* Un ultim omagiu celui care a fost

dr. IONICĂ BĂLAJ,

colegul și bunul nostru prieten, medic devotat profesiei și familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Monica și Traian Lazăr. (1390)

 

* Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace pe cel care a fost

dr. IONICĂ BĂLAJ,

medic primar O.R.L. Suntem alături de întreaga familie Bălaj, ce face parte din distinsa generație de absolvente gojdiste, soția Liana cu fiicele Dora și Crina și dr. Dragoș Ghiban. Ne exprimăm profunda compasiune în aceste momente de cumpănă, la despărțirea de iubitul lor soț, tată și socru. Profesor Ecaterina Șchiop și Cristian Șchiop cu familia. (1403)

 

* Suntem alături de familia îndurerată, în marea durere pricinuită de pierderea soțului, tatălui și bunicului drag

dr. IONICĂ BĂLAJ.

Dumnezeu să-l aibă în pază! Fam. Adela și Paul Mesaroș. (1402)

 

* Regret nespus plecarea la cele veșnice a dragului meu ginere,

dr. IOAN BĂLAJ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dr. George Filip.

 

* Suntem alături de familia grea încercată de durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț, tată și bunic iubitor

dr. IOAN BĂLAJ,

om de aleasă omenie și probitate profesională. Dumnezeu să-l ierte, să-l odihnească în pace și să-l așeze cu drepții în Împărăția Cerurilor. Sincere condoleanțe. Dr. Maria Porumb, dr. Cristian și Șerban Porumb cu familiile lor. (1396)

 

* Sincere condoleanțe și un pios omagiu la trecerea în neființă a dragului nostru

dr. IOAN BĂLAJ.

Suntem alături de voi Liana, Dora și Crina. Familia Râurel  Bălan. (1397)

 

* Vestea trecerii la cele veşnice a prietenului şi consăteanului nostru drag,

dr. IONEL BĂLAJ,

ne-a întristat profund. Familiei îndoliate condoleanţele noastre. Drum lin spre ceruri. Fam. Gheorghe şi Teodor Goron.

 

* Un pios omagiu celui care a fost

dr. IOAN BĂLAJ,

personalitate enciclopedică, devotat medic O.R.L. Suntem alături de voi, Liana, Dora și Cristina. Fam. George Rîurel Bălan. (118)

 

* Sincere condolențe familiei Bălaj, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a iubitului lor soț, părinte, bunic și prietenul nostru,

doctor IOAN BĂLAJ.

Dumnezeu să-l odihnească și să-i răsplătească viața exemplară în folosul oamenilor. Familiile: Paul și Doina Magheru, Călin și Sorina Magheru. (120)

 

* Împărtășim durerea familiei dr. Bălaj Liana, în aceste momente triste și grele, la despărțirea de omul minunat și iubit

dr. IOAN BĂLAJ.

S-a stins o viață de om lăsând în urmă amintirea unui medic deosebit și prieten drag. Îi vom păstra veșnic amintirea. Să-i fie somnul lin, îngerii aproape și memoria binecuvântată! Fam. Ionuțiu Gheorghe din Salonta.

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a distinsului medic O.R.L.

dr. IOAN BĂLAJ.

Sincere condoleanțe cumnatei Marioara Faur și familiei. Dumnezeu să-l odihnească! Familia Nica Mircea.

 

* Cu gânduri de alinare și mângâiere suntem alături de voi, Liana, Dora și Crina, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soțului și tatălui drag

IOAN BĂLAJ.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa! Elena Roiti, Raluca și Răzvan cu familiile lor. (1404)

 

* Suntem alături de doamna dr. Liana Bălaj, dr. Iulia Dora Ghiban cu familia și dr. Maria Cristina Bălaj, cu familia acum la despărţirea de soţul, tatăl şi bunicul lor drag, cel care a fost

dr. IOAN BĂLAJ.

Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică! Fam. Tucudean Susman Ioan, Angela și Alexandru, Olah Rodicuța cu familia și Sandru Susman Lucia.

