DECESE

 

* Suntem alături, cu inimile zdrobite de durere de cumnatul Ghiță și nepoții noștri Adi și Florin, la despărțirea fulgerătoare de soția și mama lor mult iubită, sora, cumnata și mătușa noastră

MARIA TANC.

Părintele Ceresc să o odihnească în pace alături de cei buni și drepți. Nu te vom uita niciodată! Veșnic nemîngâiați: fratele Ioan, cumnata Maria și nepoții Claudiu și Raul cu familiile lor.

 

* Cu adâncă durere în suflet, îmi iau rămas bun de la buna mea prietenă și colegă de muncă,

MARIA TANC.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar familiei putere pentru a trece peste aceste momente grele. Maria Ardelean, cu familia.

 

 

* Îmi iau rămas bun pentru totdeauna de la verişorul meu primar, medicul veterinar

TALPOŞ AUGUSTIN,

de 87 de ani din Pericei, Sălaj, pentru sufletul căruia ne rugăm şi îi dorim odihnă veşnică în Împărăţia lui Dumnezeu. Trasnsmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Alexandru Tătaru (Sandu de la Pericei), cu familia.

 

 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm decesul fratelui şi verişorului nostru drag,

ALEXANDRU BIRTA,

din Salonta. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Birta Vasile şi familia Neş Aurica din Oradea. (1589)

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile zdrobite de durere anunțăm moartea tragică și fulgerătoare a scumpului nostru soț, tată și ginere

VIOREL VIDRA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică într-un loc fără durere și suferință. Înmormântarea va avea loc vineri, ora 13.00, la Capela Hașaș. Soția Elena, copiii Vlad-Andrei și Mara-Teodora și socrul Hodișan Pavel. (1591)

 

* Suntem alături de Elena, Vlad și Mara, în aceste momente când se despart de soțul și tatăl lor

VIOREL VIDRA,

decedat în urma unui tragic accident. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Fam. Sime Adriana și Cornel. (1582)

 

* Suntem alături de voi dragii noștri, Lenuța, Vlad, Mara și bunul vostru, la marea durere pricinuită de despărțirea fulgerătoare și trecerea la cele veșnice a scumpului vostru soț, tată și ginere

VIOREL VIDRA,

66 ani, om de aleasă bunătate, suflet nobil și de totală dăruire părintească. Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze în lăcașurile drepților! Veșnica lui pomenire! Adrian, Andrei și Maria, Cecilia și Aurel Simuț. (1590)

 

* Suntem alături de familia Vidra, la marea durere pricinuită de moartea fulgerătoare a celui ce a fost

VIOREL VIDRA,

un om deosebit, un om de onoare. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul CONTAXA PREST S.R.L.

 

* Să vorbești la trecut despre un om drag este dureros. Cuvintele sunt prea puține și prea slabe să ne exprimăm durerea și regretul pentru despărțirea prea timpurie de

LUCIAN TUDUC.

Suntem alături de Mircea, Marinela, Andrada și Răzvan și de familiile Tuduc și Drugaș, în aceste momente grele ale despărțirii de cel drag. Îi vom păstra amintirea caldă în inimile noastre. Dumnezeu să mângâie familia și pe cei îndurerați. Familia Rus Alexandru. (1581)

 

* Ne luăm rămas bun de la prietena și colega noastră de echipă

AGI BODOR.

Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace. Înmormântarea va avea loc vineri, 24 iunie, ora 11.00, la Cimitirul Rulikowski. Fosta echipă de baschet ”Crișul” Oradea. (1584)

 

* Trecerea la cele veșnice a dragului nostru cumnat și unchi

AUGUSTIN TALPOȘ

medic veterinar, ne întristează profund. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de Florica și Marius cu familia, în aceste momente de grea cumpănă. Sincere condoleanțe. Mariana și Liviu Popa împreună cu Dan și Octavia cu familiile lor. (1587)

 

* O rugăciune și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum familiei îndoliate a verișoarei noastre Florica Talpoș și fiului Marius, la trecerea la cele veșnice a celui care a fost soțul, tatăl și bunicul drag

AUGUSTIN TALPOȘ.

Amintirea lui va rămâne veșnică în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace. Luca și Florica Sur. (1585)

 

* În aceste momente de profundă durere sufletească, ne alăturăm colegei noastre doamna prof. Mihincău Dana, la trecerea în veșnicie a tatălui său. Sincere condoleanțe! Conducerea și colectivul de cadre didactice și didactice auxiliare al C.N. “Iosif Vulcan”.

 

* Cu profundă durere în suflet, ne luăm rămas bun de la cel care a fost soț, tată, socru, bunic

IOAN MIHELE.

Cuvintele sunt de prisos în aceste momente în care moartea a ales să îl răpească dintre noi. Va rămâne veșnic în sufletele noastre. Familia îndoliată, soția Voichița,  fiica Dana cu familia, fiul Dorin cu familia. (1592)

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* NICOLAE EUGEN

Au trecut opt ani de când o parte din sufletul tău a rămas cu noi pe pământ, iar o parte din sufletul nostru s-a urcat la cer, alături de tine. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Familia.