DECESE

 

* Dumnezeu a chemat-o la Ceruri pe cea care a fost iubita noastră mamă, soacră și bunică,

ANA-RODICA VANCEA,

(n. PEREȘ). Primește-I, Doamne, sufletul bun în Împărăția Ta, spre odihnă veșnică! Nu o vom uita niciodată! Familia îndurerată. (2194)

 

* Cu adâncă durere în suflete, anunțăm încetarea din viață, după o lungă și grea suferință, a celei care a fost mamă, soacră, bunică și străbunică

MARIA BULBUCA,

născută în Mădăras, care a trăit 89 de ani. Te vom păstra veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace. Slujba de înmormântare are loc azi, 23 septembrie 2022, ora 12.00, la Capela Hașaș, Cimitirul Rulikowski. Fiica Mariana cu soțul Teodor. (2187)

 

* Cu lacrimi în ochi și în suflete, ne despărțim de bunica și străbunica noastră

MARIA BULBUCA.

Ne vom aminti mereu de tine și te vom păstra vie în gândurile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace! Nepoata Cosmina cu soțul Cristi și strănepoata Alessia. (2186)

 

* În aceste momente dureroase suntem alături de cumnata și tușea Mariana și familia ei, la despărțirea de mama, bunica și străbunica lor

MARIA BULBUCA.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în Împărăția Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie. Cumnatul Aron cu soția Florica, nepoții Călin, Monica și Raisa

 

* Un ultim rămas bun și un pios omagiu pentru cel care a fost un nepot drag nouă

GHIȚĂ BUNGĂU,

care într-o zi de toamnă ne-a părăsit urcându-se la cer. Dumnezeu să te odihnească în pace. Unchiul Florian și mătușa Florica, cu familia. (2185)

 

* Cu mare durere în suflet, după o căsnicie de peste 69 de ani, mă despart de dragul meu soț  

lt. col. (r.) AVRAM N. TEOFIL,

născut în localitatea Băița, județul Bihor, la 15 ianuarie 1928. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică sufletului său în Împărăția Sa. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Te voi păstra în inimă și gând. Nu te voi uita niciodată. Te voi iubi veșnic! Soția ta dragă, Maria. (2189)

 

* Un gând de mângâiere şi sincere condoleanţe familiei Moza Samuel şi Elena, la dureroasa despărţire de mama şi soacra

ANA BIŢIŞ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Filip Marius şi Felicia. (2192)

 

* Suntem alături de colega noastră, Elena, la durerea pricinuită de trecerea în neființă a mamei soacre

ANA BIŢIŞ.

Sincere condoleanțe! Colectivul Complexului „Internațional”, Băile Felix. (2191)

 

* Suntem alături de tine, Gabriela Pop, în aceste momente grele când te desparţi de soţul tău,

VIOREL POP.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa! Livia şi Mihai Manea. (2193)

 

* Suntem copleșiți de tristețe la trecerea în neființă a

dnei prof. VIORICA OROS,

care a slujit cu competență și demnitate învățământul din comunitatea noastră. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Conducerea și colectivul de cadre didactice de la C.N. „I. Vulcan”, Oradea. (180)

 

* Cu adâncă tristețe ne despărțim de

maior TEOFIL AVRAM,

exemplu de corectitudine, drag de familie, hărnicie, devotament față de țară și meseria de militar. Dumnezeu să-i dea odihnă și răsplată pentru tot ce a făcut până la 95 de ani împliniți. Nepoata Monica Pop.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Durere, tristețe și mult dor simțim azi la împlinirea a 6 luni de când a plecat de lângă noi iubitul nostru soț, tată și bunic

CORNEL COROIU.

Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică. Parastasul va avea loc sâmbătă, 24 septembrie 2022, la Biserica „Sf. Treime” din Parcul Traian. Soția Marioara, copiii Mircea și Mariana cu familiile. (2184)