 

* Gânduri de mângâiere și profundă compasiune doamnei dr. Liana Bălaj, fiicelor Dora și Cristina, în aceste momente grele, când se despart de dragul lor soț și tată

dr. IOAN BĂLAJ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!  Geta Nan și Simona Lăzurean. (1406)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a celui care a fost,

dr. NELU BĂLAJ

și transmitem sincere condoleanțe familiei îndolaite. Dr. Puiu Checiu cu familia. (1407)

 

* Cu durere și tristețe ne luăm rămas bun de la prietenul drag din copilăria noastră petrecută în cartierul Ioșia,

dr. NELU BĂLAJ,

plecat în lumea îngerilor. A fost frate, soț, tătic și bunic iubitor, devotat profesiei și familiei, un OM MODEL și MEDIC MINUNAT. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa! Transmitem familiei și rudeniilor îndoliate toată compasiunea și sincere condoleanțe. Familia Ciortin Augustin. (1412)

 

* Suntem alături de îndurerata familie Bălaj, la despărțirea de iubitul lor soț, tată și bunic,

dr. IOAN BĂLAJ,

medic primar O.R.L., un prieten bun, medic cu calități profesionale și umane deosebite. Odihnească-se în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Fam. Durgheu Adrian și Minerva. (1411)

 

* Suntem alături de cuscrul nostru, Traian, ginerele Nadir, fiica noastră Daniela și nepotul Loris, în marea suferință pricinuită de pierderea soției, mamei, soacrei și bunicii dragi, cea care a fost

EMILIA HAS.

Dumnezeu să o ierte și să-i dea odihna veșnică! Familia Ias Traian și Carmen. (1409)

 

* Ne luăm rămas bun de la unchiul nostru

ing. IOAN LUCAN.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Nepotul ing. Mitică Tripe cu soția Daniela și copiii Daniel și Cătălin cu familiile.

 

* Cu lacrimi și flori ne luăm rămas bun de la unchiul nostru drag

ing. IOAN LUCAN,

un bun sfătuitor și sprijin de nădejde. Dormi în pace, suflet blând! Nepoata Mărioara Căbău cu soțul Nelu din Remetea.

 

* Ne rugăm Tatălui Ceresc să așeze în loc luminat sufletul unchiului

IOAN LUCAN

din Beiuș acum, la plecarea sa în veșnicie. Vei rămâne, unchiule ION, mereu in inimile noastre tot înțelept și jovial ca întotdeauna! Nepoții Ioana Căbău, Daniel Căbău cu soția Roxana și Crina Lezeu cu soțul Alin.

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de unchiul nostru,

IOAN LUCAN

un om pentru care familia și datoria au fost întotdeauna pe primul plan și al cărui suflet și caracter frumos au fost un model pentru cei din jur. Suntem alături de voi, mătușa Mica, Doru și Călin și familiile voastre în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Livia și Emil Dale. (1393)

 

* Ne luăm un ultim rămas bun de la verișorul și unchiul nostru

IOAN LUCAN

și transmitem întregii familii sincera noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Dumitru Ștef, Cristina și Florentin Hus. (1394)

 

* Cu inima plină de durere ne luăm rămas bun de la iubitul nostru naş,

IOAN LUCAN.

Suntem alături de draga noastră naşă, în această grea încercare. Odihnească-se în pace! Fam. Codreanu Vlad şi Tuţi Mărioara.

 

 

* În aceste clipe de grea încercare, suntem alături de familia Lucan la despărțirea de soțul, tatăl, socrul și bunicul drag,

IOAN LUCAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Familia Dumitru Petruș.

