DECESE

 

* Cu inima îndurerată ne despărțim de mătușa noastră dragă

ANA MOȚ,

un OM minunat și apropiat sufletește nouă, pe care nu o vom uita niciodată. Sincere condoleanțe întregii familii în aceste momente de grea încercare. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa Cerească! Nepoata Ica, cu soțul Petrică Gepian și Petre cu soția Silvia. (3392)

 

* Ne despărțim cu mare durere de nașa noastră dragă 

ANA MOȚ,

pe care nu o vom uita niciodată. Dumnezeu să o odihnească în pace. Finul Marinău Gheorghe cu familia. (3390)

 

* Suntem alături de nașii noștri dragi, Angi, Jean și Mircea Negruțiu, la despărțirea de mama, soacra și bunica lor dragă

ANA MOȚ.

Sincere condoleanțe. Finii Marinău Marcel, Andrada, Alecsandra și Natalia. (3391)

 

* Suntem alături de colega noastră Negruțiu Angela în aceste momente greu încercate de moartea mamei sale dragi

ANA MOȚ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Colectivul Laboratorului de Radioterapie. (3401)

 

* Un vânt de primăvară nemilos și rece, a stins viața colegei noastre

ANA MOȚ,

OM de aleasă omenie, învățătoare cu dăruire pentru familie și copii. La ceasul greu al despărțirii așternem pe mormântul ei un buchet de amintiri. Tatăl Ceresc s-o așeze în Împărăția Sa. Dormi în pace, suflet bun! Promoția 1953 a Școlii Pedagogice de Fete nr. 1, Florica, Irina, Carolina și Livia. (3397)

 

* Colectivul Școlii Gimnaziale ,,Oltea Doamna", Oradea este alături de doamna inspector Felicia Ianța în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a tatălui său

GHEORGHE GAVRIȘ.

Pe această cale îi transmitem toată compasiunea noastră. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îi primească sufletul în Împărăția Sa. (3403)

 

* Suntem alături de voi, Felicia, Liviu și Alexandra, acum când vă despărțiți de dragul vostru tată, socru și bunic,

GHEORGHE GAVRIȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Pașc și Vegh. (3398) 

 

* Suntem alături de voi, cumnata Felicia, de Liviu și Alexandra, acum când vă despărțiți de dragul vostru tată, socru și bunic,

GHEORGHE GAVRIȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Pustai. (3399)

 

* Un gând de alinare pentru Felicia, Liviu și Alexandra, la despărțirea de dragul lor tată, socru și bunic,

GHEORGHE GAVRIȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Cuscra Maria, Geta și Marius. (3400)

 

* Suntem alături de colegul nostru col. (r) Ianța Liviu la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a dragului tată-socru,

GHEORGHE GAVRIȘ.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Filiala Bihor a ANCMRR din MAI.

 

* Cu profundă durere în suflet anunţ că inima fratelui meu,

IOAN HĂLMĂJAN,

a încetat să mai bată. Sincere condoleanţe cumnatei mele Doina şi nepoatei Ioana. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Mărioara, Simion, Simona Nicoară şi Cristi.

 

* Un ultim omagiu unchiului meu

IOAN HĂLMĂJAN,

acum când ne despărţim, cu adâncă durere în suflete, pentru totdeauna. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepotul Valentin, Cristina şi Mara Nicoară.

 

* Sincere condoleanțe transmitem profesoarei Monica, la durerea pricinuită de moartea tatălui

TEODOR MATIUȚ.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în ceata drepților. Fam. Balota și Bejan. (3395)

 

* Cu adâncă durere și tristețe ne despărțim de tatăl și socrul nostru drag

ILIE MEZEA.

Regretăm pierderea celui care ne-a fost aproape și ne-a cuprins într-o caldă îmbrățișare. Odihnă veșnică! Înmormântarea are loc azi, 21 aprilie 2023, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Fiica Aliteea cu soțul Gabi Bonta. (3393)

 

* Drum bun spre îngeri scumpul nostru bunic

ILIE MEZEA.

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Nepotul Șerban cu soția Anita și strănepoții Raluca și David. (3394)

 

* Un sincer gând de mângâiere, alinare sufletească și întreaga noastră compasiune pentru voi, Aliteea și Gabi, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a celui care a fost

tatăl ILIE,

socru, bunic și străbunic. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familiile Stanciu.  

 

* Suntem alături de colegul nostru, Mircea Bonta și soția sa, în aceste momente împovărate de tristețe, pricinuite de pierderea tatălui și socrului drag. Părintele Ceresc să-i rânduiască odihna veșnică între cei bine plăcuți Lui. Conducerea S.C. UAMT S.A. Oradea.

