DECESE

 

* Sub privirile noastre neputincioase te-ai stins puțin câte puțin, dragul nostru tată, socru și bunic,

GAVRIL URSAN.

Multe lacrimi și flori în fața mormântului tău. Și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți răsplătească bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace! Înmormântarea va avea loc miercuri, 3 februarie, la ora 12.00, în Oradea, la Capela Hașaș. În veci îndurerați, fiul Adrian, nora Marcela și nepoata Antonia.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer. Ne luăm rămas bun de la scumpul nostru tată, socru și bunic,

GAVRIL URSAN.

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiul Gabriel, nora Paula, nepoții Marius, Cătălina și Rareș.

 

* Îndurerat îl plâng și îi doresc veșnicia printre lumânările Raiului, celui care a fost bunic iubitor,

GAVRIL URSAN.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Pe veci nemângâiat, nepotul Alexandru.

 

* Vă împărtășim durerea dragii noștri, Adi, Marci și Antonia, acum când vă despărțiți de iubitul vostru tată, socru și bunic,

GAVRIL URSAN.

Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să reverse mângâiere și putere asupra voastră, iar celui plecat să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe întregii familii îndoliate! Ovi, Minela, Pituș și David. (532)

 

* Suntem alături de voi, Adi, Marcela și Antonia, în aceste clipe grele când îl conduceți pe ultimul drum pe iubitul vostru tată, socru și bunic,

GAVRIL URSAN.

Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul spre ceruri, iar Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe întregii familii îndoliate! Fam. Dulău Marius, Răzvan și Dragoș cu familiile. (533)

 

* Un gând de mângâiere și alinare sufletească pentru ginerele nostru Adrian, în aceste momente dureroase, când după o grea suferință se desparte de dragul său tată,

GAVRIL URSAN.

Sincere condoleanțe, din partea cuscrilor Dulău Ioan și Ana. (538)

 

* ”Când cei iubiţi se duc la cer,

Să ştiţi cu toţii că nu pier.

De sus din cer veghează blând,

Pe toţi cei dragi de pe pământ.”

Cu nemărginită durere în suflet aducem la cunoştinţă trecerea în nefiinţă a celui mai iubit soţ, tată şi bunic

TEODOR BANCIU, 

(fost şef serviciu la Romtrans), la vârsta de 80 de ani, în Budapesta. Ne vom lua un ultim omagiu miercuri, 3 februarie 2021, orele 15.00, în Cimitirul Rulikowski, parcela 36, rândul 10, locul 23. Amintirea lui va rămâne veşnic în sufletele noastre! Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace! Familia îndurerată. 

 

* În aceste clipe de tristețe ne despărțim cu multă durere de fratele, cumnatul și unchiul drag,

IOAN (NICU) PANTEA.

în vârstă de 60 de ani. Înmormântarea are loc azi, 2 februarie, ora 12.00, în satul Râpa. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fratele Cornel cu soția Dorina și nepotul Mihnea. (530)

 

* Suntem alături de cumnata noastră, Bandi Gențiana și de întreaga ei familie, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a celei care a fost mamă, soacră și bunică de neprețuit,

înv. ANA OLARU,

din Popești. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în pace și liniște! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Familia Canalaș Gabriel și Liliana. (531)

 

* Suntem alături de mătușa și nașa noastră, Ecaterina, Pușa și de întreaga ei familie și le transmitem sincere condoleanțe, la despărțirea îndurerată, pricinuită de trecerea în neființă a celui care a fost fiu, soț, tată, socru și bunic drag,

ALEXANDRU LAZA

(SANDU).

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Eli, Adina, Florin Laza. (534)

 

* Cu tristețe ne luăm rămas bun de la,

ALEXANDRU LAZA

și suntem alături de familia îndurerată, pentru care a fost un fiu, soț, tată și bunic plin de iubire. Nu-l vom uita niciodată pe cel care ne-a fost unchi și cumnat. Cozmin și Dana Sime. (537)

 

* În aceste momente de adâncă durere și tristețe suntem alături de colega noastră jr. Laza Mariana, la decesul soțului drag,

ALEXANDRU LAZA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar celor rămași, alinare și mângâiere. Sincere condoleanțe! Colegii din cadrul Direcției pentru Agricultură Județeană Bihor și Agenției Domeniului Statului Bihor.

