DECESE

 

* Împărtășim durerea voastră, Dan și Mariana Popa, la marea durere pricinuitã de pierderea dragii voastre mame, soacre și bunici

FLOARE POPA.

Dumnezeu s-o aibã în paza Lui, iar pe voi să vã mângâie. Sincere condoleanțe. Lucian, Vali și Adna Seuche.

 

* Suntem alături de voi, Dan și Mariana Popa în aceste grele momente când vă despărțiți de mama, soacra și bunica voastră dragă,

FLOARE POPA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Adriana și Eugen Balint.

 

* Un gând de alinare și sincere condoleanțe colegului nostru Dan Popa, la marea durere pricinuită de pierderea scumpei sale mame,

FLOARE POPA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace și să dea alinare familiei greu încercate. Colectivul școlii de șoferi AUTO SANTA.

 

* Cu lacrimi în ochi și inimile împietrite de durere, ne despărțim de dragul nostru frate și unchi,

NICOLAE IGNA,

de 53 de ani, din Gepiu. Drum lin spre cer, suflet drag! Ne vei lipsi enorm! Dumnezeu să-ți dea odihna cea bună! Înmormântarea va avea loc miercuri, 20 ianuarie, la ora 13.00, la capela din Gepiu. Sora Ani și nepoții Ciprian și Loredana, cu familiile.

 

* Împărtășim durerea cuscrei noastre, Ani, și a copiilor ei, Ciprian și Loredana, cu familiile, la dureroasa despărțire de dragul lor frate și unchi,

NICOLAE IGNA,

din Gepiu. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!  Cuscrii Ionaș Eugen și Florica cu familia și cuscra Tina Pop cu familia.

 

* Suntem alături de familia prietenului nostru Nan Ioan, la marea durere pricinuită de moartea tatălui, socrului și bunicului drag. Sincere condoleanţe. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Familia Buciu Dumitru, din Oradea.

 

* Suntem alături de familia Scarlat la marea durere pricinuită de moartea celui care le-a fost soţ, tată, socru şi bunic,

IOAN JEAN SCARLAT,

de 74 de ani, din Ştei. Dumnezeu să-l odihneasca în pace şi să dea alinare familiei greu încercate. Înmormântarea va avea loc astăzi, de la ora 12.00, la Capela din Ştei. Familia Zamfir.

 

* Rămas bun, dragă mamă, bunică, soacră, soră, mătuşă, prietenă...

ELEONORA VEREŞ.

Ne lipseşti deja,

Ne vei lipsi mereu.

Te vom iubi şi purta în inima noastră. Înmormântarea va avea loc miercuri, 20 ianuarie, ora 14.00, la Capela Cimitirului din Băile 1 Mai. Copiii Amalia Ţenţ cu familia, Dan Demeter cu familia. (289)

 

* Cu nemăsurată tristeţe şi durere o conduc pe ultimul drum pe draga mea soră,

ELEONORA VEREŞ.

Nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică! Corina Bara cu familia. (288)

 

* Suntem alături de Viorica, Teodor şi familiile lor, în aceste momente grele când se despart de iubita lor mamă,

MARIA NOJE,

din Bălnaca. Ne vom aminti cu mult drag de sufletul ei curat ca aerul munţilor, de vrednicia, curajul, generozitatea şi ospitalitatea cu care ne-a întâmpinat, întotdeauna. Dumnezeu s-o odihnească şi s-o aşeze între aleşii Săi! Fam. dr. Ioan Pop. (291)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Noje Teodor, în aceste momente de grea încercare pricinuite de decesul mamei sale. Sincere condoleanţe! Colectivul S.C. CONGIPS S.A. (296)

 

* Lumina veșnică să-i însoțească sufletul lui blând și bun spre ceruri, iar Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa pe bunul și dragul meu frate

GHIȚĂ BUNGĂU.

Timpul nu va șterge niciodată durerea din inima mea. Te voi păstra veșnic în sufletul meu. Sora Viorica Sonea. (267) 

 

* Cu lacrimi în ochi și durere în suflete ne luăm rămas bun de la unchiul nostru

GHIȚĂ BUNGĂU.

Dumnezeu să-ți dea veșnică odihnă. Nepoții Flavius, Alexandra și Daria Miheș. (266)

 

* Un suflet plin de căldură și bunătate care ne aduna în jurul său, și grija ce ne-o purta, s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu. Cu tristețe în suflete și neșterse amintiri dragi, ne luăm rămas bun de la dragul nostru unchi și prieten

GHIȚĂ BUNGĂU.

Lumina veșnică să te însoțească spre ceruri, iar Dumnezeu să-ți dea odihnă în Împărăția Sa! Familia Lucian, Mărioara și Lucian Olău. (273)

 

* Cu multă durere în suflete ne despărțim de verișorul nostru drag

GHIȚĂ BUNGĂU.

