DECESE

 

* Vestea trecerii la cele veșnice a domnului

PAVEL CIUCIU,

ne-a întristat profund. Suntem alături de distinsa familie a fiului său, Gheorghe Ciuciu, consilier al bisericii noastre, în aceste momente de durere sufletească. Rugăm pe Milostivul Dumnezeu să-i așeze sufletul în sânul lui Avraam, iar celor dragi ai săi să le mângâie inimile! Preoții, Consiliul, Comitetul Parohial și enoriașii Parohiei Oradea Tei.   

 

* Suntem alături de colega noastră Mihaela Strungar, în momentele grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a tatălui ei

ZENOVIU-IOAN DEUȚIU.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colectivul Casei Județene de Pensii Bihor. (1126)

 

* Cu adâncă durere în sufletele noastre ne despărțim de draga noastră mamă, cea care a fost

MARIA BOLTIȘ,

din Țigănești de Criș. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Înmormântarea are loc azi, 21 aprilie 2022, în satul Țigănești de Criș la Capelă.  Fiica Elena, ginerele Dumitru și nepoata Anamaria. (1124)

 

* Cu inima împietrită de durere a sosit tristul moment de a-mi lua rămas bun de la cea care a fost pentru mine ca și o mamă

MARIA BOLTIȘ.

Odihnește-te în pace suflet bun! Sincere condoleanțe familiei Silaghi Dumitru, Elena și Anamaria. Ica Moanea. (1125)

 

* Suntem alături de familiile Ardeleanu Ovidiu și Ardeleanu Horia în aceste momente de adâncă durere pricinuită de dispariția părintelui iubit. Familia Koppelmann Teodor și Ariela. (1127)