DECESE 

 

In memoriam Lucian Chelu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Anunțăm cu profundă tristețe trecerea la cele veșnice a celui care a fost tată, frate, unchi, cumnat, muzician de elită și un om extrem de rezistent și capabil,

LUCIAN CHELU,

Azi, 1 decembrie, cu doar câteva ore în urmă”, a scris pe facebook Alexandrina Chelu. 

„A avut parte de o cruntă boală pulmonară, de ani de zile, care l-a răpus în ultimele 3 luni ceva mai agresiv. Ajuns la spital, a preferat continuarea tratamentului acasă, unde am avut grijă să aibă tot ce are nevoie un bolnav. În ultimele săptămâni mai mult la pat, simțeam că lucrurile nu merg foarte bine, a slăbit mult și i-a cedat inima într-un final. (...)

Dragii noștri, cei care l-ați cunoscut și l-ați apreciat, veți fi anunțați în cel mai scurt timp despre locul și ziua înmormântării. Până atunci... un gând... bun tuturor...  Drum lin, Luci!”, a completat Alexandrina.

 

* După o mare şi grea suferinţă, în lupta cu boala nemiloasă, soţul, tatăl, socrul şi bunicul drag,

AVRAM ZOŢ

de 62 de ani, părăseşte această lume. Neputincioşi în faţa cruntului adevăr, îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-l primească în braţele sale, în Împărăţia Sa. Înmormântarea va avea loc azi, 02.12.2021, ora 13.00 în localitatea Pomezeu, nr. 61. Familia îndurerată.

 

* Sincere condoleanțe familiei Zoț la trecerea în neființă a soțului și tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sunt alături de familia îndurerată. Neagu Gabriela.

 

* Acum, când, de foarte puțină vreme, ne-am despărțit de cel care ne-a fost iubit tată, socru, bunic și străbunic,

VALERIU POPOVICIU,

de 88 de ani, întreaga lui familie dorește să vă adreseze din inimă, fiecăruia dintre cei care ne-ați stat alături, calde mulțumiri. Tuturor celor care ați trimis mesaje de condoleanțe, celor care ați aprins o lumânare și ați adus o floare, tuturor celor care ați vărsat o lacrimă și celor care v-ați îndreptat cu gândul către familia noastră, vă trimitem recunoștință. Dumnezeu să-i lumineze drumul cu lumina Sa cerească, iar îngerii să-l însoțească și să-l vegheze pe drumul către eternitate! Fiicele Adriana și Corina, fiul Valeriu-Adrian, cu familiile. (4514)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe familiei Sărăcuț Aurica și Dănuț, la despărțirea prematură de cel care le-a fost soț și tată

MIRCEA AUGUSTIN SĂRĂCUȚ

Pentru tot ce a făcut pentru prieteni, cunoscuți, apropiați și pentru obștea comunei Bulz, pe care a păstorit-o în calitate de primar, vreme de cinci mandate, îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și familiei mângâiere. Ec. Ioan Degău - director de bancă.

 

* Un ultim și pios omagiu de prețuire și un gând de veșnică aducere aminte în memoria bunului nostru prieten, un om de mare omenie,

AUGUSTIN SĂRĂCUŢ.

Sincere condoleanţe familiei! Familia prof. dr. Babeş.

 

* Un ultim și pios omagiu adus celui care a fost

MIRCEA AUGUSTIN SĂRĂCUȚ,

om de aleasă omenie și primar de excepție. Odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Emilian și Florian Pavel.

 

* Cu durere în suflet mă despart după 55 de ani de fericită căsătorie cu soțul meu

TEODOR ROMAN.

Vei rămâne veșnic în inima mea, mă voi ruga bunului Dumnezeu să-ți dea binecuvântata odihnă! Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 3 decembrie, ora 12.00, de la Capela Hașaș. În veci nemâmgâiată, soția Florica. (4508)

 

* Cu ochii înlăcrimați și sufletele cernite de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a bunului nostru tată, socru și bunic

TEODOR ROMAN.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul bun în pace! Fiul Florin, nora Maria și nepoata Teodora. (4509)

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem un gând de mângâiere și alinarea finilor noștri, Florin, Mia și Teodora, la marea durere pricinuită de despărțirea de dragul lor tată, socru și bunic,

TEODOR ROMAN.

