DECESE

 

* „Plâng sărmanii de durere

Că n-au nici-o mângâiere

Ne-având tată, nici mamă

Cari de ei să ţină seamă”.

JOZSEF-LASZLO PASCUI,

IRINA AURELIA KOVACS,

IOAN GRAUR,

MARIA-IREN SERES,

ISTVAN CSIKOS,

ARPAD BABA,

JOZSEF BLEJAN,

LIVIU CRET,

GHEORGHE BORA,

MARIA FLORESCU,

ANNA GULYA,

JOZSEF GABOR,

IONEL MARINCEAN,

GAVRIL MARIAN,

NICOLAE PATRASCU,

CORNEL ONACA,

ELISA-FLAVIA POPA,

MARIA LUNG,

RAZVAN-DUMITRU CHIREA,

MARIA PARCALAB,

NICOLAE FODOR,

ANA BULZAN,

AGNES NAGY,

MAGDOLNA ERZSEBET ANTAL,

ANA OROS,

MARIA NAPĂU,

CORNELIA AVRAM.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

* Cu tristeţe în suflet şi lacrimi în ochi anunţăm trecerea în nefiinţă a iubitei noastre mame, soacre şi bunici,

Cod trica19Cu adâncă tristețe anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru CORNEL ONACA. Dumnezeu să te odihnească în pace! Slujba de înmormântare are loc luni, 20 decembrie, de la ora15.00, la Capela Hașaș din Cimitirul Rulikowski. Fiica Daniela, ginerele Marius, nepoatele Olivia și Lavinia cu familia.

MARIA VANŢ.

Înmormântarea are loc azi, 20 decembrie 2021, la ora 12.00, la Capela Frenţiu. Veşnic nemângâiaţi, fiica Delia şi fiul Mircea cu familiile. Dormi în pace, suflet bun! (4684)

 

* Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă ţie, mama, a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine, dragă Delia Radu. Dumnezeu să o odihnească în pace! Dana, Marius și Mihai.

 

* Cu profundă durere în suflete ne despărţim de cea care a fost soţie şi mamă cu suflet bun,

FLOARE ONIŢA.

Dumnezeu să te odihnească în pace! O să te iubim mereu! Înmormântarea are loc azi, 20 decembrie, ora 14.00, Capela Haşaş. Soţul Mitică şi copiii Florin cu Otilia şi Daniel cu Narcisa. (4682)

 

* Împărtășim durerea finului nostru Alexandru Lele și a familiei lui, la despărțirea de iubita mamă,

ANA LELE,

din localitatea Dobricionești. Dumnezeu să o ierte, să o odihnească și să dea alinare suferințelor familiei îndoliate. Nașii Maria și Petru Fora din Oradea. (4680)

 

* Cu adâncă durere ne despărţim, după o lungă suferinţă de fratele şi unchiul nostru,

CORNEL ONACA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Silviu, Lucian, Adriana cu fiica Bianca Onaca. (4683)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărţim de iubitul nostru tată, socru şi bunic

TRAIAN CHIVARI,

în vârstă de 73 ani. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să-l primească împreună cu drepţii, în Împărăţia Sa! A fost un om bun, iubitor şi cu suflet mare. Trecerea sa la cele veşnice lasă un gol imens în inimile noastre. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace!  Drum lin către cer! Înmormîntarea are loc azi, 20 decembrie 2021, ora 13.00, la Capela din satul Livada.  Fiul iubitor Marius, nora Mirela şi nepotul Sorin. (4688)

 

 * O inimă chinuită a încetat să mai bată, lăsând în urma ei un gol imens. Un tată iubitor a cedat în faţa sorţii, lăsând în urma lui durere, suferinţă şi mii de lacrimi. Cu durere mă despart de bunul meu tată

TRAIAN CHIVARI,

a cărui înmormântare are loc azi, 20 decembrie 2021, la ora 13.00, la Capela din satul Livada. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiica iubitoare Simona, ginerele Cristian, nepoţii Vlad şi Sergiu. (4689)

 

* În aceste momente de mare durere cu adâncă tristeţe în suflet anunţ trecerea la cele veşnice a iubitului meu frate

TRAIAN CHIVARI.

