DECESE

 

* “Dumnezeu să fie cu voi!” Acestea sunt cuvintele pe care scumpa mea mamă,

MARIA BANDICIU,

le zicea de fiecare dată când ne despărțeam. Acum este timpul să spunem “Dumnezeu să te odihnească în pace!” pentru că ai plecat într-o duminică de primăvară către Ceruri. Îți mulțumim pentru toată dragostea și devotamentul pe care le-ai oferit nouă de-a lungul vieții. Ai fost o soție, mamă și soacră iubitoare, credincioasă, isteață și descurcăreață, pregătită tot timpul pentru ce viața îți punea în cale. Experiența câștigată de-a lungul anilor a fost unică și ne-a învățat multe iar sfaturile tale rămân de neînlocuit. Ne rămân amintirile, pozele și dorul. Pentru cei care vor să îi aducă un ultim omagiu, slujba de înmormântare va avea loc joi, 23 martie, ora 13.00, la Capela Hașaș. Vei fi mereu în gândurile și sufletele noastre, fiica Rodica, cu soțul Florian. (3253)

 

* Viața este un dar de la Dumnezeu care are un început și un sfârșit. Draga mea bunica,

MARIA BANDICIU,

ai plecat de la noi într-o zi de primăvară, 19 martie 2023, și te-ai alăturat familiei din Ceruri la frumoasa vârstă de 91 de ani. Ai fost un model demn de urmat, o soție devotată, o mamă, bunică și străbunică iubitoare, o femeie credincioasă, deșteaptă, ambițioasă și luptătoare. Ne rămân amintirile, pozele și sfaturile tale. Îți mulțumim din inimă pentru toată dragostea, istețimea, compasiunea și generozitatea cu care ne-ai îndrumat pe căile vieții. Dumnezeu să te odihnească în pace. Nepoata Patricia, cu soțul Mark și strănepotul Cameron. (3252)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de verișoara noastră

MARIA HARAGOȘ.

Înmormântarea va avea loc joi, 23 martie 2023, ora 15.00, de la Capela Frențiu. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Verișoarele Valerica și Viorica, cu familiile. (3249)

 

* Cu inimile cernite, ne alăturăm durerii nepoatelor și verișoarelor Doina, Andrada și Maria împreună cu familiile lor la trecerea în veșnicie a cumnatului și unchiului nostru

SANDU TOMA.

Dumnezeu să-l odihnească la dreapta Sa! Fam. Vesea A, Vesea B, Pop, Naom.

 

* Cu adâncă durere în suflet, mă despart de cea mai iubitoare și devotată mamă

GEORGINA SIME.

Dormi în pace mama mea! Sorina. (3251) 

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Aurelian și Alina Mateaș, acum când se despart de draga lor mamă. Odihnească-se în pace! Clubul Kiwanis Oradea. (3255)