DECESE

 

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum familiei îndoliate, la despărțirea de dl profesor

CONSTANTIN BUTIȘCĂ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Dr. Carmen Pantiș, Colegiul Medicilor Bihor. 

 

* Cu profund regret ne luăm rămas bun de la colega noastră, director adjunct

ENIKO HOCHHAUSER,

dascăl dedicat, implicat, devotat şcolii şi elevilor. Transmitem sincere condoleanţe familiei! Conducerea şi colegii de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (552)

 

* Un gând de alinare colegului nostru Szentmiklosi Zoltan, la despărțirea de draga sa mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Conducerea și colegii din cadrul DAJ Bihor.

 

* Fără cuvinte și cu sufletul plin de durere m-a lăsat plecarea din această lume a soțului meu,

CONSTANTIN CIAUȘU,

de 79 ani. Fără tine nimic nu va mai fi la fel, iar frumusețea vieții trăită alături de tine n-o voi mai regăsi niciodată. Ceremonia înmormântării va avea loc miercuri, 20 octombrie, ora 11.00, Capela Hașaș. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și să te ierte! Soția Bobica. (3711)

 

Cu adânca durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a mult iubitului nostru soț, tată, socru și bunic,

ALEXANDRU ȘUTEU,

(81 de ani). Soția îndurerată Ana Lucica, copiii lui dragi, Alexandra și Lucian, nora îndrăgită Dana, și mult iubita nepoțică, Ana Maria. Va fi mereu în sufletul nostru. Drum lin spre iubirea lui Dumnezeu! Priveghiul are loc azi, 19 octombrie, ora 18.30, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 20 octombrie, la ora 13.00, la Cimitirul Municipal, Capela Hașaș. (3728) ATENŢIE FOTO

 

* Împărtășim durerea familiei Ștef, la trecerea în neființă a celei care ne-a fost colegă și prietenă

VERONICA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace și condoleanțe familiei! Irina, Luci, Marika și soțul Sanyi.

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de sora, cumnata și mătușa noastră,

IULIANA PAINA.

Dumnezeu să o odihnească în pace și să o așeze în latura celor drepți. Fratele Gheorghe, cumnata Maria, nepoții Elena, Tațiana, Constantin. (3717)

 

* Transmitem un gând de mângâiere și sincere condoleanțe colegului nostru, prof. Traian Nistor, în aceste momente de suferință și tristețe, la despărțirea de ambii părinţi. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Colectivul Liceului Tehnologic Sanitar ”Vasile Voiculescu” Oradea. (3720)

 

* Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi. Fie ca dragostea familiei și a prietenilor să reprezinte sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Cele mai sincere condoleanțe domnului diriginte Nistor Traian. Din partea colectivului clasei a X-a A. (3759)

 

* Cu inimile zdrobite de durere anunţăm trecerea în veşnicie, la vârsta de 82 de ani, a celei care a fost mamă, soacră şi bunică iubitoare,

LUCIA CIORNEI.

Bunul Dumnezeu te-a chemat la El, unde ţi-a pregătit un loc pe măsura sufletului tău bun, cald şi plin de dragoste. Nicio distanţă în timp sau spaţiu nu va putea aşterne uitarea în inimile noastre. Dragostea şi grija cu care ne-ai înconjurat mereu e flacără vie a amintirilor tale. Ne luăm rămas bun copleşiţi de tristeţe, dar plini de dragoste şi dor, fiica Dora, ginerele Adi şi nepoţii Cristi şi Adriana. Înmormântarea va avea loc joi, 21 octombrie 2021, de la ora 15.00, la Capela Haşaş.

 

* Un suflet bun a plecat dintre noi să se odihnească în veșnicie. Cu multă durere ne luăm rămas bun de la iubita noastră mamă, soacră și bunică

LUCIA CIORNEI,

de 82 ani. O vom conduce pe ultimul drum joi, 21 octombrie 2021, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei rămâne întotdeauna în inima noastră. Fiul Călin Ciornei cu soția Monica și nepoata Anna-Maria. (3747)

 

* Trecerea neașteptată la cele veșnice a verișoarei noastre

LUCIA CIORNEI

ne copleșește de durere. Dormi în pace suflet bun! Sincere condoleanțe nepoților, Călin și Dora cu familiile lor, și verișorului Titus Tarau cu familia. Verișoarele Florica Codilă și Maria Pituț cu familiile. (3763)

 

* La ceas de grea încercare cu multă durere și tristețe ne luăm rămas bun de la cel ce a fost un om de aleasă omenie

IOAN ILEA.

