DECESE

 

* Cu adâncă durere şi nespusă tristeţe, mă despart de buna şi iubita mea soţie,

GABRIELA VIORICA SABĂU,

care s-a luptat cu boala până la ultima picătură de putere, dar a fost înfrântă. Vei fi în inima mea pentru totdeauna! Priveghiul va avea loc în data de 20 decembrie, ora 19.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea în data de 21 decembrie, la ora 11.00, la Capela Frenţiu. Îl rog pe Tatăl Ceresc să aşeze sufletul tău nobil, blând şi modest în rândul aleşilor Săi. Soţul Dimitrie.

 

* Cu inima frântă de durere, ne despărțim de buna noastră mamă,  

GABRIELA VIORICA SABĂU,

care a părăsit această lume, după o grea și abruptă suferință, căreia i-a făcut față până în ultima clipă cu aceeași tărie și demnitate pe care ni le-a insuflat toată viața. Cuvintele sunt puține pentru a reda tot ce trăim noi acum și cât de mult ne lipsești și ne vei lipsi! Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, în Patria celor drepți, după toate chinurile prin care ai trecut. Fiul Dorin, nora Delia și nepoții Natalia, David și Georgia.

 

* Se tot zice că mama e doar una. În aceste zile, mă despart de mama,

GABRIELA VIORICA SABĂU.

Sute de amintiri îmi revin în minte, zeci de cuvinte spuse ori nerostite. Încrederea în Dumnezeu i-a fost ei rezervă de sens în suferinţa-i îndelungată, iar pe mine mă întăreşte că ne vom revedea. Printre cele pe care le păstrez de la ea sunt rugăciunea stăruitoare, bunătatea şi blândeţea. Fiul preot Cristian-Florin.

 

 

* Cu foarte multă durere în suflet, anunț trecerea în neființă a mătușii mele,

DUCA OLGA.

Slujba de înmormantare va avea loc miercuri, 22 decembrie 2021, de la ora 15.00, la Capela Municipală a Cimitirului Rulikowski Oradea. Nepoata Aurelia.

 

* Profund îndurerați. ne despărțim de draga noastră mătușă,

DUCA OLGA.

Nepoții Horațiu și Bogdan, Viorica și Simona, Sofia și Maia.

 

* Suntem alături de colega și prietena noastră conf. univ. dr. Delia Radu, la trecerea în veșnicie a mamei sale dragi. Dumnezeu să-i răsplătească viața exemplară. Familiile Doina și Paul Magheru și Denisa și George Igna. (602)

 

 

* În aceste clipe de adâncă durere, suntem alături de familia Soanea Rodica și Dumitru, la trecerea în neființă a iubitei voastre mame și mame-soacre. Dumnezeu să-i așeze sufletul în ceata drepților! Fam. Blaga și Soanea Paul. (4701)

 

* Sincere condoleanțe transmitem familiei Dorobanțu Ramona și Cătălin, la marea durere pricinuită de moartea iubitei voastre bunici și străbunici,

mama ANI.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Blaga și Soanea Paul. (4702)

 

* Sincere condoleanțe transmitem familiei Perneș Gabriela și Călin, la marea durere pricinuită de moartea iubitei voastre bunici și străbunici,

mama ANI.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Blaga și Soanea Paul. (4703)

 

* Nimeni nu poate înțelege durerea unei mame, când își conduce unicul fiu pe ultimul drum. Durerea este cumplită! După o scurtă, dar grea suferință inima iubitului meu fiu,

ing. MARIUS COSTE,

a încetat să mai bată la numai 57 de ani. Pentru căldura, bunătatea și altruismul tău, Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa! Înmormântarea va avea loc miercuri, 22 decembrie, ora 11.00 de la Capela Hașaș. Îndurerată a ta mamă, Ica Coste. (4710)

 

* Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când

MARIUS COSTE

a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă și gândurile noastre sunt alături de familia Coste. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cumnații Celita și Marius Vandici. (4709)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe pentru Ica și Horațiu cu familia, la despărțirea de fiul și tatăl drag,

ing. MARIUS GEORGE COSTE.

