DECESE

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile zdobite de durere ne despărțim pentru totdeauna de scumpul nostru soț, tată, frate, unchi și prieten

IULIAN-GABRIEL MACAVEI,

în vârstă de 54 de ani. Dumnezeu să-ți așeze sufletul tău bun în Împărăția Sa și să te odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 22 iunie 2022, ora 13.00, de la Capela Hașaș a Cimitirului Municipal Rulikowski, Oradea. Familia îndurerată. (1580)

 

* Cu mare tristețe și durere anunțăm trecerea la cele veșnice, la vârsta de 86 de ani, a dragului nostru soț, tată și bunic

AUGUSTIN TALPOȘ,

(MEDIC VETERINAR). Înmormântarea va avea loc joi, 23 iunie 2022, la ora 13.00, de la Capela Frențiu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Florica și fiul Marius cu familia.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpului nostru tată, socru și bunic

IOAN ȚÂRLEA,

68 ani, din Tilecuș. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 22 iunie, ora 12.30, la Capela Cimitirului din satul Tilecuș. Soția Nuțica, fiii Cristi și Sebi, nepoata Emilia și nora Renata. (1574)

 

* Împărtășim durerea trecerii în neființă a cumnatului și unchiului nostru

IOAN ȚÂRLEA,

68 ani, din Tilecuș, cu sora, cumnata și mătușa noastră, Nuțica cu nepoții și verișorii noștri, Cristi, Sebi, Renata și Emilia. Drum lin către ceruri! Odihnește-te în pace! Fam. Fuscaș Gheorghe, Camelia și Alexandru. (1575)

 

* Sunt alături de sora și nepoții mei, în clipele grele pricinuite de trecerea în neființă a cumnatului,

IOAN ȚÂRLEA,

68 ani, din Tilecuș. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Raica Cornelia Doina. (1576)

 

* O rugăciune și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum, familiei îndoliate, la despărțirea de soțul, tatăl și bunicul lor

profesor GAVRIL URSU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Familiile Ursu Viorel și Ursu Adrian. (1573)

 

* Suntem alături de colega noastră Macavei Corina și fiul ei Paul, în marea durere pricinuită de pierderea soțului și tatălui drag. Sincere condoleanțe familiei îndurerate, din partea colegilor de la Hotel Continental Forum Oradea. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

COMEMORĂRI

 

* A trecut un an de când ne-ai părăsit, dar durerea din sufletul meu nu trece soțul meu drag

NICOLAE IUHAS (CULY).

Să te odihnești în pace suflet drag! Amintirea ta mă va conduce toată viața! În veci supărată, draga ta nevastă Matilda (Tili).