Drum lin spre lumină. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Condoleanțe întregii familii! Nașii Hotăran Nelu și Lucia cu familia.

 

* Un suflet mult prea bun, un om minunat s-a înălțat acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste, în Împărăția Sa. Ne vine greu să credem că cel care a fost unchiul-nașul nostru drag,

TEODOR ROMAN,

nu mai este. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică, iar celor rămași, mătușii-nașei Florica și verișorului Florin cu familia, să le dea pace în suflete și mângâiere. Nepoata-fina Hotăran Lucia cu soțul Nelu și copiii Ionuț și Radu cu familiile.

 

* Suntem alături de mătușa Florica și verișorul Florin cu familia, acum când se despart de scumpul lor soț, tată, socru și bunic,

TEODOR ROMAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nepoții Viorel, Anuța și Violeta cu familiile. (4512)

 

* Multă alinare și mângâiere familiei îndurerate, la despărțirea de dragul lor soț, tată, socru și bunic,

TEODOR ROMAN.

Sincere condoleanțe prietenei mele Florica și familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Boțoc Floarea și copiii Cristi, Ada și Mircea cu familiile lor. (4501)

 

* Suntem alături de Florin Roman și familia, acum când se despart de dragul lor soț, tată, socru și bunic

TEODOR ROMAN.

Sincere condoleanțe! Fam. Virgil și Lucia Pojoca.

 

* Un gând de mângâiere pentru colega noastră Maria Roman, în aceste momente grele ale plecării socrului  la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Colectivul Băncii Transilvania Oradea.

 

* Un gând de mângâiere pentru colega noastra Simona Ghiula, în aceste momente grele în care se desparte de mama dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Colectivul Băncii Transilvania Oradea.

 

* Suntem alături de Florica, Adriana și Horia Ursu și de familiile lor, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a soțului, tatălui și bunicului drag

ADRIAN URSU.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Familiile Daniel Ursu și Mircea Ursu. 

 

* Suntem alături de familia Pop Marius și Delia, la trecerea în neființă a mamei sale dragi. Sincere condoleanțe! Fam. Cuc Bogdan, Livia.

 

* Un suflet drag s-a ridicat la cer. Cu durere în suflet anunțăm plecarea la cele veșnice al mult iubitului nostru tată, socru și bunic drag

GHEORGHE AUREL BELEA.

Stâlpul se va ține la Biserica Greco Catolică Sf. Treime, Nufărul, azi, 2 decembrie de la ora 18.00, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, 3 decembrie 2021, ora 13.00, la capela Frențiu. Veșnic nemângâiați fiul Dan, nora Otilia, nepoatele Eliza și Iulia.

 

* Cuvintele sunt neputincioase pentru a-mi exprima durerea despărţirii fulgerătoare, după 52 de ani petrecuţi împreună, de soțul meu drag

GHEORGHE AUREL BELEA  (PILU).

Stâlpul se va ține la Biserica Greco Catolică Sf. Treime Nufărul, azi, 2 decembrie de la ora 18.00, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, 3 decembrie 2021, ora 13.00 la capela Frențiu. Soția Elisabeta (Eli).

 

* Cu sufletele îndurerate vă facem cunoscut că cel mai bun soț, tată, bunic, ginere, frate,

PETER BOROS-KONRAD,

fost contrabasist la Filarmonica de Stat din Oradea și membru fondator al orchestrei Hakeshet Klezmer Band, a trecut subit la cele veșnice, la vârsta de 73 de ani. Odihnească-se în pace! Înmormântarea are loc azi, 2 decembrie 2021, ora 13.00, Capela Steinberger. Amintirea lui va rămâne veșnic în inimile noastre. Familia îndoliată.

