DECESE

 

* Suntem alături cu tot sufletul de voi, Gabriela și Ancuța, cu familiile voastre, acum când îl conduceți pe ultimul drum pe tatăl și bunicul vostru drag,

VASILE CÂMPIAN.

Îl vom păstra mereu în sufletele noastre. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie pentru a putea trece peste această grea încercare. Fam. Dem Ilie, Cristiana și Crina cu familiile lor. (1982)

 

* Un gând de mângâiere și compasiune pentru Gabriela, Anca și familiile lor, acum când îl conduc pe ultimul drum pe iubitul lor tată, 

VASILE CÂMPIANU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Droj Laurențiu. (1985)

 

* Cu sufletele îndurerate ne luăm rămas bun de la cumnatul și unchiul nostru

 TRAIAN BERE,

din Cordău, care pleacă spre a se odihni alături de familia lui dragă în Împărăția lui Dumnezeu. Cel de sus să îl ierte, iar pe cei rămași să îi îmbărbăteze și să îi mângâie! Familia Vașadi Elena.

 

* Cu multă tristețe și durere în suflet ne despărțim de buna noastră vecină și prietenă,

IULIA NEGRUȚIU.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Fam. Moldovan, Alfoldi, Nagy, Maghiar și Gale. (1981)

 

* Aducem un ultim și pios omagiu fostei noastre colege 

IULIA NEGRUȚIU,

plecată la cele veșnice. Dumnezeu s-o odihnească în liniște și pace. Sincere condoleanțe familiei. Fostele colege de la ICRA Bihor, Tatiana Silaghi, Viorica Haneș, Nuși Vaida și Zamfira Vancea.

 

* Transmit întreaga mea compasiune prietenelor mele, doamna prof. Liana Borz și doamna dr. Corina Pantea, la acest ceas de mare durere sufletească. Dr. Simona Munteanu. (1983)

 

* Acum, când se despart de buna lor mamă și bunică

IOLAN MAJOR

suntem alături de colegii noștri Terezia și Adam Kovacs și le transmitem toată compasiunea noastră. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colectivul Service Auto Dorex. (1984)

 

* Regretăm plecarea la cele veșnice a unchiului nostru

TRAIAN BERE,

din Cordău. Suntem alături de familia îndurerată, rugându-l pe bunul Dumnezeu să-i mângâie și să-i întărească familia. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Maria și Nelu Bondor, din Beiuș.

 

* Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărțire de colegul nostru,                

GHEORGHE  TONȚ,

55 de ani, polițist de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea. Dumnezeu să-i dea  odihnă veșnică! Conducerea și colegii de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

 

* Întreaga noastră compasiune și gânduri de alinare colegei noastre Ana Ienci, și familiei, acum când se despart de iubita lor mamă, soacră și bunică

ELISABETA IENCI.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegele de la Asociația Femeilor Ortodoxe.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Trecerea tăcută și nepăsătoare a timpului nu a putut șterge din inimile noastre chipul tău blând și bun. Nu te vom uita cât vom trăi! Dragostea și grija cu care ne-ai înconjurat vor rămâne în inimile noastre. Ne plecăm frunțile, cu durere și dor, la mormântul tău. Ne-ai părăsit fulgerător și prea devreme, acum 6 luni,  rupându-se o ramură din família noastră, acela care a fost soț, tată și bunic

VIRGIL PETRICA. 

Ştim că de acolo de sus ne vei călăuzi şi întări când vom avea mai mare nevoie de tine. Vei rămâne veşnic viu în sufletele şi amintirea noastră! Ne amintim cu mult drag de tine şi-L rugăm pe bunul Dunmnezeu să-ţi dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa! Drum lin printre stele, suflet drag şi mult iubit. Ne este dor de chipul tău drag, de ochii tăi blânzi, de vocea ta caldă care ne alina şi ne alinta în fiecare zi. Dumnezeu să dea odihnă, pace şi linişte dragului tău suflet devotat şi iubitor. Veșnic nemângâiați, sotia Mariana, ficele Alina și Claudia și nepoata Alesia.