Ai să ne lipsești foarte mult și nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace. Întregii familii sincerele noastre condoleanțe. Andra, Angela, Adrian și mătușa Florica. (271)

 

* O inimă mare a încetat să bată, un suflet bun s-a înălțat la cer. Veșnic îți vom păstra amintirea vie dragul nostru

GHIȚĂ BUNGĂU.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei. Fam. Blagă Lucian, Mariana, Adrian și Olău Maria. (264)

 

* Vestea trecerii în neființă a celui care ne-a fost PRIETEN BUN de-o viață,

dr. VASILE DRĂGOI,

ne-a îndurerat profund. Odihnă și pace veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Familia Coca, familia Gurban, familia Sîrca. (263)

 

* Regretăm nespus moartea prietenului nostru,

dr. VASILE DRAGOI.

De data aceasta pleacă definitiv din satul pe care l-a iubit mult și n-a vrut să-l părăsească niciodată pentru alte meleaguri. Pleacă acum, dar va rămâne veșnic în memoria tuturor prin monografia SATUL SEGHIȘTE. CASE, OAMENI ȘI TRADIȚII, o carte cum n-a mai fost alta și pe care și-a dorit-o din tot sufletul.

Condoleanțe familiei îndoliate! Fie-i țărâna ușoară! Familia Constantin Butișcă, Oradea.

 

* Cu tristețe și durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a domnului

dr. IOAN CHIRLA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegiul Medicilor Bihor. (265)

 

* Suntem alături de prietenul nostru, Nelu Chiș, în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei iubite. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Mirela și Sorin Pater. (258)

 

* În aceste momente de mare durere și tristețe, transmitem sincere condoleanțe colegului nostru Ioan Chiș, pentru pierderea mamei sale iubite. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colectivul Departamentului de Mecatronică. (259)

 

* Un gând de alinare și sincere condoleanțe pentru colegul Ioan Chiș, la despărțirea de mama sa. Ovidiu Moldovan. (260)

 

* Îngerul păzitor şi-a întins aripile peste veşnicia somnului dragului nostru tată, soţ şi bunic,

MIRCEA ONCIU.

De azi începe drumul în lumină şi spre lumina Tatălui. Rămâi soţul, tatăl şi bunicul drag. În veşnicie, Dumnezeu să te ierte şi să te aşeze în Dreapta Lui! Cu odihna trupului şi liniştea Sufletului. Te iubim! Soţia Florica, fiica Ioana cu soţul Marius şi nepoata Anastasia, fiul Mircea cu iubita Loredana şi fiul Ianis. (290)

 

* Gânduri de alinare și mângâiere pentru cumnata Florica și nepoții Ioana și Mirciulică, la trecerea în veșnicie a soțului și tatălui drag

MIRCEA ONCIU.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Onciu Eugen cu copiii Silviu și Janina. (268)

 

* Suntem alături de colega noastră, Florentina Șchiop, la trista despărțire de tatăl său drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii și conducerea Direcției de Asistență Socială Oradea. (269)

 

* Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că ființa atât de dragă ție a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine Florentina. Dumnezeu să-l ierte. Colectivul SRU-S al DAS Oradea. (270)

 

* Ne luăm rămas bun de la vecinul nostru

FRANCISC VASARHELY.

Sincere condoleanțe fiului Attila cu familia. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Vecinii din blocul X5, str. Peneș Curcanul nr. 3. (261)

 

* Transmitem sincere condoleanțe vecinilor noștri Maghiar și Prian, în aceste momente grele când se despart de tatăl, socrul și bunicul drag

SANDOR BIRTA.

Colectivul Asociației de Proprietari nr. 18, Roman Ciorogariu nr. 1 Oradea. (274)

 

* Suntem alături de îndurerata familie, la decesul prematur a lui

IOAN PĂȘCUȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Vecinii de scară bloc C 87. (272)

 

* Sincere condoleanțe familiei Pășcuț. Odihnească-se în pace. Asociație de Proprietari Scorilor 21. (275)

 

* Suntem alături de colegul nostru Buzle Florin, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a soției sale și colegei noastre

FLORINA BUZLE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colegii Direcției General Administrative a Universității Oradea. (277)

 

* Durere în suflet, lacrimi, tristețe și dor pentru scumpa mea mamă

RODICA COZMA

care s-a grăbit să fie alături de tata în Împărăția Cerurilor! Înalț rugaciuni la cer și undeva în eter toate gândurile noastre să-i întâlnească! Dormi în pace, dragă MAMĂ în Împărăția lui Dumnezeu printre flori și îngeri! Fiica Monica.

 

* Suferința, tristețea sunt nemărginite acum când ne despărțim de cumnata și mătușa noastră

RODICA COZMA,

care a plecat în veșnicie să-și însoțescă soțul și în eternitate! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace! Nepoatei Monica alinare și mângâiere! Fam. Cosma Aurel, Angela și Adrian cu familia.

 

* La ceas de grea încercare cu multă durere şi tristeţe ne luăm rămas bun de la cumnata şi mătuşa noastră

RODICA COZMA.

