DECESE

 

* Cu inimile îndurerate ne luăm rămas bun de la verișorul și unchiul nostru

CONSTANTIN OȘVAT.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Verișorul Virgil Berindan și nepoții cu familiile.

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru colega noastră doamna dr. Cristina Aur, la durerea pricinuită de pierderea mamei sale dragi. Sincere condoleanțe întregii familii. Colectivul Secției Obstetrică-Ginecologie 2 de la Spitalul Clinic Județean. (4213)

 

* Suntem alături de prietena noastră, Andreea Virag, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe întregii familii. Colectivul Cristalica.

 

* Suntem alături de colega noastră Adriana Bodea, la marea durere pricinuită de moartea tatălui drag,

IOAN VARADI.

Sincere condoleanțe. Colectivul Oficiului Poștal Oradea 1.

 

* Suntem alături de colega noastră, Mihaela Roșan, la despărțirea de tatăl ei drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la Consiliul Județean Bihor. (4219)

 

* Colectivul ANIF Bihor își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a fostului nostru coleg 

CONSTANTIN OȘVAT,

iar gândurile noastre se îndreaptă în aceste momente spre familia și apropiații lui. Nu-l vom uita niciodată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! (4216)

 

* Un ultim omagiu fostului nostru coleg

ing. CONSTANTIN OȘVAT,

unul dintre cei mai vechi și mai competenți specialiști în îmbunătățiri funciare. Bugnariu Gavril și Luncan Constantin. (4220)

 

* Cu sufletele îndurerate, suntem alături de vecina noastră și de familia ei, la dureroasa despărțire de vecinul nostru 

domnul AUREL IACOB.

Dumnezeu să-i așeze sufletul bun la dreapta Sa, să-l odihnească în pace, iar familiei să-i dea putere și mângâiere pentru a depăși această pierdere grea. Vecinii de la scara B, bloc C 7. (4215)

 

* Cu mare durere anunțăm trecerea în neființă a dragei nostre mame, soacre și bunici

LIA TEREZIA PORDEA.

Stâlpul are loc azi, ora 19.00 la Capela Municipală, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, ora 12.00, la capela Hașaș. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Familia îndurerată.