DECESE

 

* Suntem alături de voi, Angelica și Lucia, împreună cu familiile, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a scumpei voastre mame. Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune! Colectivul Școlii Gimnaziale „Oltea Doamna” Oradea. (3463)

 

 

* Bunul nostru prieten,

ALEXANDRU CHIȘE,

a plecat pe drumul veșniciei. Cu ochii înlăcrimați ne despărțim de un OM, foarte bun profesionist, care a lăsat în urma sa multă durere. Dumnezeu să-l ierte! Familiei sincere condoleanțe! Carolina Diaconu, fam. Viorel Mateaș, Carolina Nistor și familia Buda Teodor.

 

* Ne alăturăm durerii nepoatei noastre Adriana cu copiii Florin şi Florina, la despărțirea de cel ce le-a fost un soț și un tată blajin și iubitor,

AUREL COSTEA.

Părintele Ceresc să-i rânduiască odihna veșnică între aleșii Săi. Condoleanțe întregii familii îndoliate! Unchiul Cornel Gârba cu familia.

 

* Cu gândul și sufletul suntem alaturi de voi, Adi, Florin și Florina, acum când îl conduceti pe ultimul drum pe bunul vostru soț și tată,

AUREL COSTEA.

Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa și vouă să vă aline durerea! Tușa Saveta Butișcă împreună cu familia.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitei noastre

GETA CHIŞIU,

în vârstă de 83 ani. Înmormântarea va avea loc joi, 23 septembrie, ora 11.00, Capela Haşaş. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de a noastra cumnată,

MARIA TORJ.

Odihnească-se în pace! Vasile, Marioara cu familia.

 

* Adânc îndurerați ne luăm rămas bun de la dragul nostru nepot și verișor

CALIN POPOVICI. 

În aceste clipe grele suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Mătușa Lenuța, verișoarele Nicoleta și Doinița cu familia.

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a celui care ne-a fost coleg și prieten, un om minunat

TIBERIU KOVACS.

Îl vom păstra cu drag în amintirile noastre. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Colegii din Asociația Artiștilor Plastici Oradea. (3465)