DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a dragei noastre mame, soacre, bunici și străbunică 

BODEA ILEANA 

în vârstă de 87 ani. Înmormântarea va avea loc azi, 21 august orele 13.00 de la capela Steinberger. Dormi în pace suflet bun. Fiul Sandu, nora Luminița, nepoții Alexandra și George cu familiile.

 

* Cu mare durere în suflet ne despărțim de cel care a fost un tată bun
IOAN MERCEA,
de 89 ani.Înmormântarea va avea loc marți, 22 august 2023, ora 11.00, în localitatea Sărand. Te vom păstra in inima noastră tot restul vieții.
Dumnezeu să te ierte și să-ți așeze sufletul de-a dreapta Sa. Fiica Silvia cu soțul Ioan; fiul Ioan.


* Cu profundă tristețe în suflet mă despart pe vecie de fratele meu
IOAN MERCEA.
Îți mulțumesc pentru faptele tale bune. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Fratele Pavel cu soția Victoria, nepotul Adrian cu soția Sanda și fiica Bianca.


* Cu adâncă durere în suflet mă despart de fratele meu mai mic
IOAN MERCEA.
Rămâne perioada copilăriei noastre care cu rele și bune nu o voi uita nicicând. Fratele Florian din America, cu copiii Radu și fiul Michael, Camelia cu soțul Edgard, din Spania.


* Cu profundă tristețe ne despărțim de unchiul nostru drag
IOAN MERCEA.
Odihnă veșnică. Nepoata Cornelia cu familia, nepotul Mircea, din Timișoara, cu familia, nepoata Florina cu familia, nepotul Traian - (copiii surorii FLORICA, decedată).


* Cu profund regret aducem un pios omagiu doamnei
CATIȚA CREŢU,
care timp de trei decenii a fost bibliotecara colegiului. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!
Întregul colectiv de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Oradea.

 

* Cu nemăsurată tristețe împărtășim cumplita suferință a colegului nostru Bulc Nicolae în fața pierderii fratelui drag,

MARINICĂ,

cel care a plecat mult prea devreme din această lume, de azi înainte el va rămâne doar în inimile celor ce l-au cunoscut, singurul loc de unde nu va pleca nicicând. Fie ca bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aline durerea familiei. Colectivul SC Ideal Construct SRL.

 

* Cu nemărginită tristețe în suflet anunțăm pierderea verișoarei noastre speciale,

 CORNELIA  COLDEA.

Drum lin printe stele, draga noastră verișoară. Suntem alături de voi, Tavi și Alexandru, și întreaga voastră familie. Surorile Chis, cu familiile: Flori Boros, din Germania, Magda Iliescu, din București, și Livia Fazakas, din Budapesta.

 

* Împărtăşim durerea sufletească şi transmitem un gând de mângâiere  col. (rz.) Rusu Romul la trecerea în cele veşnice a soţiei

AURA RUSU.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie. Sincere condoleanţe din partea familiei col. (rz.) Faur Ioan. (3901)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe prietenilor noștri, Tavi și Alex Coldea, la dureroasa despărțire de soția și mama iubitoare,

CORNELIA COLDEA.

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină, dragă prietenă! Daniel și Lidia Ivașcu.