Dumnezeu să-ți lumineze calea și să-ți dea odihnă veșnică! Dormi în pace, suflet blând! Nu te vom uita niciodată pentru bunătatea și omenia ta. Vei rămâne veșnic în amintirea noastră. Suntem alături de voi, dragii noștri Tina, Cătălin și Antonio Ilea. Verișorii Oana, Anca, Tinu și Dan Driha cu familia. (3738)

 

* Rari sunt oamenii care ajută, sprijină și sunt lângă tine la greu, iar tu,

MIRCEA GHEȚE,

ai fost unul dintre ei. Lacrimile fiecăruia dintre noi înseamnă: Mulțumim OM BUN! Dumnezeu să te odihnească, iar familiei tale, să-i dea putere! Colegii de la SCM Încălțămintea, cu familiile. (3740)

 

* Cu tristețe ne despărțim de

MIRCEA GHEȚE,

care a fost un om și un coleg deosebit. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Szivoș Alexandru. (3741)

 

* Un ultim și pios omagiu aducem vecinului nostru bun

MIRCEA GHEȚE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar familiei îndurerate alinare și mângâiere sufletească. Vecinii de scară. (3764)

 

* Cu adâncă tristețe îmi iau rămas bun de la soțul meu

GHEORGHE PITUȚIU,

pe care îl voi purta mereu în suflet. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze în Împărăția Sa! Priveghi în 24 octombrie 2021, ora 17.30, iar înmnormântarea luni, 25 octombrie 2021, ora 15.00, Capela Frenţiu. Soția Maria Pituțiu. (3748)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la tatăl, socrul, bunicul și străbunicul nostru

GHEORGHE PITUȚIU.

S-a stins precum o lumânare, după o scurtă dar grea suferință. Nouă ne-a rămas doar dragostea și blândețea dumnealui. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Fiul Călin cu soția Corina, nepoții Răzvan și Horea cu familiile lor. (3745)

 

* S-a stins un suflet bun, vesel și blând după o cruntă și prealungă suferință. Împietriți de durere anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost dragul nostru tată, socru și bunic

"bunu' GHIȚĂ”

GHEORGHE PITUȚIU,

de 85 de ani. Odihnească-se în pace. Dumnezeu să îl ierte. Familia fiului Adrian cu soția Luminița și copiii Vlad și Raluca. (3766)

 

* Gânduri de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe cuscrei mele, Maria, la pierderea soțului drag,

GHEORGHE PITUȚIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Maria Hercuț. (3746)

 

* Un ultim și pios omagiu adus celui care a fost

CONSTANTIN BUTIȘCĂ,

un adevărat iubitor de carte și rudă de nădejde. Sincere condoleanțe întregii familii îndoliate! Fam. Florian și Irina Pavel.

 

* Regret profund dispariția

prof. CONSTANTIN BUTIȘCĂ,

fost inspector școlar, director adjunct. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegul, prof. Maniu Dumitru. (3749)

 

* Un ultim omagiu bunului coleg și prieten, om de spirit,

prof. CONSTANTIN BUTIȘCĂ.

Familiei îndurerate sincere păreri de rău. Fam. prof. univ. dr. Cornel T. Durgheu. (3750)

 

* Cu inimile zdrobite de durere ne despărțim de cumnatul și unchiul nostru drag

CONSTANTIN BUTIȘCĂ,

cel care ne-a fost alături și ne-a ajutat întreaga viață. Ne alăturăm durerii surorii, cumnatei și mătușii noastre Saveta și a nepoților și verișorilor Tavi și Bobo cu familiile lor. Dumnezeu să-l odihnească în pace iar pe cei dragi să-i întărească. Fam. Gârba Flore, Jenovica, Sabin. (3753)

 

* Consiliul și Comitetul Parohial împreună cu preoții slujitori Aurelian Sotoc, Vasile Sabău, Ștefan Morlocan și enoriașii Bisericii Ortodoxe ”Sf, Mare Mucenic Gheorghe” din Oradea, aduc un ultim omagiu celui care a fost

profesor CONSTANTIN BUTIȘCĂ,

fost consilier al bisericii noastre, acum la trecerea la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. (3755)

 

* Sincere condoleanțe familiei Butișcă, din partea familiei Mistor.

 

* Împărtăşim durerea prietenului nostru drag, Adrian Dinu, în aceste momente de adâncă suferinţă când se desparte de scumpa sa soţie,

PAULA.

Sincere condoleanţe! Dumnezeu să o odihnească în pace! Dr. Cristian Porumb şi familia.