 

* În aceste clipe pline de tristețe suntem alături de familia celui care ne-a fost coleg,

ing.  ALEXANDRU LAZA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Oficiul Județean Fitosanitar Bihor.

 

* Toată compasiunea noastră şi gând de mângâiere adresăm colegei noastre, Petrica Alina şi familiei ei, în aceste momentele grele ale despărţirii pământeşti de iubitul lor socru, tată şi bunic. Sincere condoleanţe! Colectivul Serv. Financ.-Contab. al S.C. TGIE S.R.L. Oradea.

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe, prof. Jurcă Dumitru cu familia, din Vadu Crișului, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celei care a fost

prof. VICTORIA JURCĂ,

soție, mamă și bunică. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace, iar vouă celor rămași să vă dea putere, alinare, să treceți peste această grea încercare. Fam. Chirodea Viorel și Maria, din Oradea. (536)

 

* Pe 29 ianuarie a trecut în veșnicie draga noastră soră și mătușă

MARIOARA PELLE,

(80 ani). O vom iubi mereu și va rămâne veșnic în inimile noastre. Priveghiul are loc azi, 2 februarie, la ora 17.30 și înmormântarea miercuri, 3 februarie, la ora 14, la Capela Orășenească. Odihnește-te în pace, suflet blând! Sora Ana și nepoata Daciana.

 

* Cu durere în suflet îmi iau rămas bun de la cumnata mea

MARIOARA PELLE.

Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Cumnata Maria Chirila.

 

* Suntem alături de tanti Ani și de Daciana, la marea durere pricinuită de despărțirea de sora și mătușa lor dragă,

MARIOARA PELLE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Nepoatele Amalia și Raluca cu familiile, Angela și Nelu.

 

* Copleșiți de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care ne-a fost mamă, soacră, bunică și soră,

MARIA BURCA,

în vârstă de 70 ani. Dumnezeu să te odihnească în pace și să te așeze de-a dreapta Sa! Înmormântarea va avea loc miercuri, 3 februarie, ora 13.00, la Capela Hașaș. Odihnească-se în pace! Familia îndurerată.

 

* Lumina veșnică să-i însoțească sufletul ei bun spre ceruri, iar bunul Dumnezeu să o primească în Împărăția Sa pe iubita noastră mamă, soacră și bunică,

ELISABETA OROS.

Bunul Dumnezeu să-i răsplătească credința și dragostea pentru familie, așezând-o în ceata celor drepți! Înmormântarea joi, 4 februarie, ora 15.00, Capela Hașaș. Aurel, Luminița, Anca, Sebi, Olivia, Adriana, Raul; Ely și Aurel din Spania. (540)

 

* Suntem alături de voi dragii noștri prieteni, Aurel și Raul cu familiile, în aceste triste momente când vă despărțiți de mama și bunica voastră dragă,

ELISABETA OROS.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia Porumb Sorin. (539)

 

* Cu lacrimi în ochi și adâncă durere în suflet mă despart de scumpa mea mamă,

ILEANA CHEREGI,

în vârstă de 87 de ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 3 februarie, ora 11.00, la Capela Hașaș. Fie-i țărâna ușoară! Dumnezeu să o odihnească în pace! Fiica veșnic îndurerată, Rodica. (541) 

 

* Cu tristețe în suflete, anunțăm trecerea în lumea celor drepți a dragii noastre bunici,

ILEANA CHEREGI,

în vârstă de 87 de ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 3 februarie, ora 11.00, la Capela Hașaș. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nepoții, Flavian și Șerban.

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de draga noastră prietenă care a plecat la ceruri

CORNELIA ONACA.

Drum lin spre stele, suflet bun. Dumnezeu să-i dea liniște și odihnă veșnică, iar celor dragi să le aline durerea. Mărioara și Mircea Trâmbițaș, Rita și Poldy Cervinschi.

 

* Ne luăm rămas bun de la draga noastră

CORNELIA ONACA.

Dumnezeu să o odihnească! Cumnatul Cornel Onaca alături de nepoata Daniela Trică şi familia.