 

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile zdrobite de durere ne despărțim de buna și draga noastră mamă, soacră și mult iubită bunică

FLORICA DUNCA,

care a fost alături de noi, în toată viața, în momente grele sau ușoare. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Stâlpul are loc azi, joi, 2 iunie, ora 17.30, Capela Orășenească. Înmormântarea va avea loc vineri, 3 iunie, ora 12.00, Capela Hașaș. Fiul Nicu cu soția Laura, nepoatele Adela și Bianca. (1405)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea spre cele veșnice a scumpei noastre mame și bunici

FLOAREA DUNCA.

Dumnezeu să te odihnească în pace!  Înmormântarea va avea loc vineri, 3 iunie, ora 12.00, Capela Hașaș. Fiica Sidor Luminița, nepoții Veronica, Alexandra, Loredana, Sergiu, Ricardo și Vlad. (1410)

 

* În aceste momente grele suntem alături de Luminița, Miti și Nicu, acum când se despart de mama lor dragă

FLORICA DUNCA

și cuscra noastră. Rugăm pe bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său bun și s-o odihnească în pace! Familia Maria și Nicu Meseșan. (1392)

 

* Suntem alături de colega noastră Luminița Sidor și fiicele ei, acum când se despart de mama și bunica lor dragă,

FLORICA DUNCA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Condoleanțe și mângâiere familiei. Colectivul Nufărul Complex. (1395)

 

* Cu inimile îndurerate și lacrimi în ochi ne despărțim de dragul nostru soț, tată, socru și bunic drag

BUD-POPA TEODOR (RELU),

de 73 ani. Stâlpul are loc azi, 2 iunie, ora 18.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc vineri, 3 iunie, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și drag. Nu te vom uita niciodată. Îndoliați, soția Floarea, fiul Cristian, nora Rodica și nepoata Oana. (1391)

* Împărtășim durerea familiei fostului nostru coleg,

TEODOR BUD POPA

și ne exprimăm profunda compasiune în aceste momente grele. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Conducerea și salariații Uniunii Județene a Cooperației de Consum Bihor. (121)

 

* Suntem alături de colegul nostru Sorin Tegzeș, la marea durere pricinuită de decesul mamei sale dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colegii de la atelierul S.C. Gros Metal S.A.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru soț, tată, bunic,

SEBASTIAN-GHEORGHE MĂDĂRAS,

în vârstă de 85 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 3 iunie, ora 15.00, Capela Steinberger. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată. 

 

* Cu adâncă durere și tristețe în suflet ne despărțim de bunul și dragul nostru cumnat și unchi

ing. SEBASTIAN MĂDĂRAS.

Împărtășim durerea cu Mărioara, Mădălin și Mariana. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Șendruțiu Dumitru și familia Pop. (1398)

 

* Suntem alături de vecina noastră Liber Iuliana şi familia sa, la trecerea în nefiinţă a soţului,

IOAN LIBER.

Sincere condoleanţe! Locatarii blocului D17. (1399)

 

* A plecat dintre noi, după o scurtă și grea suferință, cel care a fost camaradul nostru

slt. (rtg.) IOAN ORBAI,

un specialist foarte apreciat în artilerie și rachete. A fost un familist de excepție dovedind în toate situațiile un comportament deosebit, multă omenie, generozitate și altruism. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l așeze în ceata drepților, iar doamnei Eugenia, celor doi copii Ionuț și Simona, precum și nepoților le transmitem sincere condoleanțe. Conducerea A.N.C.M.R.R. „Gl. Traian Moșoiu”, col. (rtg.) Anghel Ursu, gl. bg. (rtg.) conf. univ. dr. Vasile Creț. (1405)

 

* Cu multă tristețe ne luăm rămas bun de la cel ce a fost părinte sufletesc și prieten bun,

preot MIRCEA TIMOȘ.

Ne rugăm ca lumina Mântuitorului să-l învăluie și să-l conducă spre Casa Tatălui în care să locuiască în pace și bucurie, așa cum s-a rugat și a nădăjduit. Transmitem condoleanțe soției dumnealui, Dorina, fiicelor Mirela și Romanța, familiilor acestora. Roman Iuliana din Picleu și familia Pința Călin și Mia. (1408)