DECESE

 

* ”Veți fi de-a pururi pomeniți în plâns și rugăciuni!”

VERGINIA GHEBUȚA,

JULIANNA VARKUS,

MARIA ILEANA PAPP,

LASZLO JOZSEF BORBIRO.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, când am condus-o pe ultimul drum pe draga noastră,

FELICIA RODICA NISTOR.

Dumnezeu s-o odihnească și s-o primească în Împărăția Sa! Familia îndoliată. (2700)

 

* Suntem alături de profesor învățământ primar Popovici Aurelia, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei sale dragi,

prof. ANA SĂNDULESCU.

Dumnezeu s-o odihnească! Conducerea și cadrele didactice de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” Oradea. (2697)

 

* În aceste clipe de grea încercare pricinuite de trecerea la Domnul a mamei dragi,

prof. ANA SĂNDULESCU,

suntem alături de vecina Popovici Aurelia și familia îndoliată. Dumnezeu s-o odihnească! Copil Elena și familia. (2698)

 

* Un ultim omagiu celei care a fost un dascăl prin vocație și un om minunat,

prof. ANA SĂNDULESCU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și familiei mângâiere! Dr. Emilia Moț. (2708)

 

* Suntem alături de voi, la plecarea celui drag vouă, care a fost soț, tată, socru și bunic

TEODOR PETRILA.

Dumnezeu să-l odihnească și să-i așeze sufletul în rândul drepților. Elvira și Bogdan Marc. (2694)

 

* În aceste momente de tristețe suntem alături de distinsa familie Petrila, la încercarea grea pricinuită de trecerea în neființă a celui care a fost,

TEODOR PETRILA,

soț, tată și bunic. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dăruiască iertarea păcatelor și odihnă binemeritată. Cu toată compasiunea, familia Nicolae Oance. (2701)

 

* Ne alăturăm familiei greu încercate, acum, când îl conduc pe ultimul drum pe cal care a fost unchiul nostru,

TEODOR PETRILA.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Fam. Dale Ionel.

 

* Suntem alături de fosta noastră colega, jurist Anca Păcală, la ceas de grea încercare când se desparte de iubitul tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dir. gen. Octavian Bara și colectivul societății Auto Bara.

 

* Suntem alături de nașii noștri, la trecerea la cele veșnice a tatălui

TEODOR PETRILA.

Dumnezeul să-l odihnească în pace! Bogdan și Alexandra Vese, Gabriel și Cristina Ujupan.

 

* Ne despărțim cu durere în suflet de dragul nostru

TEODOR PETRILA.

Transmitem un gând de mângâiere și sincere condoleanțe familie greu încercate. Cumnata Petrila Mărioara și nepoata Maria.

 

* Suntem alături de voi, Anca, Dan, Tudor, Gabi, Ion, la trecerea în neființă a tatălui, socrului și bunicului vostru. Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Pituț. (2707)

 

* Gândurile noastre se îndreaptă către fosta noastră colegă, Ruxanda Lazău,

acum când se desparte de iubita soră. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în

pace! Dir. gen. Octavian Bara și colectivul societății Auto Bara.

 

* Suntem alături de colega noastră Ilona Pater, la trecerea în neființă a socrului. Sincere condoleanțe! Colegii de la S.C. Turism Felix-Grup Gospodăresc. (2702)

 

* Cu gravă tristețe în suflet anunț că tatăl meu cel bun și drag,

dr. TITUS-HOREA TODORAN,

a părăsit această lume și s-a înălțat într-o dimensiune superioară, necunoscută nouă. Înmormântarea va avea loc luni, 24 februarie, ora 12.00, la Capela Greco-Catolică Frențiu. Își iau rămas bun de la tine, fiul tău Cristi și copiii din Franța- Radu și Dana. Dumnezeu să aibă grijă de tine în Împărăția Lui! 

 

* Vom păstra în inimile noastre gânduri și amintiri frumoase despre cea care a fost bunica noastră,

IULIANA GLIGOR.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc la capela din localitatea Șauaieu, sâmbătă, 22 februarie 2020, ora 13.00. Nepoții Marius cu familia, Luminița cu familia și nora Mariana. (2706)

 

* Profund îndurerați, aducem un ultim omagiu iubitului nostru coleg și prieten,

OVIDIU GAVRILESCU.

Dumnezeu să-l odihnească în paced! Foștii colegi și prieteni de la Centrul Național de Cercetări Geotermale din cadrul Universității din Oradea. (2709)

 

* Cu adâncă durere anunțăm trecerea în neființă, după o scurtă, dar grea suferință a celui care a fost soț și tată iubitor,

IONEL LAL.

Înmormântarea are loc azi, 21 februarie, ora 13.00, în localitatea Bratca. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția Aurelia și fiul Ionuț. (2710)

 

* Compasiune și sincere condoleanțe familiei, în clipa grea a despărțirii de soțul, tatăl și bunicul iubit,

TEODOR PETRILĂ.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul blând și bun de-a dreapta Sa. Maria Moldovan cu familia. (52)

 

* Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă vouă dar, în acest univers al tristeții, vă rămân stelele amintirilor care să vă aline durerea. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, al soțului și tatălui drag,

TEODOR PETRILĂ.