Dumnezeu să-i dăruiască pace şi odihnă veşnică! Dragei noastre nepoate şi verişoare Monica, îi transmitem compasiune şi ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-i dea mângâiere şi alinare sufletească! Veronica Tarba cu familia.

 

* Cu inimile îndoliate şi încremenite de durere ne luăm un ultim rămas bun de la iubita noastră soră şi mătuşă

RODICA COZMA,

plecată de la noi pe lungul drum al veşniciei. Va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră prin bunătatea faţă de semenii săi afaţi în suferinţă, prin modestia şi căldura ei sufletească. Dragă Monica, îţi suntem alături şi-ţi împărtăşim durerea despărţirii pentru totdeauna de cea mai scumpă fiinţă, MAMA! Odihneşte-te în pace! Condoleanţe familiei Aurel Cosma. Emilia şi nepotul Gabi cu fam.

 

* Gânduri de alinare şi mângâiere pentru Monica la despărţirea de draga ei mamă! Condoleanţe familiei Cosma Aurel. Fam Demian şi Giulai.

 

* Cu multă durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a surorii și cumnatei,

ELENA IENCIU,

după o lungă și grea suferință. Dumnezeu să te ierte și să-ți facă o scară până în Rai să te odihnești! Înmormântarea miercuri, 20 ianuarie 2021, ora 11.00, Capela Hașaș. Din partea familiei Herpuț Teodor și Hermina, nepoții Teodor și Cosmin. (284)

 

* Un gând de mângâiere și alinare colegei noastre Patricia Durgheu (Rusu), la trecerea la cele veșnice a soțului drag,

ZORIN DURGHEU.

Dumnezeu să-l odihnescă în pace! Sincere condoleanțe! Colegii clasei a XII-a A, promoția 1989, Colegiul Național ”Emanuil Gojdu”, Oradea.

 

* Cu tristeţe am primit vestea decesului neaşteptat al unchiului nostru,

GHEORGHE PUŞCAŞ.

Sincere condoleanţe tuşei Elvira, verişorilor Sorin şi Cristi cu familiile! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Nepoţii Rodica, Mirela şi Şimonică cu familiile. (287)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veşnice a fratelui şi unchiului nostru,

IOAN BODOG.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sora şi nepoatele. (285)

 

* Un gând de alinare pentru tien, Lenuţa, la despărţirea de soţul tău drag şi bunul nostru prieten,

DUMITRU GEABURU.

Bunul Dumnezeu să-i vegheze somnul! Iuliana şi Dan Şuta. (288)

 

* S-a stins o inimă de mamă, plină de duioşie şi dragoste. Cu lacrimi în ochi şi sufletele pline de durere ne luăm adio de la scumpa noastră mamă, bunică şi străbunică,

ELISAVETA MADAR.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 20 ianuarie, ora 15.00, la Capela Haşaş. Familia îndoliată.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitului nostru soţ, tată, socru şi bunic,

PAVEL BERLO,

în vârstă de 90 de ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 20 ianuarie, ora 14.00, la Capela Haşaş. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Rămâne în memoria şi inimile noastre! Soţia Felicia, fiicele Anca şi Paula.

 

* Suntem alături de familia Berlo, greu încercată la pierderea tatălui şi soţului,

prof. PAVEL BERLO.

Sincere condoleanţe! Vecinii din blocul D31 din str. Dimitrie Cantemir. (295)

 

* Îndoliaţi în suflete, cu lacrimi în ochi ne despărţim de draga noastră mamă, soacră, bunică şi străbunică,

VIORICA DAVID.

Te vom păstra veşnic în inimile noastre! Dumnezeu să îţi dea odihnă veşnică! Fiica Viorica cu familia. (291)

 

* Ne alăturăm durerii cumnatei noastre, Viorica şi a întregii sale familii, la pierderea celei care a fost mamă, bunică şi străbunică,

VIORICA DAVID,

din Mihai-Bravu. Dumnezeu să-i aline pe cei ce o plâng, iar celei plecate dintre noi să-i dea odihna binemeritată. Sincere condoleanţe! Rodica şi Viorel. (292)

 

* Dragă verișană,

 VIORICA DAVID,

vestea adormirii tale m-a îndurerat. Odihnă veșnică și țărână ușoară. Familiei tale dragi, putere și alinare. Sincere condoleanțe! Silvia și familia.

 

* Sincere condoleanțe Vioricuța și Valeraș cu familiile, la despărțirea dureroasă de mamă, bunică și străbunică dragă. Și noi îi vom păstra o vie amintire. Verișoara Viorica Musca cu familia.   

 

* Suntem alături de colega noastră, Filip Camelia, în aceste momente triste, moartea bunicii sale dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fie-i ţărâna uşoară! Colegele Cuci Lenuţa şi Topală Mariana. (293)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Azi se împlinesc 23 de ani de când cel care a fost

HOREA “NICHI” BORTOȘ

a trecut la cele veșnice. Copiii: Nichi, Geta și Horică cu familiile. Dumnezeu să-l odihnească! (262)