 

* Suntem alături de familia greu încercată, la trecerea în neființă a celei care a fost mamă, soție și colega noastră

DOROȚI LUMINIȚA CRINA.

La vârsta de doar 34 ani, ai lăsat în urmă 4 copii orfani, soț îndurerat și pe toți colegii de la SC Silkest SRL, care îți aduc un ultim omagiu. Dormi în pace !

 

* Colectivul Casei Județene de Pensii Bihor este alături de Mălina și Medina, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a celui care a fost

CĂLIN SAVA. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familie!  (3402)

 

* Cu sufletele îndurerate ne luăm un ultim rămas bun de la draga noastră

NUȚI

cu care am petrecut clipe de neuitat. Cel de Sus să te așeze de-a dreapta Lui, iar pe cei rămași, dragi ai tăi, să-i mângâie. Dumnezeu să te odihnească! Sora Dorina, nepoții George cu familia și Dana cu familia. (3405) 

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de soțul, tatăl și bunicul nostru

IOAN SFRENGEU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântare va avea loc sâmbătă, 22 aprilie 2023, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Soția Floare, copiii Florin, Ilie și Mihai cu familiile lor.

 

* Împărtășim durerea care a copleșit sufletul domnului lector universitar doctor Florin Sfrengeu, la despărțirea de tatăl său,

IOAN SFRENGEU,

trecut la cele veșnice după o viață trăită în demnitate, credință și iubire față de semeni. Părintele Ceresc să-i rânduiască odihnă veșnică între aleșii Săi, iar asupra familiei greu încercate să reverse mângâiere și alinare. Colectivul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării. (3408)

 

* Împărtășim durerea colegului nostru Florin Sfrengeu, cauzată de pierderea tatălui său drag, și-i transmitem sincere condoleanțe. Familia Faur.

 

* În 19 aprilie a plecat la ceruri, să pregătească sala de sport pentru cei ce venim după El, prietenul şi colegul meu de liceu

IOAN HĂLMĂJAN.

Îl rog pe Dumnezeu să-l primească în Împărăţia Lui. Condoleanţe familiei şi recunoştinţă pentru fiica lui Ioana care l-a îngrijit cu un deosebit devotament. I.Negrău.

 

* Promoția 1956 a gojdiștilor orădeni și cadrele didactice pensionate de la Școala „Dimitrie Cantemir” aduc un ultim omagiu distinsului coleg, profesorului

CRĂCIUN VAIDA,

pensionar, trecut în veșnicie în noaptea Învierii Domnului, profund regretat și de generațiile foștilor săi elevi, pe care i-a învățat să prețuiască frumuseațea limbii și literaturii române. Transmitem sincere condoleanțe rudeniilor și aparținătorilor. Prof. Ciortin Augustin cu familia.

 

* Cu inimile îndurerate suntem alături de prietenii Mircea, Iulia și Răzvan, la trecerea în neființă a dragei noastre

ELENA POP

(tanti Nuti).

Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată. Familia Bonta Traian.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Duminică, 23 aprilie a.c., orele 12.00, la Biserica „Izvorul Tămăduirii” din curtea Spitalului Vechi din Oradea, va avea loc parastasul de șase săptămâni de la decesul 

prof. VIRGINIA DRECIN,

dascăl a mii de elevi de liceu din Arad, care ne-a părăsit la 76 de ani, după o scurtă și grea suferință. Un moment de reculegere pentru cei care au cunoscut-o: vecini din cartierul Pârneava, colegi de școală, facultate, catedră și elevi ca profesoară și dirigintă. Dumnezeu să o odihnească în pace, în grădina familiei din Cimitirul „Pomenirea” din Arad. Îndurerați fratele Mihai cu soția Ana, nepoții Ioana și Rareș cu familiile. (3388)

 

* Cu imens dor în suflet amintim că se împlinesc șase luni de când scumpul nostru soț, tată și bunic

ILIE DEM

a plecat într-o lume mai bună. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească împreună cu drepții în Împărăția Sa. Pentru tot ce ai făcut pentru noi, binecuvântăm memoria și îți păstrăm o candelă vie în gândul și sufletul nostru. Parastasul va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, la Biserica „Izvorul Tămăduirii” din curtea Spitalului nr. 1, la ora 9.00. Soția Lenuța, fiicele Cristiana și Crina cu familiile lor. (3406) 

 

* În urmă cu 6 ani, 15 aprilie 2017, la Ceas de Praznic Luminat, pleca pentru totdeauna dintre noi, mama mea

MARIA CIONCA,

din Homorog. O vom păstra în sufletele noastre și nu o vom uita niciodată. Odihnă veșnică! Fiica Doina, ginerele Mihai, nepoții Adrian și Marius cu familiile lor. Îi datorăm respect și neuitare.