DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărţim de draga noastră mamă, soacră şi bunică

FILOFTEIA SILVIA BEJAN,

în vârstă de 85 de ani. Cât ai trăit te-am iubit, cât vom trăi te vom plânge. Înmormântarea are loc azi, 2 septembrie 2022, ora 15.00, la Capela Haşaş. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia îndurerată. (2082)

 

* Un suflet bun şi plin de dragoste s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă lacrimi şi o familie îndurerată. Suntem alături de prietena și colega noastră Sanda, în durerea pierderii mamei dragi

SILVIA BEJAN

Colectivul Proiectare - Electrica Oradea.

 

* Împărtăşim durerea dragei noastre prietene Sanda și a familiei ei, acum când draga lor mamă, soacră şi bunică, va rămâne doar în amintiri…Drum lin spre stele! Odihneşte-te în pace, suflet blând! Dana, Dinu, Raluca şi Tudor.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet mă despart de sora mea dragă,

FLOARE CIPLEU.

Lumina cea fără de sfârșit să-ți vegheze trecerea din lumea cu dor în lumea fără dor. Dragostea pe care ne-ai purtat-o, nu o vom uita niciodată! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2022, ora 12.00, în localitatea Bratca. Sora Ana Țigan, din Oradea. (2086)

 

* Regretăm nespus despărțirea de tușa noastră dragă,

asistent farmacist FLOARE CIPLEU,

de 74 ani, din Brtaca. Vom păstra mereu în suflete amintirea chipului ei drag și a sufletului bun. Dumnezeu să-ți dea odihna veșnică! Nepoata Florina Zach cu fiul Florian, din Oradea. (2087)

 

* Un suflet bun s-a ridicat la ceruri, tușa noastră dragă,

asistent farmacist FLOARE CIPLEU,

din Bratca. Dumnezeu să-ți vegheze drumul spre veșnicie! Nepoata Daciana Lele cu fiica Daria și soțul Marin, din Oradea. (2088)

 

* Mulțumim din suflet tuturor celor care cu vorbe de alinare și prezență au fost alături de noi, la greaua încercare prin pierderea soțului, tatălui și bunicului drag,

GHEORGHE NEGRUȚ.

Familia îndoliată.

 

* Un suflet bun, un OM minunat s-a înălțat acolo unde Dumnezeu îi va hărăzi un loc de cinste, în Împărăția Sa. Ne vine greu să credem că cel care a fost tatăl, socrul, bunicul și străbunicul nostru drag,

învățător IOAN COTUNA,

nu mai este. În cei 92 de ani de viață, a fost un exemplu de bunătate și altruism. Dumnezeu să îți lumineze calea către cele veșnice! Mereu te vom iubi și te vom păstra viu în inimile noastre. Stălpul va avea loc duminică, 4 septembrie 2022, ora 16.30, la Capela Orășenească, iar slujba de înmormântare va avea loc luni, 5 septembrie 2022, ora 14.00, la Capela Hașaș, Cimitirul Rulikowski. Fiica Mirela cu soțul Miron Pop. (2085)

 

* Cu tristețe în suflet ne despărțim de tine dragul nostru bunic,

IOAN COTUNA,

de 92 de ani, și îți mulțumim pentru tot ce ai însemnat pentru noi. Te vom păstra mereu în inimi ca o amintire eternă a copilăriei noastre. Dumnezeu să îți odihnească sufletul bun în Împărăția Sa! Nepotul Dorin Pop cu familia. (2084)

 

* Cu adâncă durere, ne despărțim de bunul nostri frate și cumnat,

învățător IOAN COTUNA.

Vom păstra în memorie cinstea, bunătatea și modestia de care a dat dovadă de-a lungul salei vieți. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Un gând de mângâiere pentru Mirela Miron și Dorin Pop, cu familia. Livia și Nicolae Pantea.

 

* Cu durere și întristare, ne luăm rămas bun de la unchiul nostru,

învățător IOAN COTUNA.

A fost un dascăl cu înalte calități morale și spirituale și un părinte iubitor și ocrotitor. Bunul Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa, să-i asigure liniște și pace. Dan și Sorin Pantea.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, un suflet mare, plin de dragoste şi credinţă a plecat într-o lungă călătorie, în urmă cu 2 ani, în data de 3 septembrie, lăsând un gol adânc în inimile noastre, cel care a fost

FLORIAN MONA.

Pentru dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm neuitarea şi recunoştinţa veşnică. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Reli, Călin, Moni şi Raul. (2079) 

 

* Azi, 2 septembrie se împlinesc 14 ani de la trecerea în veşnicie a celui care a fost soţ, tată, socru şi bunic,

FLORIAN CIOARA.

Nu te vom uita niciodată! Mulţumim celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Soţia Maria şi copiii Liliana şi Călin cu familiile. (2065) 

 

* Cu aceeaşi durere şi dor amintim că se împlinesc azi 6 luni de la plecarea dintre noi a dragului nostru soţ, tată şi bunic

TIBERIU MOLNAR,

de 83 ani. Parastasul va avea loc duminică, 4 septembrie 2022, ora 12.00, la Biserica Ortodoxă „Sfântul Duh Mângâietorul” din Ioşia Nord. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Familia.

 

* Pioasă amintire dragului nostru tată, socru şi bunic, la trecerea celor 7 ani de când slujeşte la strana îngerilor,

GHEORGHE BERTEA,

(Ghiuriţa Berti), cântăreţ bisericesc – Biserica Ortodoxă Căuaşd. A trăit 85 ani. SIT TERRA LEVIS! Cu mult dor şi drag, fiul Ghiţă, nora Lucia şi fiica Andreea. (2083)

 

* Cu aceeași durere în suflet, amintesc că azi se împlinesc 29 de ani de când scumpul meu tată,

GHEORGHE ȘINCA,

a trecut în veșnicie. Dumnezeu să-l odihnească în pace alături de scumpa mea mamă,

MĂRIOARA ȘINCA,

de la al cărei deces se vor împlini 28 de ani în data de 21 octombrie. Fie-le țărâna ușoară! Fiica Monica cu soțul Matei Șinca. (171)