* Împărtăşim durerea sufletească şi transmitem un gând de mângâiere  col. (rz.) Rusu Romul la trecerea în cele veşnice a soţiei

AURA RUSU.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie. Sincere condoleanţe din partea familiei col. (rz.) Faur Ioan. (3901)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de cea care a fost mamă, soacră, bunică și străbunică

MAREOARA ISOC

de 88 de ani. Își ia rămas bun fiul Radu, nora Sofica, nepoata Cristina cu familia ei și nepoata Adina cu familia ei. Înmormântarea are loc azi, 22 august 2023, ora 12.00 la Cimitirul Rulikowski, capela Hașaș. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. (3905)

 

* Ne despărțim cu tristețe de mama, bunica și străbunica noastră

MAREOARA ISOC

de 88 de ani. Vom păstra în suflet bunătatea și căldura pe care ni le-a dăruit. Fie-ți țărâna ușoară. Fiica Delia, nepotul Brihan Cristian cu familia. (3904)

 

* Mama, bunica și străbunica noastră

MAREOARA ISOC,

a plecat dintre noi și ne-a lăsat triști și mai săraci. Familia Dorin și Irina Isoc, nepoții Tudor, George, Teodora, Victor, strănepoții Daria, Maria, David, Anastasia, Ariana, Ovidiu.

 

* O inimă plină de bunătate a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer. Deplângem cu nemărginită durere stingerea neașteptată din viață a bunului nostru coleg și prieten

ec. IOAN MARIAN BULC

auditor superior DGRFP Cluj-Napoca. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii din cadrul Structurii de audit și control intern AJFP Bihor. (3903)

 

* O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Deplângem cu nemărginită durere stingerea neașteptată din viață a bunului nostru coleg

MARIAN BULC.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colegii de serviciu de la AJF Bihor – Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice. (3906)

 

* Cu sufletul îndurerat, anunțăm moartea mamei și bunicii noastre,

CATIȚA CREȚU

care a plecat de lângă noi la vârsta de 80 de ani, după o lungă suferință. În veci o vom purta în suflet și în gând, ca un model de bunătate, curaj și demnitate. Înmormântarea are loc azi, 22 august, ora 13.00 de la Capela Orășenească. Fiica Patricia și nepotul Cristian. (3907)

 

* Suntem alături de Patricia și Cristian la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei și bunicii

CATIȚA CREȚU.

Condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace. Viorica Iștoc, Adela și Marius Carțiș cu familia. (3908)

 

* S-a înălțat la cer un suflet nobil, sufletul iubitei noastre cumnate și mătuși.

CATIȚA CREȚU.

Drum lin spre stele! Dumnezeu să te odihneasca în pace! Fam. Crețu Teodor.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru fiu, frate, tată

DAN VASILE MERA

(fost ziarist), în vârstă de 61 ani. Slujba de înmormântare are loc azi, 22 august, ora 12.00 în localitatea Beiuș. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată!

 

* Un gând de mângâiere și alinare fostei mele colege de serviciu Victoria Mera, la dureroasa despărțire de dragul său fiu,

DAN MERA,

jurnalist, trecut în lumea fără de dor mult prea de timpuriu. Părintele Ceresc să-i rânduiască odihnă veșnică între Cei bineplăcuți Lui. Ioan Degău.

 

* După o lungă suferință,

CATI CREȚU,

mătușa și sora noastră, pleacă la cele veșnice! Dumnezeu să îi dea alinarea de care avea atâta nevoie! Nepoții: Tița, Cornel, cu familia; Aurica și familia; sora Mari, din Franța.

 

* Suntem alături de familia Bidilean în aceste momente grele când se desparte de cel care a fost

col. (rtr.) NICOLAE BIDILEAN,

un camarad deosebit, care a îndeplinit funcția de vicepreședinte în conducerea asociației. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i ierte păcatele și să-i dea odihnă veșnică, iar familiei îi transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune. Îi vom păstra o vie amintire. Președintele UNCMRR General Traian Moșoiu, Filiala Bihor, col. (rtr.) Ursu Anghel.

 

* Împărtășim marea durere a familiei Bidilean Lucreția, când se desparte de cel care a fost

col. (rtr.) NICOLAE BIDILEAN,

un ofițer de excepție și un camarad extraordinar. Tatăl Ceresc să-i așeze sufletul în Ceata Drepților, iar familiei îi transmitem sincere condoleanțe. Fam. gl.bg. (rtr.) dr. Vasile Creț.