Pentru sufletul tău bun şi blând îţi datorez neuitarea veşnică. Îmi vei lipsi foarte mult, dar vei fi mereu în sufletul şi gândurile mele. Este foarte greu să exprim în cuvinte ce ai însemnat pentru mine, în perioada foarte grea din viaţa mea. Nu am fost deloc pregătit pentru despărţirea definitivă. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Amintirile trăite alături de tine îmi trimit lacrimi pe ograji. Îmi va fi foarte greu să trăiesc fără tine. Dumnezeu să te odihnească în pace! Fratele tău drag, Sandu Chivari. (4691)

 

* Cu inimile sfâşiate de durere şi cu ochii plini de lacrimi anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitului nostru verişor

TRAIAN CHIVARI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Familia Chivari Ioan, Alina, Cristi şi Ionuţ. (4690)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă a celui care a fost verişorul nostru drag,

TRAIAN CHIVARI.

Îngerii să te păzească. Dormi în pace! Familia Paina Floare, Paina Trăienuţ, Mariana şi Mircea Zbîrcea. (4685)

 

* Cu durere în suflet anunţăm încetarea din viaţă a scumpului nostru verişor

TRAIAN CHIVARI.

Sincere condoleanţe familiei! Familia Toth Maria, Nicu Toth, Vaida Ioan şi Rad Teodor. (4686)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă a celui care a fost verişorul nostru drag,

TRAIAN CHIVARI.

Îngerii să te păzească. Dormi în pace! Familia Vass Nicolae şi Elena. (4687)

 

* Cu sufletele cernite de durere ne despărţim de draga noastră soţie, mamă şi bunică

MARIA NAPĂU,

plecată acum la îngeri să vegheze în continuare asupra noastră. Înmormântarea va avea loc în data de 21 decembrie,  ora 15.00, de la Capela Haşaş. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul bun în linişte şi pace! Soţul Vasile, fiica Rodica, fiul Marius, nora Mihaela şi nepoţelul ei drag Lucas, în veci nemângâiaţi.

 

* Un suflet frumos, bun şi cald se duce spre cer, lăsându-ne trişti şi nemângîiaţi. Cu durere în suflet ne despărţim de cea care a fost mamă, soacră şi bunică minunată,

MARIA NAPĂU.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiul Marius, nora Mihaela şi nepotul Lucas. (4693)

 

* În aceste momente de mare tristeţe suntem alături de familia Napău, acum când se desparte de cea care a fost iubita lor soţie, mamă, soacră şi bunică

MARIA NAPĂU.

Dumnezeu să le mângâie inimile întristate, iar ei odihnă veşnică! Flore Homorog şi fam. Jurjuţ. (4694)

 

* Cu multă durere în suflet anunţăm încetarea din viaţă a celei care a fost mult iubită mamă, soacră, bunică şi străbunică

ANA BULZAN,

 de 88 ani. O să te păstrăm veşnic în inimile noastre şi o să te iubim mereu. Îţi dorim odihnă veşnică. Nu te vom uita niciodată! Înmormântarea va avea loc în data de 21 decembrie,  ora 13.00, de la Capela Haşaş. Drum lin spre stele,

mama ANA.

Fiica Rodica şi ginerele Mitică, nepoatele Ramona şi Gabi cu soţii Cătălin şi Călin, strănepoţii Natalia, Ioana, Iulia şi Cezar.

 

* Aducem un ultim omagiu memoriei dragei noastre

ANA BULZAN,

un suflet deosebit, exemplu de dăruire şi hărnicie pentru cei dragi. Îi vom păstra vie amintirea alături de a părinşilor noştei. Suntem cu sufletul alături de voi, Rodica, Ramona şi Gabriela cu familiile voastre. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia Paul şi Maria Dorobanţu. (4692)

 

 

COMEMORĂRI 

 

* În urmă cu 40 de zile un suflet frumos, plin de bunătate şi dragoste s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, cea care a fost iubita noastră soţie, mamă şi bunică,

RODICA MUDURA.

Fie ca lumina veşnică să-i însoţească sufletul spre ceruri. Vei rămâne mereu în inimile noastre. Parastasul la 40 de zile are loc azi, 18 decembrie 2021, la Biserica Buna Vestire din Oradea. Soţul Gheorghe cu fiul Claudiu, nora Geta şi nepoţii Alex şi Sonia. (4681) 

 

*Ai rămas acel verișor bun în amintirea noastră. Moartea nemiloasă te-a răpus prea devreme din mijlocul nostru acum un an,

VASILE HAIER.

Odihnă veșnică! Irina și Mitică Abrudan și soacra Velica Iuhas, din Sarcău. (600)