DECESE

* Cu adânc regret in suflet ne luam rămas bun de la dragul nostru tata, socru si bunic

MANUIL LIVIU,

care s-a stins din viața la vârsta de 86 de ani. Înmormântarea va avea loc pe 24 Decembrie la ora 11, la Capela Frentiu din cimitirul Rulikowski.

 

* Cu enormă tristețe am primit vestea plecării dintre noi a bunului meu prieten și coleg

ing. LIVIU MANUIL.

Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Gicu Carabiber cu familia. (4422)

 

* Cu profundă durere în suflet anunțăm trecerea în  eternitate, după o chinuitoare luptă cu boala, acelei care ne-a fost mamă dragă, bunică și soacră.

MUDURA FLORICA

de 85 de ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 27.12.2023, ora 13.00 la Capela Hasas, iar stâlpul marți, 26.12.2023, ora 17.30 la Capela Orășănească, Cimitirul Rulikowski. Dumnezeu să o ierte și să-i așeze sufletul bun de-a dreapta Sa. Fiul Sebeșan Radu, nepotul Sebeșan Horea și nora Sebeșan Mioara.

 

* În aceste momente de mare tristețe, momente de mare încercare pricinuite de trecerea la cele veșnice ale mamei și soacrei, suntem alături de colegul nostru ș.l.dr.ing. Radu Sebeșan. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din Departamentul de Inginerie Electrică, Universitatea din Oradea.

 

* Suntem alături de colegul nostru ș.l.dr.ing. Radu Sebeșan, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Conducerea Facultății IETI.