DECESE

* Acela care moare ținând perceptele, acela moare în iubirea lui Dumnezeu; iar cine iubește pe Dumnezeu nu se teme; iubirea desăvârșită alungă frica”. (In. 4,18)

GHEORGHE JURJ,

MARIA-ERZSEBET PAPA,

FLORIAN LUP,

GHEORGHE CHEREKEȘ,

ISTVAN CSATO,

JANOS VARGA,

ANTAL SZAVO,

ISTVAN GOZNER,

IULIANNA DEZSI,

ȚANCA CIUCIU.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu nemărginită durere în suflet anunțăm încetarea din viață a soțului, tatălui și bunicului,

ANTAL SZAVO,

în vârstă de 78 de ani. Înmormântarea are loc azi, 18 noiembrie 2019, ora 14.00, la Cimitirul Municipal, Capela Hașaș. Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Familia îndoliată.

 

 * Un gând de alinare pentru Mariana și pentru Dan cu familia sa, acum la dureroasa despărțire de mama lor dragă,

învățătoare FLOARE TIUTIN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Familia Bene. (1123)

 

* Împărtășim durerea colegei Mariana și a lui Dan, în aceste momente de despărțire de mama lor dragă și fosta mea învățătoare

FLOARE TIUTIN.

Sincere condoleanțe și Dumnezeu să o odihnească în pace în Împărăția Sa! Fam. Matei și fam. Băican. (1126)

 

* Colectivul Companiei de Apă Oradea S.A. transmite sincere condoleanțe și gânduri de mângâiere colegei Mariana Tiutin, în aceste zile de doliu și tristețe pentru ea, cauzate de trecerea în neființă a mamei dragi. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. (1129)

 

* Se duc dascălii pe rând precum cocorii în țara cocorilor. Dar ei nu se mai întorc, decât în amintiri și în suflete de copii cărora le-a cuprins mânuța în căușul palmei sale, învățându-i să scrie și nu numai. S-a dus la cele veșnice colega mea din minunata noastră Școală Pedagogică de Fete Oradea, promoția 1951, cea care a fost

înv. pens. FLORICA TIUTIN,

fostă GUI, dascăl de excepție. Odihnească-se în pace de-a dreapta Tatălui Ceresc. Condoleanțe familiei tale dragi. ”Dormi în pace ÎNVĂȚĂTORULE” oriunde te-ai afla sub glia acestui neam românesc pe care l-ai slujit cu demnitate. În numele fostelor colege care am mai rămas semnează, Victoria-Boghița Ilisie înv. pens. (1131)

 

* Suntem alături de colega noastră dr. Văscuț Lăcrimioara la durerea pricinuită de despărțirea de soțul drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegiul Medicilor Stomatologi Bihor. (1134)

 

* Am aflat cu regret că

dr. ENIKO DAMIAN,

colega noastră, a plecat, mult prea devreme, spre o lume mai bună. Vom păstra cu drag în suflete amintirea omului deosebit care a fost. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familiei îndoliate îi transmitem un gând de alinare și toată compasiunea. Colegiul Medicilor Stomatologi Bihor. (1135)

 

* Împărtășim durerea verișoarelor nostre Maria Drăgoi și Nelica Pele și a familiilor lor, la despărțirea pentru totdeauna de draga lor mamă,

FLORIȚA CORAȘ,

din Poclușa de Beiuș. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnescă şi să dea alinare suferinţelor familiei îndurerate. Fam. Sorin și Mia Husăsan.  

 

* Suntem alături de domnul procuror Man Ciprian în aceste momente grele, pricinuite de trecerea la cele veșnice a bunicului. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei! Colectivul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. (1139)

 

În aceste momente dureroase suntem alături de voi, Rodica și Marcela, la pierderea celei mai dragi ființe, mama,

ȚANA CIUCIU,

nașa noastră. Anița și Casian Popoviciu cu familia.

 

 COMEMORĂRI

 

* 1970-2009

”E aici și totuși nu e ...

E aproape și prea departe ...

E în tot și în toate,

E în sufletele noastre ...”

Sunt 10 ani de când e acolo, la Tatăl Ceresc și ne este dor, dor nemărginit de el, de tatăl nostru drag, fiul și fratele nostru,

GEORGE-CRISTIAN MOLNAR.

Dumnezeu să-i vegheze somnul liniștit! Îl vom păstra alături în inimă și-n gând. Familia. (1130)

 

* Absența și tăcerea care doare o resimțim în suflet și acum, la scurgerea celor 5 ani, în data de 17 noiembrie, o zi nefastă marcată de plecarea grăbită către stele, dincolo de nori a psihologului

LADISLAU-DESIDERIU VASS.

Așa cum din Înaltul Cerului stelele cu grația lor strălucitoare se oglindesc în apa mărilor și oceanelor, la fel în spațiul nostru mic privim și răsfoim cu nostalgie albumele de familie, pline cu fotografii și amintiri unice, acestea fiind oglinda trecerii pământene a dragului nostru soț, tată și bunic iubitor. Trecutul și viitorul sunt cele 2 suveici din mâinile Domnului, care țes veșnicia, iar prezentul prin vlăstarele și urmașii noștri duc viața mai departe. Somn lin și odihnă binemeritată între îngeri este rugăciunea rostită la ceas de seară de către soția Cornelia, fiii, nurorile și cei 4 nepoți. Ne lipsește enorm, nobilul nostru Cavaler al Rozelor! Prețuire celor care l-au cunoscut și-i vor dărui o clipă de aducere aminte! (1105)

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea, nu poate alina durerea și tristețea din sufletele noastre, nu poate umple golul și dorul pe care l-a lăsat acum 9 ani despărțirea de dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

prof. MIRON VECHE.

Te vom păstra în sufletele noastre, în gânduri și amintiri. Tatăl ceresc să îți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Familia.

 

* Cu durere în suflet, ne-am amintit sâmbătă, 16 noiembrie, că au trecut deja 2 ani de când iubitul nostru,

IOAN MADAR

a plecat dintre noi. Pentru noi, ca și pentru toți cei care l-au cunoscut a fost un exemplu, ca soț, tată, bunic sau frate. Chiar plecat îl simțim că ne călăuzește pașii, gândurile, faptele de acolo de unde este. Fie-i țărâna ușoară! Soția Ana, copiii Adrian și Anca, cu familiile, sora Maria cu familia. (1138)