DECESE

 

* „Pune lacrimile tale în palma lui Dumnezeu! Doar El poate să te mângâie cu adevărat și să-ți dea puterea de care ai nevoie".

ARDELEAN MARIN,

GHEORGHE VRĂBIEȘ,

HALMI SANDOR ATTILA,

GHEORGHE VÎLCAN,

FLOARE MICLĂU,

ANA STATE,

AUREL TRIFA,

BOTTYAN GABOR,

ALEXANDRU GHENȚ,

DOREL-AUREL JEJERAN,

TOTH GYONGYI,

STELA CĂPĂȚÎNA,

VIORICA BALOG,

LASZLO JULIANNA,

VIORICA BALA.

Sincere condoleante familiilor indoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului" SRL.

 

* Verișorul nostru drag Cheregi Gheorghe, a Chiurului din Brusturi, stabilit în comuna Popești, și-a pierdut aproape simultan și soția, și fiul. Ne alăturăm familiei lui și-i transmitem sincerele noastre condoleanțe. Ing. Cornel Roșca și familia din Oradea. 

 

* Împărtăşim durerea fiului Călin şi nepoatei dragi, care se despart de mama şi bunica lor

IULIA NEGRUŢIU

şi le transmitem întreaga noastră compasiune, iar pe

IULIA

s-o odihnească bunul Dumnezeu. Fam. Cornel şi Viorica Mut.

 

* Un ultim omagiu, vecinului,

DUMITRU MARINCAȘ. 

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Odihna veșnică! Vecinii din bl. A1, B-dul Dacia nr 47 din A.P. Ambianța.

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la colegul nostru care a fost domnul profesor de istorie,

ION DINUȚĂ,

cel care a plecat la cele veșnice să predea îngerilor. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Sincere condoleanțe familiei din partea colectivului Școlii Gimnaziale „ZELK ZOLTAN” Valea lui Mihai.

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile zdrobite de durere ne despărțim pentru totdeauna de scumpul nostru soț, tată și bunic,

GRAȚIAN BRINDEA,

în vârstă de 84 ani. Dumnezeu să-ți așeze sufletul tău bun în Împărăția Sa și să te odihnească în pace. Înmormântarea are loc azi, 22 august 2022, ora 13.00, de la capela cimitirului din localitatea Popești. În veci nemângâiați soția Maria, fiica Alina cu soțul Mircea, fiul Călin cu prietena Ramona, nepoții Denisa cu prietenul Raul și Cosmin. (1988) 

 

* Cu adâncă durere în suflete și lacrimi în ochi ne luăm rămas bun de la iubitul nostru frate, cumnat și unchi

IOAN VIDICAN.

Înmormântarea va avea loc marți, 23 august, ora 13.00, de la capela ortodoxă din Ineu. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sora Mariana, cumnatul Florian și copiii. (1989)

 

* Profund îndurerați la plecarea dintre noi ai lăsat în sufletele noastre un gol și lacrimi grele, unchiule drag și cumnat 

IOAN VIDICAN.

Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace! Nepoata Florina și cumnata Maria. (1990)

 

COMEMORĂRI

 

 

* Ieri, 21 august, s-au împlinit 18 ani de când ne-a părăsit, plecând la cele veşnice bunul nostru soţ, tată, socru şi bunic

TEODOR BUNTA.

Memoria lui va rămâne neştearsă în inimile noastre. Soţia Eva şi fiicele Angela, Mariana şi Florica cu familiile, în veci nemângâiaţi.

 

 

 

* Se împlinesc 6 luni de când a plecat dintre noi pe drumul veșniciei cea care a fost iubita noastră soție, mamă și bunică 

MARIA PORUMB.

Pentru dragostea, bunătatea și chipul ei blând cu care ne-a înconjurat îi datorăm neuitarea și recunoștința veșnică. Mulțumim tuturor celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia îndurerată. (1987)