DECESE

 

* Cu durere în suflet, anunțăm încetarea din viață a celui care a fost dragul nostru soț, tată și bunic,

profesor MOISE MICULA,

care a trăit 86 de ani. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, alături de cei drepți. Slujba de înmormântare va avea loc în orașul Vașcău, la Biserica Ortodoxă, miercuri 23 martie 2022, orele 13.00. Nu te vom uita niciodată! Un ultim omagiu, din partea soției Micula Doina Maria, fiului Micula Călin cu soția Dorina, nepoatele Cristina și Alexandra, fiului Micula Cătălin cu soția Cristina și nepoții Ana, Andrei și Petru, fiicei Suciu Alina cu soțul Samuel. (838)

 

* Întristați și îndurerați am aflat cu mare regret de plecarea la cele veșnice a distinsului nostru unchi,

profesor MOISE MICULA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Gânduri de mângâiere şi alinare pentru mătuşa noastră Doina, cu copiii Călin, Cătălin şi Alina cu familiile. Sincere condoleanțe!

Familia Ioan Micula.

 

* Suntem alături de mătuşa noastră, Micula Doina Maria şi de verişorii noştri Călin, Cătălin şi Alina, împreună cu familiile lor, în aceste momente grele, pricinuite de trecerea la cele veşnice a soţului şi tatălui lor drag,

MOISE MICULA.

Pentru dragostea și bunătatea cu care ne-a înconjurat îi datorăm neuitarea și recunoștință veșnică. Cu lacrimi în ochi ne rugăm pentru odihna sufletului său bun și generos. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l aibă veşnic în paza Sa. Nepotul Micula Viorel cu soţia Doina, strănepoţii Victor şi Alin cu familiile lor. (840)

 

* Draga Unchiule, Știu că mă auzi.

Îți mulțumesc că mi-ai povestit de

Codrii de deunăzi, Ascultam cu drag

poveștile tale, cum mergeai prin codri

agale.

Mi-ai dat Haina ta odată când ploua,

chiar dacă tu erai bătrân și eu un copil

ce rezista, Rezista frigului și rezista

ploii. Dar mi-e greu să Rezist Plecării

Plecarii tale într-o Lume mai bună

În Codrii din Basm unde Toți aștrii

Se aduna, se aduna la Poveștile tale

Nemuritoare se aduna să-ți vadă

bunătatea ce Niciodată nu Moare

Se aduna să te vadă pe tine ca Om

Ca în toată existența ta ai Fost ca

un Pom, un pom ce dădea Roade și

Hraneai pe Toți. Un pom ce Niciodată

nu Va Pieri, Pentru Noi Vei rămâne în

inimi și în gând.

Iar voi cei dragi lui să știți de la mine

(Victor), Când pe cer vedeți o stea

Strălucitoare este steaua Unchiului MOISE,

O stea nemuritoare!

De la Victor Micula pentru unchiul meu,

MOISE MICULA.

(839)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la distinsul nostru unchi,

profesor MOISE MICULA.

Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică și să-i așeze sufletul bun de-a dreapta Sa. Condoleanţe familiei îndurerate. Familia Natalia Micula, Olivia şi Dorin Micula cu copiii Thomas, Gloria și Petru.

 

* Transmitem întreaga noastră recunoștință și deosebita considerație

domnului MOISE MICULA.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Condoleanțe întregii familii. Fam. Bulzan Traian. (46)

 

* Cu sufletele cernite de durere, ne luăm un ultim bun rămas, în lumea pământeană, de la deosebitul nostru unchi,

MOISE MICULA.

Dumnezeu să-i facă loc de odihnă de-a Dreapta Sa! Îi îmbrățișăm, cu toată compasiunea, pe tușa Doina și verișorii noștri: Călin, Cătălin și Alina, cu familiile lor ! Familiile: Traian, Cornel și Augustin Popa.(47)

 

* Ne alăturăm durerii familiei colegului nostru Micula Călin, la ceasul greu al despărțirii de iubitul lui tată,

MOISE MICULA.

