DECESE

 

* Un suflet nobil s-a ridicat la cer, o inimă mare a încetat să mai bată.
Cu inimile sfâșiate de durere ne despărțim de soțul și tatăl iubitor,
CORNEL RAȚIU,

care ne-a părăsit mult prea devreme! Vei rămâne veșnic în inimile noastre!  Înmormântarea are loc azi, 18.07.2024, ora 13.00, în loc. Cefa. Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină! Soția Lavinia și copiii Darius și Șerban.

 

* Vă împărtășim durerea și suntem alături de voi cu tot sufletul, dragii noștri prieteni, Lavinia, Darius și Șerban, acum când îl conduceți pe ultimul drum pe bunul vostru soț

și tată,

 CORNEL RAȚIU.

 Dumnezeu să-l odihnească în pace! Delia Tarr și familia.

 

* Suntem alături de doamna dirigintă, prof. Lavinia Rațiu, în aceste momente grele, pricinuite de trecerea la cele veșnice a soțului dumneaei. Ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită și transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Fie ca Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și să îi așeze sufletul în rândul celor drepți. Colectivul clasei a VIII-a D, de la Școala Gimnazială Dacia.

 

* Cu inimile zdrobite de durere, anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame, soacre și bunici,

FLOARE CRĂCIUN.

A trăit 81 ani. Slujba de înmormântare are loc azi, 18 iulie 2024, ora 13.00, la Capela Hașaș. Odihnească-se în pace. Fiul Doru Plugar, Emilia și Emil cu familiile lor. (5227)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de draga noastră mamă, soacră și bunică

FELICIA MOLDOVAN

în vârstă de 90 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 19 iulie, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Dormi în pace suflet bun! Fiul Radu, nora Olga și nepoata Vanessa.

 

* Cu adâncă tristețe și durere în suflet ne luăm rămas bun de la buna noastră prietenă

FELICIA MOLDOVAN.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și pace în suflet. Familiei sincere condoleanțe. Nely, Dănuț, Diana și Alin. (5228)

 

*  Cu multă tristețe și durere ne despărțim de draga noastră vecină și prietenă 

FELICIA MOLDOVAN

și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace. Familiile Maghiar, Urs și Gale. (5229)

 

* Indiferent de vârsta unei ființe dragi, care pleacă dintre noi în veșnicie, suntem copleșiți de durerea despărțirii de ea. Pentru noi, de azi, vor rămâne doar amintirile frumoase despre draga noastră verișoară și mătușă,

FLORICA UIVAROȘAN, născută GAVRUȚA.

Ne luăm rămas bun de la tine Ița dragă, care ai fost alături de noi toată viața ta. Ne rugăm să-ți odihnească Dumnezeu sufletul tău bun și să te ierte. Ica verişoara, nepoții Demian și familiile lor.

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 38, respectiv 17 ani, de la despărțirea de părinții noștri 

ing. FLORIAN SĂRAC

și 

ELIZA SĂRAC.

Dormiți în pace. Felicia și Radu. (5226)