DECESE

 

* ”Ne aplecăm cu pioșenie frunțile la tristul lor mormânt, așezând de fiecare dată florile neuitării”.

OLGA KADAR,

ANNA ȘIPOȘ.

ION VIȘOIU,

ANIKO-MAGDOLNA BALOGH. 

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu inimile zdrobite de durere, anunțăm  trecerea la cele veșnice a scumpului nostru soț și tată 

OVIDIU-TITUS TĂMAȘ,

de 60 ani. Înmormântarea are loc azi, 21 ianuarie 2020, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace. Vei rămâne mereu în inimile noastre, suflet drag! Mariana, Cristina și Victor. (2134) 

 

* Cu nespus de multă durere în suflet vom omagia memoria celui care a fost 

dr. RADU-LUCIAN SABĂU,

soț și tată iubit pe care l-am pierdut prea curând. Cei care doresc să ia parte la ceremonia funerară o pot face vineri, 24 ianuarie 2020, ora 12.00, la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Maria”, de pe str. Traian Moșoiu nr. 21, unde se va oficia Liturghia de înmormântare. Daciana, Carla și Victor Sabău. (2141)

 

* Suntem alături de nepoatele noastre Mariana și Manuela la marea durere pricinuită de moartea mamei lor și a cumnatei noastre

MARIA SILAGHI.

Condoleanțe familiei. Cumnatul Ghiță cu familia. (2142)

 

* Ne alăturăm cu tot regretul și durerea nepoatelor noastre Mariana și Manuela cu familiile lor la despărțirea de iubita lor mamă,

MARIA SILAGHI.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Cumnatul Sălăjan Aron cu familia. (2144)

 

* Un ultim și pios omagiu celui care a fost marele cântăreț

DAN ANDREI ALDEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate sincere condoleanțe. Fam. gen (r.) Strava Dumitru și Rodica.

 

* Cu ochii plini de lacrimi și sufletele sfâșiate de durere ne despărțim de cel care a fost soț, tată, socru, fiu, frate și unchi

GHEORGHE MANEA,

la numai 58 de ani. Îl vom conduce pe ultimul drum azi, 21 ianuarie, de la ora 12.00, în cimitirul din Salonta. Dormi în pace suflet bun! Familia.

 

* S-a stins o inimă de mamă, plină de dragoste s-a ridicat la cer. Cu lacrimi în ochi și sufletul plin de durere ne luăm adio de la scumpa noastră mamă, bunică

ANA BUMBUI.

Înmormântarea are loc azi, 21 ianuarie, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Fie-ți țărâna ușoră. Fiul Mihai, nora Ioana și nepoții Mateo, Nicholas.

 

* Cu sufletul frânt de durere și ochii plini de lacrimi suntem alături de Mihai Bumbui acum la despărțirea de mama sa

ANA BUMBUI.

Dumnezeu s-o ierte. Surorile Agi și Mori cu familia.

 

* Suntem alături de verișorul nostru Bumbui Mihai, la marea durere a pierderii mamei

ANA BUMBUI.

Condoleanțe familiei. Lili, Dan, Marcel și cumnata ei Anuța.

 

* Suntem alături de colegul nostru Vasile Vişoiu şi de familia sa la marea durere pricinuită de moartea tatălui drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Departamentul Calitate Plastor S.A.

 

* Cu dor nemăsurat privim spre cerul care a primit un suflet drag,

GEORGE-CĂTĂLIN JURJ,

din Mizieș. Ne vei lipsi tuturor nespus de mult, dar știm că lumina ta va răsări dincolo de granițele acestei lumi! Dumnezeu să îți dea odihnă, iertare și viață veșnică. Verișoara Cristina-Maria Fărcuț, din Paris. (2145)

 

* Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi prin prezenţă, flori şi condoleanţe, în aceste clipe grele, la despărţirea de iubitul nostru tată,

IOAN GHERLEA.

Familia îndoliată.

 

* Împărtășim durerea colegei noastre Mariana Tămaș și ne exprimăm profunda noastră compasiune în aceste momente de tristețe și suferință, când se desparte de iubitul ei soț. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe! Conducerea și colegii de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” Oradea. (16)

 

* Cu tristețe în suflet aducem un ultim omagiu colegului nostru,

ing. OVIDIU TĂMAȘ,

șef Secție Zincare Termică. Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Colectivul TESA AVACO ECOKAPA GROUP – Roșiori. (17)

 

* Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei celui care a fost

ing. OVIDIU TĂMAȘ,

șef Secție Zincare Termică. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Secției Zincare Termică, AVACO ECOKAPA GROUP. (18)

 

* Un ultim și pios omagiu celui care a fost colegul nostru,

ing. OVIDIU TĂMAȘ,

șef Secție Zincare Termică. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate, sincere condoleanțe. Conducerea AVACO ECOKAPA GROUP. (19)

 

* Vom păstra în inimile noastre gânduri și amintiri frumoase despre cea care a fost

ANI BUMBUI.

Dumnezeu să-i ierte păcatele și să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei. Văd. Florica Zapota, Tincuța Fanea, cu familiile lor. (21)

 

COMEMORĂRI

 

* Retrăim aceleași momente de tristețe ca în urmă cu 18 ani, când a plecat pe drumul veșniciei dragul nostru frate, cumnat și unchi

GHEORGHE URSOI,

născut în Mărțihaz. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnic în Împărăția Sa. Nu-l vom uita niciodată. Sora Magdalena, cumnatul Gheorghe, nepoata Gabriela cu soțul Ștefan și strănepoata Cristina. (2146)