 

* Un suflet mult prea bun, mult prea generos, un om minunat printre oameni s-a înălțat acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste, în Împărăția Sa. Ne vine greu să credem că cel care a fost prietenul nostru bun,

DUMITRU ELENEȘ,

nu mai este. Mângâiere și toată compasiunea noastră pentru toți cei dragi ai săi, soția Florica și Petrișor cu familia. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Familia Șandru Teodor.

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la prietenul nostru bun

DUMITRU ELENEȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Drum lin spre eternitate prieten bun. Familia Vanț Alexandru. (3760)

 

* Copleşiţi de durere şi multă tristeţe în suflet ne despărţim de scumpa noastră mamă,

FLOARE MAN,

trecută la cele veşnice mult prea devreme. Amintirea dragă a chipului şi sufletului ei vor fi mereu vii în inimile noastre. Drum lin spre Împărăţia Cerurilor, draga noastră mamă! Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Municipal, Capela Haşaş, joi, 21 octombrie 2021, ora 12.00. Fiul Sorin, nora Simona, nepotul Mădălin. (3752)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Hochhauser Ronald, și de familia acestuia, în momentele de grea încercare pricinuite de pierderea soției sale,

prof. ENIKŐ HOCHHAUSER.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colectivul Muzeului Țării Crișurilor - Complex Muzeal. (3765)

 

* Cu profunde regrete și tristețe ne luăm rămas bun de la cea care a fost sora bună și iubitoare

MARIA NICOLAE.

Un ultim și pios omagiu. Fie-i țărâna ușoară și memoria binecuvântată. Sora Florica, cu familia. (3758)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a  ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe doamnei Mariana Baciu în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea celui care i-a fost soț drag, tată, bunic, socru iubitor

IOAN BACIU.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să îi așeze sufletul în Împărăția Sa. Arhimandrit Mihail Tărău, preot Vasile Dindelegan și Camelia, fam. Tărău Aurel și Rodica. (3761)

 

COMEMORĂRI

 

* Cu tristeţe aducem un pios omagiu de dragoste şi neuitare, generoşilor noştri părinţi, socri, bunici şi străbunici, la împlinirea a 8 ani de când iubita noastră mamă,

LINA UIVAROŞAN,

respectiv 40 de ani de când dragul nostru tată

TEODOR UIVAROŞAN,

din Sânnicolau-Român au plecat în veşnicie. Chipurile lor blânde, bunătatea şi iubirea necondiţionată nu le vom uita niciodată. Vor rămâne veşnic vii în inimile noastre. Copiii Ica, Nelu, Dorel, Dănuţ cu familiile. (3751) 

 

* Durere, lacrimi... tristețea a luat locul fericirii ... nimic nu mai e la fel de când ai plecat, sunt șase ani de atunci, de când tot ce avem sunt amintirile, dar noi te simțim aproape în fiecare clipă

CORNELIA ARVA,

iubita noastră, scumpă și dragă, bunică și mamă.

Doamne, dacă în cer cresc flori, alege câte o floare pentru Rafael și Laura și pune florile în brațele bunicii (BIBI) respectiv a mamei noastre și spune-i că ne este tare dor de ea și că o iubim infinit de mult, ne curg lacrimi de durere, dor și dor. Veșnic vei fi în sufletele noastre BIBI scumpă și mamă minunată. (3756)

 

* Păstrându-i neștearsă amintirea, aduc un pios omagiu de prețuire, dragoste și recunoștință veșnică la împlinirea a 21 de ani de la dureroasa despărțire de neprețuitul meu tată

PAVEL MESAROȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, alături de buna mea mamă,

FLOAREA MESAROȘ.

Fiica Geta. (3757)

 

* La un an de la plecarea la cele veșnice, înălțăm o rugăciune pentru odihna sufletului părintelui nostru

DOREL DAN,

din Mihai-Bravu. Tristețea de a nu-l mai avea alături nu poate fi ștearsă de trecerea timpului. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Îndurerați fiica Rodica, cu soțul Viorel. (3762)

 

* Cu aceeași durere în suflet amintim că la 20 octombrie 2021 se împlinesc 2 ani de când ne-am despărțit de draga noastră soție, mamă, soacră, bunică și străbunică

VIORICA MĂTEA (MIMI).

Dulce-i numele de MAMĂ

Pentru cine-l ști lua în seamă.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Soțul Ioan, fiul Aurel, fiica Neli, fiul Nelu, ginerele Nelu, nepoții Sergiu, Mădălina, Alex, Dragoș, Oana  și Paul. (3770)