONIŢA.

Dumnezeu să te odihnească în pace! O să te iubim mereu! Înmormântarea va avea loc luni, 20 decembrie, ora 14.00, Capela Haşaş. Soţul Mitică şi copiii Florin cu Otilia şi Daniel cu Narcisa. (4682)

 

* Împărtășim durerea finului nostru Alexandru Lele și a familiei lui, la despărțirea de iubita mamă,

ANA LELE,

din localitatea Dobricionești. Dumnezeu să o ierte, să o odihnească și să dea alinare suferințelor familiei îndoliate. Nașii Maria și Petru Fora din Oradea. (4680)

 

COMEMORĂRI

 

* În urmă cu 40 de zile un suflet frumos, plin de bunătate şi dragoste s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, cea care a fost iubita noastră soţie, mamă şi bunică,

RODICA MUDURA.

Fie ca lumina veşnică să-i însoţească sufletul spre ceruri. Vei rămâne mereu în inimile noastre. Parastasul la 40 de zile are loc azi, 18 decembrie 2021, la Biserica Buna Vestire din Oradea. Soţul Gheorghe cu fiul Claudiu, nora Geta şi nepoţii Alex şi Sonia. (4681)