Bunul Dumnezeu să-i dăruiască veșnică odihnă! Familiile Moza Gavril și Ciprian.

 

* La momente de adâncă tristeţe şi durere suntem alături de familia dr. Horaţiu Coste, acum la plecarea la cele veşnice a tatălui şi bunicului drag,

ing. MARIUS COSTE,

plecat în lumea celor drepţi, mult prea devreme, cu discreţie şi demnitate. Să-i fie ţărâna uşoară! Psiholog Nicu Vandici. (4697)

 

* Suntem alături de prietena noastră Ica și de întreaga familie, în aceste momente dureroase, când se despart de fiul, tatăl, socrul și bunicul lor drag,

MARIUS COSTE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mihaela, Vlad și Alina. (4700)

 

*  În aceste momente de mare tristețe suntem alături de prietena noastră Delia Radu, la pierderea mamei dragi,

MARIA VANŢ.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Șipoș Sorin.

 

* Suntem alături de familiile Morar şi Ţiburca, în aceste momente triste, când se despart de soţul, tatăl şi bunicul drag,

VASILE MORAR.

Odihneşte-te în pace, prieten drag! Familiile Moldvai şi Derecichei. (4695)

 

* Un gând de mângâiere pentru colega noastră, Alina Țiburcă, în aceste momente grele în care se desparte de tată ei drag,

VASILE MORAR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Direcției Relații Contractuale a C.A.S. Bihor. (4712)

 

* Profund îndurerați și triști ne luăm rămas bun de la cel care fost frate, cumnat și unchi

ALEXANDRU MAGUI.

Un gând de alinare și mângâiere cumnatei, nepoților cu familiile lor. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Lenuța, Bila, Mitru și Raluca, cu familia. (4696)

 

* Cu inimile cernite de durere, ne luăm rămas bun de la cea care care a fost

VIORICA SABĂU.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și liniște, în Împărăția Sa, alături de cei buni și drepți. Cumnata Sabău Ana și nepoții Gabriela și Bogdan Sabău.

 

* Sunt alături de fratele și nepoții mei, în aceste clipe grele când se despart de cea care a fost soție și mamă

VIORICA SABĂU.

Rog pe bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa și să-i dea odihnă veșnică. Cumnatul Sabău Costică. 

 

* S-a stins lumina vieții mele pe care n-o voi uita niciodată, cea care a fost o soție devotată, o bună mamă, soacră, soră, bunică și străbunică

EUGENIA POPOVICIU,

de 85 ani, din Băile Felix. Dumnezeu s-o odihnească și s-o așeze în lumea drepților. Înmormântarea va avea loc miercuri, 22 decembrie, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Soțul îndurerat, Tavi Popoviciu. (4704)

 

* A trecut în eternitate mama, bunica și străbunica noastră

EUGENIA POPOVICIU. 

Înmormântarea va avea loc miercuri, 22 decembrie, ora 13.00, de la Capela Hașaș.  Fiul Octavian cu familia și fiul Claudiu cu familia. (4705)

 

* Cu tristețe și mare durere mă despart de draga mea cuscră

EUGENIA POPOVICIU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Verona Mălan. (4698)

 

* Suntem alături de cumnatul Claudiu Popoviciu, la despărțirea de mama sa dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Mălan Marius și Alex. (4699)

 

* Suntem alături de unchiul și verii noștri, la despărțirea de soția și mama dragă,

EUGENIA POPOVICIU.

Dumnezeu să o ierte, să o odihnească și să dea alinare familiei îndoliate. Sincere condoleanțe! Fam. Bejan, Băile Felix.

