DECESE

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea lșa cele veșnice a iubitului nostru soț și tată

LUDOVIC-IOSIF SZABO 

în vârstă de 70 ani. Înmormântarea va avea loc luni, 23 ianuarie 2023, ora 11.00, de la Capela Municipală. Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată. Soția Florica, Cosmin și Alina. (2894) 

* Cu adânca durere şi tristeţe în suflete şi cu ochii plini de lacrimi îl petrecem pe ultimul drum pe dragul nostru soţ, fiu şi frate

TODEA LUCIAN, în vârstă de 36 ani.

Înmormântarea va avea loc duminică, 22 ianuarie, ora 14.00, la Capela Haşaş, iar stâlpul are loc sâmbătă, 21 ianuarie, începând cu ora 18.00, la Capela Orăşenească.

Bunul Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată şi te vom purta mereu în sufletele noastre!

Soţia Dorina, mama Rodica şi fratele Adrian cu soţia Paula.

COMEMORĂRI

 

* Dr. ec. TEODOR NEGRU

20 de ani de când privim cu ochii în lacrimi țărâna ce te apasă și vrem să știi că mereu te vom aștepta acasa.

Lipsa ta mereu se simte

Și întristarea nu a încetat

Dar în inimile noastre

Tu trăiești cu adevărat.

Cei îndurerați pe care știm că îi veghezi zi și noapte, fiica Tedy, nepoata Tania și ginerele Puiu Chitulea. (2895) 

 

* Multă durere a rămas la împlinirea unui an de la plecarea la cele veșnice a dragei mele surori 

ELENA NAGY,

unde de 13 ani se odihnește soțul ei

ALEXANDRU NAGY,

din Săcuieni. Bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace. Sora Elisabeta Baciu cu familia. (2882)

 

* Se împlinesc 4 ani, respectiv 3 ani de la trecerea în neființă a dragilor noștri părinți și bunici

IOSIF SILAGHI

și

MARIA SILAGHI.

Lumina lumânării să facă lumină în Rai pentru ei! Dumnezeu să-i ierte, somn de veci binecuvântat! Mariana, Tibi, Claudia, Bogdan și Dorina.

 

* A trecut un an de când a plecat dintre noi dragul nostru

IOAN COZMAN,

din Oradea. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Familia și fratele Petre cu familia. (2891)

 

* Pe data de 26 ianuarie se împlinesc 40 de zile de la trecerea în neființă, a iubitului nostru tată, socru și bunic

IOAN BACIU.

Sâmbătă, 21 ianuarie, ora 08.30, va avea loc slujba de pomenire la Biserica Buna Vestire din Oradea. Dumnezeu să îl ierte! Fiul Adrian cu familia.

 

* Retrăim aceleași momente de tristețe ca în urmă cu 21 ani, când a plecat pe drumul veșniciei dragul nostru frate, cumnat și unchi

GHEORGHE URSOI,

născut în Mărțihaz. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Nu-l vom uita niciodată. Sora Magdalena, cumnatul Gheorghe și nepoata Gabriela cu familia. (2897)

 

* Durere, tristețe și amintiri dragi ne-au rămas la plecarea în veșnicie, în urmă cu un an, a dragului nostru soț, tată, bunic și socru

MIRCEA CIUCIU.

Rugăciunile noastre să-i lumineze calea spre odihnă în Împărăția Cerurilor. Nu te vom uita niciodată. Parastasul va avea loc la Biserica cu Lună, în data de 21 ianuarie, ora 10.00. Dormi în pace suflet blând! Soția Ana, fiica Teodora cu familia, fiica Mirela cu familia, fiica Cristina cu familia, sora Elesabeta Crișan și sora Maria Hava din Constanța, cu familia. (2898) 

 

* Nimic nu poate alina durerea și dorul lăsate în urma plecării de lângă noi în veșnicie, acum 2 ani, a iubitului nostru tată și bunic

prof. AUREL BARA.

Pentru grija și dragostea cu care ne-ai înconjurat îți vom fi veșnic recunoscători. Recunoștința noastră celor care nu l-au uitat. Dumneze să îi odihnească în pace sufletul cel bun. Familia îndurerată. (2899)