Dumnezeu să-i dea nemurirea în Împărăția Sa, iar celor îndoliați pace și mângâiere. Sincere condoleanţe. Colectivul firmelor European şi Rieni Drinks. (841)

 

* Împărtășim durerea domnului director, Călin Micula şi a familiei sale, la despărţirea pentru totdeauna de tatăl domniei sale,

profesor MOISE MICULA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Gânduri de mângâiere și alinare întregii familii îndoliate! Departamentul Juridic al TGIE SRL.

 

* Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe. Suntem alături de dl Călin Micula, în aceste clipe de grea încercare şi durere, pricinuite de plecarea spre cele veşnice a tatălui drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Sincere condoleanţe din partea Departamentului IT, Transilvania General Import-Export SRL.(50)

 

 

* Sincere condoleanțe și un gând de mângâiere familiei Călin Micula acum când se desparte de tatăl drag,

MOISE MICULA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Salariații SC TGIE SRL Oradea - Departamentul MCSA și Audit-Revizori. (52)

 

* Suntem alături de colegul nostru Costin Flueraş, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Sincere condoleanţe. Colectivul firmelor European şi Rieni Drinks. (842)

 

* Suntem alături de familia Micula Călin, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Departamentul Comercial T.G.I.E. Oradea.

 

* Sincere condoleanțe, alinare sufletească și întreaga compasiune față de familia domnului dir. Călin Micula, acum întristată de despărțirea pământească de tatăl, socrul și bunicul drag. Dumnezeu să-i dea odihnă și liniște veșnică în Împărăția Sa! Colectivul Serv. Financ.-Contab. al S.C. T.G.I.E. S.R.L. Oradea.

 

* În aceste momente de grea încercare, împărtăşim durerea familiei domnului director Călin Micula, acum când se desparte de cel care a fost tată, socru și bunic. Bunul Dumnezeu să-l odihnească între aleşii Săi! Colectivul Directori Regionali și Directori Zona al S.C. T.G.I.E. S.R.L. Oradea.

 

* Toată compasiunea noastră și un gând de mângâiere adresăm familiei domnului director Călin Micula, în momentele grele ale despărțirii pământești de iubitul lor tată, socru și bunic. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar celor rămaşi să le aline suferinţa. Departamentul Vânzări Naționale al S.C. T.G.I.E. S.R.L. Oradea.

 

* Suntem cu sufletul și cu gândul alături de Călin, Jeni, Călin și Maria Ladar, în aceste momente grele, când se despart pentru totdeauna de iubita mamă, soacră și bunică

ANA–FLOARE LADAR.

Dumnezeu să o primească în Veșnicia Sa, iar celor rămași să le dea putere, mângâiere și alinare! Sincere condoleanțe! Verișoara Mariana Mălan cu familia.

 

* Suntem alături de colegul nostru, ș.l. dr. Ladar Călin, în momentele copleșite de durerea pierderii mamei dragi. Sincere condoleanțe. Departamentul de Zootehnie și Agroturism. (837)

 

* Suntem alături de familia colegului nostru, Călin Ladar, în aceste momente grele ale despărțirii de mama, soacra și bunica dragă

FLOARE LADAR.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Camerei de Conturi Bihor. (833)

 

* Suntem alături de colega noastră Alina Ladar la marea durere pricinuită de moartea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colectivul APIA Centrul Judeţean Bihor.

 

* Cu nemarginită durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice a scumpei mele mame

LUCIA-VIRGINIA VLAD.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 23 martie, orele 13.00, la Cimitirul Municipal, de la Capela Hașaș. Fiica Lucia Meșter.

 

* Suntem alături de verișoara noastră, Lucia Meșter, în aceste momente de grea încercare când se desparte de iubita ei mamă și draga noastră mătușă,

LUCIA VLAD.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Adriana și Ioana David.

