DECESE

 

 

* Cu nemărginită durere, anunțăm plecarea dintre noi a celei ce a fost

FLOARE CLUCIU.

Model de bunătate, generozitate, toleranță, decență, discreție, smerenie și modestie, lumina răspândită de ea a fost și va fi mereu reper. Stâlpul va avea loc în 20.05.2023, ora 20.00, iar slujba de înmormântare, duminică, 21.05.2023, ambele la Capela orășenească Beiuș. Te iubim, Mamina! Florin și Gabriela.

 

* Cu inimile îndurerate, dar cu speranța în alinare după prea multă suferință, ne despărțim azi de mami noastră,

FLOARE CLUCIU.

Dumnezeu să te odihnească în pace, mami! Gina și Adrian.

 

* Ne despărțim de un OM de excepție 

plt. adj. IOAN OȘVAT.

Un gând, o alinare și condoleanțe familiei îndoliate. Vei rămâne mereu în memoria noastră. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Familia Lungu. (3530)

 

* Regrete enorme la pierderea prietenei și colegei mele dragi,

ALINA!

Nu te voi uita niciodată! Sincere condoleanțe și multă putere, întregii familii! Alina Groze.

 

* Suntem alături de familiile Cărăbăn și Țarcă în durerea pricinuită de moarte celei ce a fost mamă, soție, fiică și soră iubită

conf. univ. dr. ALINA CĂRĂBĂN.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din cadrul departamentului de Inginerie Industrială de la Universitatea din Oradea.

 

* Suntem alături de colegii noștri Ioan și Cătălin Țarcă la marea durere pricinuită de pierderea

ALINEI CĂRĂBAN,

sora lor dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe voi și pe toți cei dragi să vă mângâie! Colegii din Departamentul de Inginerie și Management al Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică.

 

* Cu adâncă tristețe în suflete ne luăm rămas bun de la

ALINA CĂRĂBAN (ȚARCĂ),

rugându-l pe bunul Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Lui, unde nu există nici durere, nici întristare, nici suspinare. Colegii din clasa XII-D, Liceul de Filologie Istorie Oradea.

 

* Suntem alături de colega noastră, judecător Gabriela Țarcă, acum când se desparte de cea care a fost cumnata sa, 

ALINA-MARIA CĂRĂBĂN.

Transmitem sincere condoleanțe familiei. Colegii din secția penală a Curții de Apel Oradea. (3529)

 

* Membrii Senatului Universității din Oradea sunt alături de colegul conf. univ. dr. Ioan-Constantin Țarcă, Cancelar general al Senatului Universitar, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a surorii dragi,

prof. univ. dr. ALINA CĂRĂBAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Președinte, conf. univ. dr. Vasile-Aurel Căuș.

 

* Ne exprimăm compasiunea pentru colegii noștri Țarcă Radu Cătălin, Țarcă Ioan, Țarcă Dan și suntem alături de familia îndurerată în marea durere pricinuită de despărțirea venită mult prea devreme de sora și mătușa iubită

ALINA CĂRĂBAN.

Sincere condoleanțe întregii familii! Departamentul de Mecatronică.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă un gol imens, prietena și colega noastră, dascăl și un om deosebit. Atât ne mai rămâne, să fim alături sufletește prin rugăciune de acest suflet minunat  

ALINA CĂRĂBAN.

Dumnezeu să vă întărească Maria și Mihai să treceți peste aceste clipe grele... și sufletul

ALINEI

să fie așezat în Lumină printre stele. Drum lin printre îngeri. Adina Albu și Sabina Gherghel cu familiile. (3531)

 

* Fără cuvinte și cu sufletul plin de durere ne-a lăsat plecarea din această lume a vecinei noatre dragi

EUGENIA COSTA.

Plângem și-l rugăm pe bunul Dumnezeu să-i mângâie pe Dragoș și Aida cu familiile lor, iar ție să-ți deschidă ușa de la Grădina Îngerilor. Sincere condoleanțe din partea vecinilor din blocul PB9, str. Milcovului.

 

* Doamne privește în adâncul sufletului nostru să vezi câtă durere și suferință ai lăsat în el, acum când ai luat-o de lângă noi pe cea care ne-a fost precum o mamă și bunică

EUGENIA COSTA.

Ai fost mereu reazemul nostru la bine și la rău, ai făcut totul pentru noi, iar noi toți nu am putut face nimic pentru tine, acum când pleci dintre noi. Te vom păstra în memorie așa cum ți-am prețuit și prezența. Dumnezeu să-ți așeze sufletul în Împărăția Sa și să te odihnească în pace. Sanda, Dan și Mihăiță Breb.

 

* Suntem alături de colegul nostru Daniel Ivan, la desparțirea de bunica sa dragă. Îi transmitem sincerele noastre condoleanțe! Colectivul Școlii Gimnaziale ” Avram Iancu” Oradea.

 

*  În aceste clipe de mare tristețe și durere, la pierderea mamei dragi, suntem alături de colega noastră as. Aida Costa. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colectivul Laboratorului de Microbiologie, DSP Bihor. (3528)

 

COMEMORĂRI

 

* Sunt 15 ani de când a plecat într-o lume mai bună scumpul nostru soț, tată și bunic,

ION MÂINEA,

15 ani de când rațiunea, bunul simț și căldura lui ne lipsesc. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Familia. (3525) 

 

* Cu sufletul frânt și plin de dor ne amintim de scumpa noastră soție, mamă, soacră și bunică

MARIA GHERDAN.

Nu te vom uita niciodată! Parastasul de 6 săptămâni are loc duminică, 21 mai 2023, la biserica din satul Cuieșd. Familia ta.

 

* Triste și duioase aduceri aminte, împletite cu lacrimi de dor este ceea ce simțim acum la împlinirea a zece ani de la plecarea la cele veșnice a dragului nostru soț, tată, socru și bunic, 

ALEXANDRU BORZA.

Vei fi de-a pururi pomenit în rugăciune și în plâns, trăind cu regretul că, pentru tot ce ai făcut, nu ți-am mulțumit îndeajuns. Rugăm pe bunul Dumnezeu ca milostiv să fie și al tău suflet bun și drag în Raiul Sfânt să-l ție. Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția Doina, fiicele Sanda și Stanca, ginerii Mircea și Costi, nepoții Șerban și Alexandra. (3526)

 

* Lacrimi se mistuie în suspine,

Sufletul se pierde în durere.

Pe pânza întunecată de sentimente se creionează chipul tău blând, ochii tăi senini, zâmbetul etern. Vei fi mereu îmbrățișat de amintirile și dragostea mea. 15 ani triști de când m-ai părăsit dragul meu soț

col. r. CORNEL STAICU.

Să ai odihna veșnică în Împărăția cerului. Te voi plânge mereu! Soția Doina Elena. (3527) (ATENȚIE FOTO)