DECESE

 

* Suntem alături de familia îndurerată, în aceste clipe grele, când se desparte de vecinul nostru  

ARON LUCACIU.

Sincere condoleanţe! Asociația de Proprietari „UNIREA” Magheru 7. (3822)

 

* Colegiul Medicilor Bihor anunță cu regret, trecerea în neființă a

Dr. RODICA DANIELA GILĂU,

asistent universitar ATI, medic specialist ATI, azi 1 august 2023.

Dumnezeu să îi dea pacea și odihna veșnică!

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate!

S-a născut în Brașov în 3 ianuarie 1979. Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca 2003. Medic specialist ATI din 2008. Asistent Universitar ATI - Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea din 2015. Absolventă a Univeristății de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în 2003. Medic specialist anestezie și terapie intensivă din 2008. Asistent Universitar - Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea.

Printre ariile sale de interes în cercetare s-au numărat medicina de transplant, identificarea donori și declararea morții cerebrale, anestezii în Clinica de urologie, în timpul activității desfășurate în SCJU Oradea.

În Spitalul Pelican s-a remarcat prin profesionalism, empatie și sensibilitate fața de toți pacienții pe care i-a avut, a fost o colegă deosebită, respectată și iubită de tot colectivul.   

Doctorița RODICA GILĂU,

inteligentă, frumoasă, delicată, fină, de aleasă cultură, erudită, foarte bine pregătită, medicul care a învățat generații de studenți și rezidenți arta de a identifica și trata pacientul critic, arta anesteziei dar și dragostea pentru cei aflați în suferință, a plecat prematur dintre noi, lăsând un gol în comunitatea medicală din Oradea.

Drum lin spre stele!

Carmen Pantiș, Președinte Colegiul Medicilor Bihor.

 

* Doamne, ce deșarte sunt cuvintele când exemplarii părinți: Dani și Lali își pierd minunata fiică, când profesori și elevi ai C.N. „Mihai Eminescu”, promoția 1996-1997, se despart de desăvârșita elevă și colegă, când  Spitalul „Pelican” nu mai are o profesionistă - cu doctorat - anestezista

Dr. RODICA GILĂU.

Adâncită dureros în somnul de veci, draga noastră RODICA - cu chipul frumos, luminat de albaștrii ei ochi - cu gând mereu curat, cu suflet veșnic duios - lasă amintiri de nestins. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe lui Dani și Lali. Violeta, Alin, Anda Ardelean.

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe transmitem în aceste momente de mare tristețe domnului profesor Gilău Ludovic, la despărțirea de fiica dragă 

RODICA GILĂU.

Odihnă veșnică! Colegii și conducerea Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea. (3823)

 

* Suntem alături de familia îndurerată a doamnei

asist. univ. dr. RODICA DANIELA GILĂU,

medic specialist ATI, care s-a stins din viață la 1 august 2023, un medic extrem de apreciat pentru profesionalismul și dedicarea sa. Sincere condoleanțe familiei din partea dr. Ovidiu Gogu Cacuci, dr. Adriana Cacuci și a familiei!

 

* Aducem un ultim omagiu doamnei

asist. univ. dr. RODICA DANIELA GILĂU,

medic specialist ATI, unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici ai Spitalului Pelican, care și-a dedicat întreaga carieră salvării pacienților. Sincere condoleanțe familiei din partea Spitalului Pelican!

 

* Suntem alături de familia prof. Gilău în momentele teribile prin care trec, la pierderea fiicei

RODICA.

Sincere condoleanţe. Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică. Fam. Straciuc.

 

* Un gând de compasiune domnului profesor Ludovic Gilău în încercarea deosebit de tragică prin care trece la pierderea iubitei sale fiice,

RODICA.

Dumnezeu s-o ierte și s-o odihneasca în pace! Dumnezeu să dea putere familiei îndoliate. Colectivul Departamentului de Chimie al Facultății de Informatică și Științe.

 

* Suntem alături de familia domnului profesor Ludovic Gilău la marea durere cauzată de pierderea fiicei iubite, colega noastră dragă, anestezista

RODICA GILĂU,

În vârsta de 44 ani, după o lungă şi grea suferinţă. Dumnezeu să o ierte și să îi dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe! Colectivul Clinicii ATI I SCJU Bihor, medic şef dr. Marcel Negrău.

 

* Suntem alături de familia Gilău în aceste momente de profundă și nemarginită durere la despărțirea de iubita lor fiică

RODICA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică printre îngeri, iar celor rămași mângâiere și puterea să depășească aceste momente. Prof Lucian și Rodica Scurtu.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care ne-a fost soție, mamă și bunică, 

MARIA MATICA,

la vârsta de 71 ani. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Va fi condusă pe ultimul drum din Capela Hașaș, joi 3 august 2023, ora 12.00. Familia îndoliată. (3824)

 

* Suntem alături de colegel noastre Ionela Matica și Camelia Vereș la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Condoleanțe familiilor îndoliate. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colegii de serviciu.

 

* Suntem alături de finii Marius și Marinela Popa, acum în momentele grele ale despărțirii de draga lor mamă   

ANA POPA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii. Nașii, familia Mircea Zaharie. (3825)

 

 * Îmi voi aminti cu dragoste și recunoștință de

DOAMNA MARIA BOGDAN.

A fost nu doar DOAMNA ci și OMUL cu un har didactic înnăscut, care a adus în școală modelul DASCĂLULUI integru, blând, elegant. Bunul Dumnezeu să vă așeze sufletul printre îngeri, dragă DOAMNĂ ÎNVĂȚĂTOARE! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să o ierte. Prof. Ecaterina Șchiop. (3826)

 

* Suntem alături de familia îndoliată la despărțirea pentru totdeauna a iubitei lor

FLUERAȘ IULIA (PIA).

Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii de liceu promoția 1961 a Colegiului Emanuil Gojdu.