 

* Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum, când am aflat că ființa atât de dragă ție, a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă și gândurile noastre sunt alături de colegul nostru, Daday Zsolt și familia acestuia. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească pe mama ta! Romsilva, D.S. BIHOR. (835)

 

* Cu durere în suflet și mare tristețe, anunțăm încetarea din viață, după o grea suferință, la 88 de ani, a celui care a fost un tată, socru și bunic,

plt. adj. (r.) NICOLAE CONSTANTIN.

Ai fost și vei rămâne un exemplu de dăruire, sacrificiu și devotament pentru noi toți. De acum înainte vei fi îngerul nostru păzitor. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu sa-ți dea odihnă vesnică în Împarația Sa! Înmormântarea va avea loc miercuri, 23 martie, orele 13.00, în Beiuș. Copii, Tamara, Nicoleta și Nicușor împreună cu familiile lor.

 

* Cu adâncă tristețe și durere sufletească, cu recunoștință, respect și venerație ne despărțim de cel care ne-a fost un camarad de nădejde

plt.adj.(r) NICOLAE CONSTANTIN.

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu sa mângăie sufletele celor rămași nemângaiați de tragica desparțire. Dumnezeu să-l primească în oastea Sa! Militarii activi și în rezervă din Beiuș.

 

* Iubitorii fotbalului beiușan anunță cu durere în suflet trecerea la cele veșnice a fostului jucător de fotbal

NICOLAE CONSTANTIN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei. Liviu și Nelu Bondor.

 

* Acum la ceas de grea și dureroasă despărțire ne luăm rămas bun de la fratele și unchiul

MIHAI ARISTAN,

din Salonta. Dormi în pace! Sora Doina Spătar și nepoții Leonard, Iuliana și Sorina.

 

* Când am plecat de lângă tine, n-ai încercat să ne oprești. Ne-ai spus să mergem acolo unde ne va fi mai bine. Te-am lăsat cu doruri în suflet și lacrimi pe obraji. E rândul nostru să rămânem cu doruri în suflet și lacrimi pe obraji acum, când tu pleci acolo unde-ți va fi mai bine. Cu nespusă tristețe ne despărțim de iubita noastră mamă și soacră

AURELIA POP.

Stâlpul are loc azi, marți, 22 martie 2022, de la ora 17.30, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc miercuri 23 martie 2022, de la ora 14.00, la Capela Hașaș din Cimitirul Municipal Oradea. Fiica Aurelia cu soțul Florin Muntean și fiul Gheorghe Pop cu soția Mihaela și fiul Răzvan.

 

* Vestea trecerii în neființă a doamnei

dr. ADRIANA NASTA

ne-a întristat profund. Chiar dacă știam de suferința dânsei, am sperat și ne-am rugat să treacă cu bine și să avem parte de bucuria revederii. S-a stins o ființă dragă nouă, cea care ne-a fost aproape ca prietenă și medic de familie și care ne-a sprijinit cu drag întotdeauna să luăm cele mai bune decizii. În aceste clipe atât de grele, suntem alături de Sorana și de dr. Mircea Nasta, iar doamnei

dr. ADRIANA NASTA

îi vom aprinde o lumânare și ne vom ruga pentru ca Dumnezeu să-i așeze sufletul nobil într-un loc frumos de unde să ne vegheze pe noi cei care am iubit-o și am prețuit-o. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Corina, Ștefan și Gabi Moisa. (51)

 

COMEMORĂRI

* Chiar dacă nu este lângă noi cel drag, nu ne părăsește niciodată! Îl vom găsi mereu în amintiri, în suflet și în gând pe soțul, tatăl, socrul și bunicul nostru drag

DAN PESCARU,

la un an de când ne-a părăsit. Dumnezeu să-l aibă în paza Lui! Vali, Adi, Gretta și Luna. (836)