DECESE

* Vă mulțumim tuturor și în special foștilor colegi de la ÎNTREPRINDEREA LIBRĂRIA ORADEA care prin prezența lor au încercat să micșoreze durerea noastră la plecarea din această lume a celei care va rămâne în sufletul nostru soție, mamă, soacră,

HAVRAN ÀGNES.

Dumnezeu s-o odihnească în pace.

 

* Un ultim și pios omagiu în memoria celui care a fost soț, tată și bunic,  

AUREL MINCIC.  

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc vineri, 2 iunie 2023, ora 14.00, la Cimitirul Municipal, Capela Frențiu. Nu te vom uita niciodată. Viorel, cu familia, Angela cu familia, și Liviu. (3582)

 

* Cu profund regret, cu sufletul în lacrimi și cu sinceră prețuire, aducem un pios omagiu distinsei doamne profesoare

 VERONICA MARTON

acum când a plecat spre cele veșnice. Încă păstrăm vie în inimile noastre amintirea unui om care s-a dedicat școlii și formării a nenumărate generații de elevi.

Suntem alături de familia îndurerată și marcată de pierderea celei care a fost soție, mamă și bunică al cărei țel a fost împlinirea sufletească a celor din jurul ei.

Dumnezeu să le aline suferința și să îi întărească pe cei rămași pentru a o  pomeni.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Întregul colectiv de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Oradea.

 

COMEMORĂRI

În urmă cu 7 ani ne-a părăsit pentru totdeauna dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

TEODOR CRĂCIUN

Ne amintim cu dor de chipul lui luminos, de vorba înțeleaptă și de dragostea cu care ne-a înconjurat pe toți. Pentru tot ce a făcut pentru noi, îi mulțumim și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. În veci nemângâiați, soția Florica, fiul Tavi, nora Maria și nepotul Ionuț.