DECESE

 

* Cu inimile îndurerate ne despărțim de cel care ne-a fost soț, tată, socru și bunic

IOAN NICOLAE TEODOR ABRUDAN.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc vineri, 23 februarie, ora 12.00, de la Capela Orășenească. Drum lin! Sanda și copiii. (4706)

 

* Gânduri de alinare familiei îndoliate în aceste momente grele de trecere în neființă a soțului, tatălui, socrului și bunicului drag

IOAN ABRUDAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Melania și Claudiu Druma.

 

* Cu durere și tristețe ne despărțim de bunul nostru prieten, 

ing. IONIȚĂ ABRUDAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei. Ica și Nelu Maghiar. (4704)

 

* A mai plecat dintre noi un prieten drag, soț, tată, socru și bunic de excepție, mare iubitor de frumos și natură      

ing. IONIȚĂ ABRUDAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-l așeze la locul lui cuvenit, al celor buni și drepți. Sandei și familiei gândurile noastre dragi de îmbărbătare. Să-i fie veșnică pomenirea! Monica și Traian Lazăr. (4703)

 

 

* La ceas de grea încercare sufletească, transmitem sincere condoleanțe și compasiune colegei noastre lector univ. dr. Casandra Abrudan și familiei sale, la trecerea în eternitate a soțului

IOAN ABRUDAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Colectivul Departamentului pentru pregătirea personalului didactic din cadrul Universității din Oradea.

 

* Un om deosebit a plecat dintre noi. Copleșite de durere, ne despărțim de soțul și tatăl nostru minunat și iubit, cel care a fost

ec. GHEORGHE COSTA.

Rămâi veșnic în sufletele și amintirile noastre cu bunătatea, noblețea și blândețea ta. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică și să îl odihnească în pacea și liniștea Lui. Slujba de stâlp va avea loc vineri, 23 februarie, la ora 15.00, la Biserica Buna Vestire (Calea Rahovei nr. 2, Oradea). Îl vom conduce pe ultimul drum sâmbătă, 24 februarie, la ora 11.00, de la Capela Hașaș. Geta, Andreea și Raluca.

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru soția și fiicele colegului nostru 

GHEORGHE COSTA

la dureroasa despărțire de cel care a fost un tată și soț devotat familiei. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colegii de facultate promoția 1966. (4707) 

 

* Drum lin spre stele, prieten drag 

GHIȚĂ COSTA.

Dumnezeu să-și așeze sufletul bun în Împărăția Sa. Gânduri de alinare și mângâiere familiei profund îndurerate. Melania Pârcălab cu familia. (4709)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc patru ani de dor, singurătate și tristețe de la plecarea în eternitate a fratelui meu

ec. NISTOR HANGA.

Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică în Împărăția Sa. Sora Florica Hanga. (4708) 

 

* Au trecut 6 luni de tristețe și durere fără margini de când ne-a părăsit pentru totdeauna dragul nostru fiu, tată și frate

DAN VASILE MERA.

Ne amintim cu drag de clipele petrecute împreună. Vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 24 februarie, ora 9.00, la biserica „Sfânta Treime” din Parcul Traian, Oradea. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Familia Îndurerată.