DECESE

 

"Numele tău e dor și amintire,

Un vers divin în taină a plecat,

Dar tu rămai un cântec de iubire

Cum niciodată n-a mai existat."

 

PEEV EVA

RIF IOAN

BUDAI GHEORGHE

CUCI GHEORGHE

MEZEA ILIE

BABA GHEORGHE

ALIC MARCEL DORIAN

VERES EVA

SFRENGEU IOAN

CHERECHEȘ ANA

TARAU CARMEN

SARITEKE SMAT

ORBAN TEREZIA

ORBAN MIKLOS

DR. ORBAN ZSUZSANNA

 

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop "La Capătul Drumului" SRL.

 

* Cu lacrimi în ochi ne despărțim de draga noastră mamă, soacră și bunică

ANA CHERECHEȘ.

Slujba de înmormântare va avea loc azi, 24 aprilie 2023, ora 13.00, la capela Frențiu. Fiul Ovidiu, fiica Adina, nora Florentina, ginerele Eugen, nepoții Anca, Cristian cu soția Lara și Decebal. Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

* S-a stins în data de 22 aprilie 2023, din viaţă, la 76 de ani,

RODICA DACIN,

mult iubita noastră soţie, mamă şi bunică, o sursă permanentă de inspiraţie şi echilibru pentru toţi cei din jurul său. A plecat dintre noi cu trupul lăsându-ne însă lumina şi iubirea cu care ne-a înconjurat întotdeauna. Chiar dacă noi nu vom mai fi vreodată la fel, ştim că ne vei ghida şi vei veghea la noi de sus, iar noi îţi promitem că vom păstra lumina, harul şi iubirea ta cu noi tot timpul. Privegherea va avea loc azi, 24 aprilie 2023, ora 17.30 la Capela Orăşenească, iar slujba de înmormântare va avea loc mâine, 25 aprilie 2023, la ora 12.00, la Capela Haşaş. Soţul şi fiul în veci nemângâiaţi.

 

 

* Cu lacrimi în ochi ne despărţim de cuscra noastră

prof. RODICA DACIN,

un om de aleasă omenie, profesor cu dăruire pentru familie şi elevii săi. Suntem alături de cuscrul nostru Florian şi ginerele nostru Radu cu familia lui. Tatăl ceresc să o aşeze în Împărăţia Sa. Dormi în pace suflet bun. Cuscri Mihai, Zoe şi Anghel Vidican.

 

 

* În aceste clipe grele suntem alături de cumnatul și unchiul Florian și nepotul Radu Dacin, acum la despărțirea fulgerătoare de soția, mama și bunica dragă

RODICA DACIN.

Dumnezeu să-o odihnească în latura celor vii și ușile Raiului să i deschidă în Împărăția Sa. Ne vom ruga pentru sufletul ei. Condoleanțe întregii familii! Fratele Pr. Mircea și Aurina, cu nepoții Pr. Sebastian, Dragoș Bursasiu și Maria Serac cu familiile.

 

* Suntem alături de colegul nostru av. Radu Dacin acum la dureroasa despărțire de mama dragă, 

RODICA DACIN

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Decanul, Consiliul, membrii și salariații Baroului Bihor.

 

 

* Suntem alături de Aliteea și Gabi Bonta, de Camelia Mezea la marea durere pricinuită de decesul domnului 

ILIE MEZEA.

Să aibă odihnă veșnică! Titi și Marcela.

 

 

* Împărtășim durerea colegei noastre Gyori Andreea la trecerea în neființă a bunicii dragi. Sincere condoleante familiei! Colectivul BRD GSG Oradea.

 

* Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în această perioadă de mare tristețe sufletească, la despărţirea de mama dragă,

FLORICA DUMA.

Pe această cale exprimăm sincere condoleanțe colegei noastre Alina Matiu. Colegiul Medicilor Stomatologi Bihor. (3411)

 

* Sunt alături de prietena mea de-o viață, Anuța Gavriș și de Felicia și Liviu Ianța și de fiica lor Alexandra, în aceste momente grele și dureroase, în care se despart de dragul și iubitul lor soț, tată, socru și bunic 

GHIȚĂ GAVRIȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Rodica Ochiș. (3409)

 

* Suntem alături de prietena noastră Dorina Jarschi și familia ei, în aceste zile grele pricinuite de pierderea surorii dragi

NUȚI. 

Clubul Kiwanis Oradea. (3410) 

 

* Suntem alături de prietenul nostru domnul profesor dr. Florin Sferngeu în marea durere pricinuită de moartea tatălui său. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Edit Dumitrașcu, Carina și Cristi.

 

* Un gând de mângâiere și întreaga noastră compasiune domnului profesor Florin Sferngeu la marea durere pricinuită de decesul tatălui drag. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul echipei de Arheologie. 

 

COMEMORĂRI

 

* Pioasă aducere aminte la împlinirea a 23 de ani de când iubitul nostru soț, tată, socru și bunic,

IOAN NISTOR

a plecat mult prea devreme pe drumul fără întoarcere lăsând în urma sa multă durere și tristețe. Dumnezeu să-i dea binemeritata odihnă veșnică alături de aleșii Săi. Soția Maria, fiicele Simona cu soțul Gheorghe și Cristina cu soțul Cristian și mult iubitele nepoate Alexandra, Raluca și Andreea. (3404)