DECESE 

 

* Am pierdut ce am avut mai scump pe lume, mamă, soacră și bunică, o ființă minunată, veselă și puternică, mândră de copiii și nepoatele ei mult iubite. Scumpa noastră   

MINODORA BREBE,

să ai drumul lin și somnul ușor! Îngerii să te iubească! Dumnezeu să te aibe în pază! Stâlpul are loc azi, 22 septembrie 2023, ora 19.00, la Capela Orășenească. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, ora 11.00, la Capela Hașaș. Fiicele Brebe Adriana și Opriș Florina cu familia. (4036)

 

* Regretăm trecerea în neființă a mamei fostei noastre colege Adriana Brebe. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Odihnească-se în pace! Colectivul BRD Bihor.

 

* Copleșiți de vestea tristă și înmărmuriți de durere, suntem alături de colega noastră Opriș Florina, la greaua încercare pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei sale dragi, 

MINODORA BREBE.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Colectivul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. (4031)

 

* Cu adâncă durere ne despărțim de cea care a fost o minunata și draga prietenă a noastră

MINODORA BREBE.

Sincere condoleanțe întregii familii. Sanda și Alin Meseșan.

 

* Îndurerați de plecarea dintre noi a bunei noastre prietene

DORICA BREBE,

transmitem condoleanțe fiicelor Adriana, Florina și întregii familii. Drum bun către veșnicie. Dumnezeu să o odihnească în pace în Împărăția Sa. Familiile Zoița Jurjac și Clitan Zoița și Florentin.

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru colega noastră Claudia Mărcuș, în aceste momente grele, când se desparte de mama ei dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colectivul S.C. Monita S.R.L. (4034)

 

* Sincere condoleanțe familiei Birău Sorin, la pierderea iubitei mame

VALERIA BIRĂU.

Odihnă binecuvântată! Vecinii din blocul C4, sc. D. (4035)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 18 ani de când am rămas doar cu lacrimile și amintirile noaste dragi, scumpul meu soț,

judecătorul DEZIDERIU - DINU KLEIN.

Vremea a trecut și eu am rămas tot mai singură, am îmbătrânit tare, s-au înmulțit și toate greutățile vieții în singurătate, fără ocrotirea, dragostea și siguranța ce le aveam cu tine. Te rog, soțul meu drag, de acolo, din cer, să mă veghezi și să mă ajuți. Trăiesc cu speranța revederii în ceruri, să fim din nou împreună. Celor care-ți vor dărui o clipă de aducere aminte, sincera mea recunoștință. Soția Milica Klein. (4033) 

 

* Prin clepsidra timpului, zi de zi, a trecut un an, de când am învățat să trăim fără cea care a fost mamă, soacră și bunică iubitoare, 

ANA - RODICA VANCEA.

Timpul nu a putut șterge din sufletele noastre, chipul ei drag, iubirea și dăruirea cu care ne-a înconjurat. Ne-au rămas amintirile, de aceea, mulțumim tuturor celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte, vor aprinde o lumânare și vor înălța, la cer, o rugăciune pentru sufletul ei. Parastasul de pomenire va avea loc, sâmbătă, 23 septembrie, la ora 8.45, la Catedrala Greco-Catolică „Sf. Nicolae” din Oradea. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Familia îndurerată. (4032)