DECESE

 

* Cu inimile îndurerate și lacrimi în ochi ne despărțim mult prea devreme de cel care ne-a fost soț drag, tată, socru și bunic iubit

EMIL MOȘ,

în vârstă de 63 ani. Nu vom uita niciodată dragostea cu care ne-ai înconjurat, vorba bună cu care ne alinai în momentele grele și iubirea cu care îi înconjurai pe nepoții tăi dragi. Ne rugăm bunului Dumnezeu să te odihnească alături de îngeri în Împărăția Sa. Înmormântarea are loc azi, 20 octombrie, ora 15.00, de la Capela Orășenească. Nu te vom uita niciodată! Soția Florica Moș, fiicele Lavinia Blaga cu familia și Mirela Silaghi cu familia, în veci îndurerate. (4152) 

 

* Grea este durerea când o mamă trebuie sa se despartă de copilul iubit. Cu inima îndurerată ne despărțim de cel care ne-a fost fiu iubit, frate și cumnat drag

EMIL MOȘ.

Vom păstra în aminirea noastră momentele frumoase și dragostea ce ne-ai purtat-o și ne vom ruga Tatălui Ceresc să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Rămas bun

EMIL!

Te vom iubi mereu! Mama Cornelia Moș și fratele Radu cu familia. (4153)

 

* Cu lacrimi în ochi am primit vestea trecerii la cele veșnice a unchiului meu drag

EMIL MOȘ.

Părintele Ceresc să te odihnească în pace și să te așeze alături de cei buni. Nu voi uita căldura și bunătatea cu care m-ai înconjurat mereu. Nepoata Bianca Florina Bonța cu familia. (4154)

 

* Împărtășim durerea cuscrilor noștri, Radu și Ildi Moș și a mamei lor dragi Cornelia, la despărțirea timpurie de fratele, cumnatul și fiul drag

EMIL MOȘ.

Părintele Ceresc să-l odihnească în liniște și pace, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească. Sincere condoleanțe. Familia Sandu și Simona Bonța. (4155)

 

* În aceste clipe de mare durere, la pierderea soțului, tatălui, socrului și bunicului mult iubit

EMIL MOȘ,

suntem alături de familiile Moș, Silaghi și Blaga, rugându-ne bunului Dumnezeu să-l odihnească în pace alături de cei buni și drepți. Sincere condoleanțe și compasiune. Familia Sandu și Simona Bonța. (4156)

 

* Cu adâncă durere în suflet, ne despărțim acum de cel care a fost finul nostru drag 

EMIL MOȘ.

De asemenea, ne alăturăm durerii familiei dragi care te-a vegheat până în ultima clipă. Dumnezeu să te odihnească în pace. Viorica și Claudiu. (4162)

 

* Transmitem sincere condoleanțe familiei Moș Radu si mamei lor dragi Cornelia, la despărțirea de fratele și fiul iubit. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Adi și Paula Țărău. (4157)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la iubitul nostru soț, tată și bunic 

VICTOR MACOCIAN, 

în vârstă de 89 ani. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace.  Înmormântarea are loc azi, 20 octombrie 2023, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Soția Lucreția, copiii Eugen și Valerian, nepoții Emanuela, Alexandru și Radu cu familiile lor. (4159)  

 

* Un ultim rămas bun, la ceas de despărțire, de cel care a fost 

VICTOR MACOCIAN. 

Îngerii să-i poarte sufletul către Împărăția Cerului și să-l așeze de-a dreapta Tatălui. Gânduri de alinare familiei îndoliate din partea lui Gheorghe, Valerica și Carmen Tocuț. (4160)

 

* Împărtăşim durerea sufletească şi transmitem un gând de mângâiere domnului decan, prof. dr. Eugen Victor Macocian la pierderea iubitului său tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul departamentului de chimie al Facultăţii de Informatică şi Ştiinţe.

 

* Suntem alături de colegul nostru, decan al Facultății de Informatică și Științe, prof. univ. dr. Eugen-Victor Macocian, în aceste clipe de adâncă tristețe pricinuite de pierderea tatălui,

VICTOR MACOCIAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Consiliul de Administrație al Universității din Oradea.

 

* Vestea tristă a plecării fulgerătoare a fostei colege și prietene ne-a întristat nespus de mult. O să ne lipsești la întâlnirile noastre, scumpa noastră 

FELICIA COFAR,  

(născută HAȘAȘ). Dumnezeu să te odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată. Condoleanțe familiei îndurerate. Un grup de foști colegi de școală. (4163)

 

* Suntem alături de colega noastră Violeta Marcu și de familia ei în momentele de grea încercare pricinuite de trecerea la Domnul a tatălui său drag. Echipa Exim Banca Românească Oradea.

 

* Împărtășim durerea vecinei noastre Violeta precum și a familiei ei, la dureroasa despărțire de tatăl ei drag

MARCU PAȘCU.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în liniște și pace în Împărăția Sa, iar familiei mângâiere și alinare pentru a putea trece peste o așa mare durere. Locatarii blocului AM6, Bd. Dacia 108. (4164)

 

COMEMORĂRI

 

* Se înplinesc doi ani de când bunul nostru soț, tată, socru și bunic iubit

CONSTANTIN BUTIŞCĂ

a trecut într-o altă lume. Îți simțim mult lipsa dintre noi, dar vei trăi veșnic în inimile noastre și a celor care te-au cunoscut. Activitatea și meseria ta de inginer și dascăl, înscrisurile și cărțile pe care le-ai lăsat posterității, printr-o muncă neobosită, vor fi mărturii despre existența ta în această lume. Mulțumiri celor care îi vor păstra un moment de neuitare. Odihnească-se-n pace! Familia îndurerată.

 

* Doamne privește în adâncul sufletului meu și vezi ce durere și gol imens ai lăsat în urmă cu 22 de ani, când pe 21 octombrie l-ai luat la Tine pe cel care a fost fiul meu 

IOAN VICTOR ALIN FOGAȘ, 

în urma unui tragic accident, la numai 27 de ani, un gol care nu poate fi umplut de pașii rătăcind către mormânt. Împreună cărarea vieții a fost plină de soare și iubire, de flori și fericire, dar într-o clipă am rămas singură cu sufletul frânt de durere pe un drum pustiu unde ne întâlnim doar cu amintirile. Amintirea ta va rămâne veșnic vie în sufletele noastre. În veci nemângâiați mama Maria, sora ta Jana împreună cu Claudiu și Dănuț. (4144)

 

* S-au scurs 7 ani de la data încetării din viață a mamei noastre

FLOARE DĂRĂBAN. 

Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 21 octombrie 2023, ora 10.00, la Biserica din Nufărul, preot Pintea. Fiica Viorica și fiul Liviu. (4161) 

 

* Prezent mereu în gândurile și rugăciunile noastre aducem un pios omagiu nașului nostru 

TRAIAN CHEREGI

acum când se împlinesc 20 ani de la trecerea lui la cele veșnice. Fam. Barna Gavril și Florica. (4165)