DECESE

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la fratele și unchiul nostru drag,

DUMITRU CREȚU,

(a MITRII MICULII). Înmormântarea are loc azi, 23 iulie, ora 13.00, în Calea-Mare. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa! Fratele, surorile, cumnata și nepoții. (2929)

 

* Un șofer de tir nu moare niciodată! Doar pleacă într-o cursă din care nu se mai întoarce vreodată. Cu durere în suflet anunțăm trecerea fulgerătoare la cele veșnice a soțului, tatălui, bunicului nostru drag,

DUMITRU DAN ȚIGAN.

A trăit 58 de ani. Bunul Dumnezeu să-i lumineze drumul printre îngeri în ultima sa cursă. Stâlpul va avea loc sâmbătă, 24 iulie, ora 19.00, la Biserica Albă ”Înălțarea Domnului” str. Izvorului. Înmormântarea va avea loc luni, 26 iulie, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Soția Luminița, copiii George și Georgeta cu familia. (2940) 

 

* Consternați și cu mare durere și tristețe în suflete am primit vestea trecerii fulgerătoare la cele veșnice a dragului nostru cumnat și unchi,

DUMITRU ȚIGAN.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă și liniște veșnică în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe, alinare sufletească și întreaga compasiune pentru familia îndurerată.

Vei rămâne veșnic în inimile şi sufletele noastre! Cumnatul Cîmpeanu Toderici, soția Daniela și nepoatele Oana și Mara. (2936) 

 

* Profund întristați și surprinși de decesul prematur al colegului nostru,

FLORIN-CĂTĂLIN COTUŢ,

suntem alături de soția şi copiii acestuia și transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace și celor rămași să le dea putere pentru a putea trece peste această mare durere. Conducerea și colectivul Centrului Școlar de Educație Incluzivă "Bonitas" Oradea.

 

* Suntem alături de colegul nostru Rozsa Ludovic, exprimându-ne compasiunea pentru pierderea mamei soacre

EMMA RACZ.

Colectivul Casei Judeţene de Pensii Bihor. (2939)

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc 16 ani de când sufletul bunului nostru soț, tată, socru și bunic drag

IOAN SILAGHI

cutreieră universul și veghează asupra noastră zi de zi. Chiar dacă anii au trecut, dragostea și amintirile alături de el rămân mereu vii în inimile noastre. Te vom iubi veșnic și te vom pomeni în rugăciunile noastre. Dumnezeu să te odihnească alături de îngerii Săi! Cu lacrimi în ochi, iubita soție Tatiana și cei trei copii dragi, Petrică, Simona și Paula cu familiile lor. (2900) 

 

* În urmă cu un an s-a stins din viață, departe de cei dragi, draga mea mamă, soacră, bunică și cuscră,

MARIA (MIA) BULEA.

S-a grăbit să plece să fie din nou împreună cu soțul ei drag, plecat dintre noi neașteptat, acum trei ani, tot într-o zi frumoasă de iulie. S-a dus să se întâlnească cu cel care mi-a fost tată iubitor, a fost socru, bunic și cuscru,

TEODOR BULEA.

Acum sunt împreună și ne veghează dintr-o lume fără suferință și durere. Parastasul va avea loc la Biserica Ortodoxă Română ”Sfântul Nicolae” din Adelaide, Australia. Mulțumim celor care și-au adus aminte de ei, au aprins o lumânare și s-au rugat pentru sufletele lor. Dumnezeu să-i odihnească în liniște și pace. Fiica Teodora cu familia. (2864)

 

* Amintiri dragi, multă durere și dor nestins este tot ce ne-a rămas de când în urmă cu 40 zile moartea nemiloasă ne-a despărțit de soțul, tatăl, socrul și bunicul nostru drag,

MIHAI DEJEU.

Te vom păstra cu dragoste în suflete și în gândurile noastre și ne rugăm Părintelui Ceresc să-ți dăruiască liniștea în loc cu lumină în Împărăția Sa. Dumnezeu să te odihnească în pace! Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 25 iulie 2021, la Biserica ”Înălțarea Sfintei Cruci”, cartierul Oncea. Soția Mărioara, fiii Mircea și Adrian cu familia, pe veci îndurerați. (2921)

 

* Comemorăm 24 de ani de la plecarea ta în eternitate, iar candela neuitării va arde mereu veghindu-ți odihna veșnică, soț și părinte iubitor,

prof. GAVRIL BOTA,

din Abram. Familia nemângâiată. (2930)

 

* Au trecut 5 ani de când iubitul nostru soț, tată, socru și bunic

col. r. MIHAI HARN

a luat calea către Împărăția Cerului. Amintirea dragă a chipului și sufletului său sunt mereu vii în inimile noastre. Durerea și tristețea de a nu-l mai avea alături de noi nu pot fi șterse de trecerea timpului. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Slujba de comemorare va avea loc în Oradea, sâmbătă, 24 iulie, ora 10.00, la Biserica Militară. În veci nemângâiați soția Veronika, fiicele Mihaela, Ramona, ginerele Sebastian, nepoții Andrei, Ionuț, Alexandra și Alexandru. (489)