DECESE

 

* Inima e singura ce nu doarme niciodată! Ea luptă pentru viață, visuri și iubire! Inima

prof. GAVRIL URSU,

a încetat lupta, lăsând în urmă multă durere! Soț, tată și bunic, frate, socru și prieten, profesor devotat, lasă urme de frumos în multe suflete, stingându-se arzând și dăruind lumina! Mulțumim Domnului pentru sufletul lui și-l rugăm să-l primească între cei iertați și mântuiți! Drum drept şi lumină, dragul nostru! Stâlpul are loc azi, 21 iunie, la ora 18.00, la Capela Orășeneasca a Cimitirului Rulikowski, iar înmormântarea miercuri, 22 iunie, la ora 13.00, la Capela Cimitirului din satul Tărian. Odihnește-te în pace! Soția Maria Ursu, fiica Mirela Tanc cu familia și fiul Alexandru Ursu cu familia.

 

* Cu nemărginită durere în suflete, anunțăm trecerea la cele veșnice a fratelui, cumnatului și unchiului,

prof. GAVRIL URSU.

O inimă bună a încetat să bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând un gol imens. Dumnezeu să-l odihnească! Sora Florița Durgheu, cumnatul Valer, nepoatele Carmen și Florina.

 

* Suntem alături de cumnata noastră Mirela cu soţul Sergiu şi fiica Diana, la marea durere pricinuită la despărţirea de tatăl, socrul şi bunicul

GAVRIL URSU.

Dumnezeu să îl aşeze în dreapta Sa, iar familiei îndurerate sincere condoleanţe! Cumnatul Călin cu soţia Mădălina şi copiii Andrei cu soţia Patricia şi Mihai. (1570)

 

* Suntem alături de Mirela, Sergiu şi Diana, la despărţirea de tatăl, socrul şi bunicul

GAVRIL URSU.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Irina Botău cu familia. (1571)

 

 

* S-a înălțat la cer draga și harnica noastră nepoată,

VETUȚA.

A suportat cu stoicism cumplita boală negândindu-se niciodată la ea ci doar la ceilalți. ”Ce necaz le fac eu a lor mei”. I-a protejat cât a putut să nu știe adevărul și  a sperat mult să trăiască, până va ajunge Florinel pe primul salar. N-o să uităm convorbirile cu încurajările, speranța mare pe care a avut-o în bunul Dumnezeu  și că de acolo de sus o să-ți îndrumi în viață băiatul, pe care îl lași în această lume grea. Vom înălța pentru tine sfinte rugăciuni, scumpa noastră nepoată, suflet bun și răbdător! Florica și Petru Bulzan. (1568)

 

* Transmitem condoleanţe colegului nostru, Laci Libor, acum când îl conduce pe ultimul drum pe tatăl său,

KAROLY LIBOR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Conducerea şi colectivul S.C. OTL S.A.

 

* Drum lin spre Ierusalimul Ceresc sufletului vecinului nostru,

ing. TRAIAN URDA,

exemplu de dragoste și respect pentru valorile naționale și cultivarea simbolurilor naționale. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Prof. Corneliu Sfârlea. (1569)

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. metodist Florina Szabo, în marea durere prin care trece, la pierderea tatălui său drag. Transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndoliate! Colegii de la Casa Corpului Didactic Bihor.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a dragei noastre

MARIA DORINA CURPAŞ,

în vârstă de 67 ani. Înmormântarea are loc azi, 21 iunie, ora 11.00, din Capela Haşaş. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Sora Ana cu familia.