Sincere condoleanțe, Gabi și doamna Petrilă, suntem alături de voi, cu gândul și sufletul! Dana și Maria Sopota. (54)

 

 * Regretăm trecerea în neființă, mult prea devreme, a vecinului nostru,

IONEL LAL,

din Bratca.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe sincere soției Aurelia și fiului Ionuț. Familia Bradea Rareș, Izdrailă Luminița și Bradea Petru. (53)

 

COMEMORĂRI

 

* Deși au trecut 7 ani de când l-am pierdut pe dragul nostru soț și tată,

BARBU ȘTEFĂNESCU,

dorul și amintirile au rămas la fel de vii. Parastasul va avea loc sâmbătă, 22 februarie, ora 12.00, la Biserica de pe str. Izvorului. Te vom iubi mereu, Florica, Dora și Ralu. (2696)

 

* Mâine, 22 februarie comemorăm 30 de ani de la trecerea în neființă a celui care a fost fiul și fratele nostru

student CRISTIAN PAT,

de 19 ani. Au trecut mulți ani de atunci, dar noi nu l-am uitat. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia. (2695) ATENȚIE FOTO

 

* Timpul se scurge, dar rămân amintirile, lacrimile, durerea în suflet, acum la împlinirea a 9 ani de când dragul nostru,

FLORIN MICLĂU

ne-a părăsit fulgerător pentru totdeauna. Viața ne obligă câteodată să ne luăm rămas bun de la oameni pe care-i iubim. Uneori pentru totdeauna, alteori pentru anumite perioade. Oricum ar fi, cert este că doare în ambele cazuri. Cu mult dor, familia îndurerată. (2619)

 

* Etern omagiu de prețuire și neuitare la 11 ani de la dispariția dragului și iubitului nostru soț, tată și bunic

FRANCISC BOROȘ.

Cât ai trăit te-am iubit, cât vom trăi te vom plânge. Dumnezeu să te aibă în Împărăția Sa și să te odihnească în pace. Soția Iuliana, fiul Gabriel și nepotul Norbert. (2672) 

 

* Pios omagiu de prețuire, recunoștință, dragoste, neuitare și aducere-aminte dragei noastre mame, soacre și bunici iubitoare

FLOARE CRĂCIUN,

plecată la cele veșnice în urmă cu 4 ani. Pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat și grija care ne-ai purtat-o îți datorăm neuitarea și te vom păstra veșnic în inimile noastre. Parastasul va avea loc în data de 22 februarie, de la ora 9.00, la Biserica  ”Sf. Nicolae” din Piața Ghioceilor. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul blând și generos în Împărăția Sa! Fiica Dorina, ginerele Viorel, nepoții Ciprian și Cristina cu soțul Adrian. (2635)

 

* Cu multă durere în suflet comemorăm 16 ani de când a plecat dintre noi iubita noastră soție, mamă și bunică

FLORICA CADAR,

născută TOMUȚA, la vârsta de 58 de ani. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică până ne vom reîntâlni. Soțul Sandu, fiica Simona cu soțul Marius Negrău și cei doi nepoți Anca și Bogdan. (2674)

 

* Amintiri dragi, împletite cu lacrimi, mult dor și dragoste pentru tine, este tot ce simțim acum, la împlinirea unui an, 22 februarie, de când ai plecat de lângă noi, mamă dragă

IULIANA LASLĂU,

din Vașcău. Ne rugăm la bunul Dumnezeu, să-i dea odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată! Fiica Natalia cu familia, în veci nemângâiați.

 

* Comemorăm azi, 11 ani de la plecarea în veșnicie a adoratei și neuitatei noastre fiice, soră, mamă și soție,

IOANA AOȘAN,

născută Lascu. Ne rugăm bunului Dumnezeu să sălășluiască sufletul ei minunat la dreapta Sa, în Împărăția Sa cea Cerească! Binecuvântați să fie toți cei care-i vor jertfi o clipă de aducere aminte. O vom pomeni la slujba parastasului, sâmbătă, 22 februarie, la ora 10.00, la Biserica Ortodoxă din localitatea Biharia. Familia Lascu, Biharia. (2699)

 

* Se împlinesc 10 ani de la plecarea dintre noi a iubitei noastre mame,

GABRIELLA ANTALFFY.

Nu vom uita niciodată dragostea și grija pe care ne-ai purtat-o. Vei rămâne în sufletul nostru pentru totdeauna! Fiica Maria Sipos. (2093)

 

* În tot ce e mai frumos în această lume, o regăsim pe MĂMICA și BUNICA noastră, un chip sfânt din icoana sufletului nostru,

FLOARE BALA,

care, în urmă cu patru ani, a părăsit această lume. Acești ani nu au putut îngropa în uitare amintirile, amintiri care vor fi stropite permanent cu florile iubirii nemărginite. Ai fost și vei rămâne cel mai frumos basm al vieții noastre. E atât de greu să mergem fără tine pe aleea vieții, să plângem acolo unde râdeam odată. Știm că acum ești în Grădina Cerului, plină cu trandafiri superbi, veghindu-ne. Aripi de îngeri, ploaie de stele să-ți lumineze calea. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să dea chipul tău frumos unui înger, care să ne poată atinge inimile atunci când se rup de durere și dor. Iubirea noastră pentru tine va dăinui dincolo de stele, de soare, de cer, dincolo de veșnicie! Florile și lacrimile recunoștinței îți vor împodobi tristul mormânt pentru totdeauna. Mulțumim celor care, fie și pentru o clipă, îți vor cinsti memoria. Parastasul va avea loc duminică, 23 februarie, la Biserica din Ioșia (lângă Sala Sporturilor). Veșnic îndurerați, unica ta fiică Valentina și adoratul tău nepot Sergiu-Florin. ATENȚIE FOTO E-MAIL ORA 09:09.

 

* În data de 23 februarie se împlinesc 2 ani de când sufletul iubitului meu soț,

ing. IONEL TĂTARU,

din Ștei, s-a înălțat la cer. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 22 februarie, ora 10.00, la Capela din Ștei. Dumnezeu să-i odihnească sufletul bun. Soția.