 

* Un ultim omagiu celui ce a fost membru în comitetul executiv al Asociației noastre,

PETER BOROS- KONRAD.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Odihnă veșnică! Asociatia de Prop. Ambianța.

 

* Aducem un ultim omagiu celui care a fost cel mai bun prieten al familiei noastre,

AUREL ROGOJAN

din Ceica, un OM pentru oameni, de aleasa omenie, onest, altruist. Drum lin spre cer, suflet bun! Irina și Irinuța Marton.

 

* Un suflet bun, o inimă curată și plină de iubire ne-a părăsit, iubitul nostru soț, tată, socru și bunic,

GHEORGHE LETEA.

Lacrimile noastre vor păstra curat drumul amintirilor, iar florile ce le așezăm pe mormântul tău, vor aminti veșnic de bunătatea sufletului tău. Înmormântarea va avea loc vineri, 3 decembrie 2021, ora 13.00, de la Capela Hașaș din Oradea. Dormi în pace, suflet bun! Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată. (4504) 

 

* Cu nemărginită durere anunțăm trecerea în veșnicie a celei care ne-a fost mamă, soacră, bunică și străbunică

MINERVA COPĂCEANU,

în vârstă de 95 de ani. Înmormântarea are loc azi, 2 decembrie, ora 10.00, Capela Hașaș. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Dan și Călin cu familiile. (4505)

 

* Suntem alături de cumnatul și nora noastră, acum la trecerea la cele veșnice a mamei și soacrei lor

MINERVA COPĂCEANU.

Dumnezeu să o ierte și să o așeze în lumea drepților. Familiile Moga și Anton. (4506)

 

* Cu mare durere în suflete ne despărțim de scumpa noastră matușă,

tușa IȚA,

MINERVA-MARIA COPĂCEANU,

fostă educatoare. Sincerele noastre condoleanțe și Dumnezeu și îngerii s-o vegheze în drumul lin spre veșnicie! Malița Lucian și Mariana. (4513)

 

* Un suflet bun, un om minunat s-a înălțat la cer, acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste în Împărăția Sa,

dr. DANIELA LUCIA GAVRILUȚ,

un deosebit medic, dedicat îngrijirii bolnavului. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Arhimandrit Mihail Tărău, preot Vasile și Camelia Dindelegan, Aurel și Rodica Tărău. (4502)

 

* La momente de adâncă tristețe și durere suntem alături de prietenul nostru Teo Gavriluț, acum la plecarea la cele veșnice a scumpei și neprețuitei soții

LUCI,

plecată în lumea celor drepți cu discreție și demnitate. Familiei adânc îndurerate, sincere condoleanțe! Drum lin printre stele, suflet blând! Marcel și Victoria Filip. (4500)

 

* Colectivul Farmaciilor Sf. Maria este alături de colega noastră, Nagy Ildiko, în aceste clipe de adâncă tristețe, când se desparte de tatăl mult iubit. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. (4503)

 

COMEMORĂRI

 

* Perioada aceasta din an rămâne în amintirea noastră drept una dintre cele mai triste, căci este perioada în care Dumnezeu a hotărât să ne despartă şi să pună capăt unui drum presărat cu dragoste şi dăruire de cea care a fost draga noastră mamă și bunică,

 VIORICA POPOVICIU.

Sunt 17 ani, de când pe data de 4 decembrie, aprindem o lumânare în amintirea ei. Dumnezeu să-i dea lumină veșnică pentru a ne putea veghea de acolo de sus. Fiicele Adriana și Corina, fiul Valeriu-Adrian cu familiile.

 

* Oamenii care se iubesc ar trebui să plângă împreună. Dar oamenii plâng singuri și lacrimile dor îngrozitor, și doare și să suferi și să ascunzi asta după un zâmbet. Se împlinesc 40 de zile petrecute în tristețe de când scumpa mea mamă,

inginer CĂTĂLINA CERNAT,

a plecat, sper, într-o lume mai bună. Dumnezeu să-i mângâie sufletul bun! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 4 decembrie 20121, ora 8.30, la Biserica Sfântul Apostol Andrei Oradea. Fiica Dora. (4484)