 

* Suntem alături cu tot sufletul de dumneavoastră domnule Popoviciu și de frumoasa dumneavoastră familie, la marea durere pricinuită de plecarea la domnul a iubitei noastre,

tanti JENI,

un suflet nobil și un spirit altruist, gata să se jertfească, să ajute și să mângâie pe toți cei din jur în orice moment. Dumnezeu să fie în mijlocul familiei în aceste zile de grea încercare prin pierderea ființei iubite, să vă mângâie și să vă călăuzească în toate și să primească sufletul dânsei în odihna Lui veșnică, în liniște și pace! Dormi în pace suflet blând și nobil! Sincere condoleanțe și sfinte mângâieri familiei îndurerate! Cu dragoste și compasiune, Cristina Creț și familia. (4710)

 

* Soarele vieții a apus peste sufletul celei care a fost iubita noastră șefă,

tanti JENI,

un suflet nobil care cu dragoste, răbdare și dăruire a format și a condus Societatea Alcom Felix și colectivul, lăsând în urmă multă dragoste și înțelepciune. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și lumină și să mângâie familia copleșită de durere. Sincere condoleanțe și veșnică recunoștință! Colectivul de la Alcom Felix. (4711)

 

* Cu adâncă compasiune ne alăturăm durerii familiei doamnei director economic Laczi Felicia, în aceste momente de tristețe pricinuite de pierderea soțului, tatălui, socrului și bunicului drag. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Colegii de la S.C. Construcții Bihor S.A.

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe transmitem doamnei Laczi Felicia și întregii sale familii, acum când se despart de cel care a fost soț, tată, socru și bunic. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Conducerea și colegii de la S.C. OVISERGA PREST S.R.L.

 

* În momentele grele pricinuite de plecarea spre cele veșnice a soțului, tatălui, socrului și bunicului drag, suntem alături de doamna director economic Laczi Felicia cu gânduri de alinare și compasiune. Dumnezeu să îl odihnească în pace de-a dreapta Sa! Fam. Ghilea Gavrila.

 

* Cu sufletele împietrite de durere, anunțăm că scumpul nostru tată,

SILVIU ZAHA

s-a stins din viață, plecând să-și doarmă somnul de veci alături de mama noastră. Înmormântarea va avea loc miercuri, 22 decembrie 2021, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fiii Florin Zaha cu familia, Ciprian Zaha cu familia.

 

* Pios omagiu aducem celui mai bun cumnat și unchi

SILVIU ZAHA

care s-a grăbit să plece alături de soția sa în veșnicie. Dumnezeu să vă odihnească în pace. Îndurerate nepoata Iulia și cumnata Cornelia.

 

* Cu lacrimi și tristețe ne luăm rămas bun de la unchiul

SILVIU ZAHA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Suntem alături de verișorii Ciprian și Florin! Familia Lucian Pop. (4707)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la vecinul nostru

SILVIU ZAHA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Vecinii de pe str. Kogălniceanu nr. 43. (4708)

 

* Cu durere în suflet anunțăm că draga noastră mamă, bunică, soacră

MARIA FRISCHMANN

("buni" pentru toată lumea) s-a stins din viață la vârsta de 92 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 22 decembrie 2021, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Familia îndoliată. 

 

* Gânduri de mângâiere și alinare pentru familia Mangra, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a celui care a fost

GHEORGHE MANGRA.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe transmite Eleonora Chiș. (4713)

 

* A plecat pe drumul veșniciei, sufletul minunat al patriotului-luptător pentru binele și fericirea poporului român, distinsul

economist CORNEL ONACA,

pensionar. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa! Transmitem sincere condoleanțe fiicei Daniela și fratelui Silviu cu familiile, profund îndurerate. Prof. Ciortin Augustin cu familia. (4714)

 

* Cu adâncă durere ne despărțim de mătușa noastră,

OLGA DUCA.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul lângă cei drepți, în Împărăția Sa! Înmormântarea va avea loc în 22 decembrie, ora 15.00, din Capela Municipală. Mircea și Sorin. (4715)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veşnice a celui care ne-a fost soț, tată, socru şi bunic,

DUMITRU NAGHI,

85 ani. Înmormantarea va avea loc în data de 22 decembrie 2021, ora 11.00, la Capela Municipală, Cimitirul Rulikowski. Familia îndurerată.

 

COMEMORĂRI

 

* Dragul nostru tătic, col. r. I

OAN SĂTEAN,

a sosit din nou acea perioadă din an când gândurile noastre sunt alături de tine, îți ducem dorul în fiecare zi. Te iubim! Fiicele Otilia și Corina, cu familiile. (601)