DECESE

 

* Suntem alaturi de colega și prietena noastră avocat Cermian Florica în nespusa durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soțului ei

PETRU CERMIAN

Dumnezeu să-l păstreze la dreapta Sa! Familia av. Pașcu, Antița și Teodor Balaci.

 

* Pleacă dintre noi, într-o lume mai bună, un om și un profesionist din galeria celor fără de pereche.

Prof. dr. LUDOVIC SZILAGYI

a fost pentru multe generații un mentor, un prieten și un model. A avut noblețea celui binecuvântat cu vocația de a face, din salvarea de vieți, menire și destin. Drum liniștit în lumină, prieten drag! Cu prețuire, prof. dr. Bumbu Gheorghe. (167)

 

* Modelele nu mor, devin stele și lumina lor strălucește în fiecare dintre ucenicii lor. Plecarea

prof. dr. LUDOVIC SZILAGYI

dintre noi e dureroasă și lasă în urmă tristețea. Lumea asta va fi mai goală fără încă un profesionist desăvârșit și fără un OM, în cel mai nobil sens, care devine veșnicie. Îi voi păstra vie amintirea și veșnică recunoștință pentru temelia profesională pe care i-o datorez. Cu prețuire, Dana Gherle. (168)

 

* Regret trecerea la cele veșnice a prietenului și fostului coleg din perioada tinereții,

PETRU CERMIAN.

Suntem alături de voi, soția Florica și Florin Blaga, cumnat. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Dumitru Petruș.

 

* Îngerii să-ți vegheze drumul lin către cer

PETRICĂ CERMIAN,

ai fost un coleg și un prieten deosebit. Condoleanțe familiei! Fam Măniguțiu Dumitru. (2007)

 

 * Suntem alături de colega noastră av. Floarea Cermian, în aceste momente grele ale despărţirii de soţul drag,

PETRU CERMIAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Decanul, Consiliul, membrii şi salariaţii Baroului Bihor. (2006)

 

* Sunt alături de doamna avocat Cermian Floarea, căreia îi transmit un gând de mângâiere şi întreaga mea compasiune la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţului drag,

PETRU CERMIAN.

Drum lin spre cer în lumea îngerilor. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei! Florica Ţigan.

 

* Empatizăm cu suferinţa colegei noastre, prof. Luminiţa Gâdoiu, pricinuită de pierderea soţului dumneaei. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi să aducă alinare familiei îndurerate! Sincere condoleanţe! Colegele de la catedra de limbi moderne a Şcolii Gimnaziale „Dacia".

 

* Dragă

NELU GÂDOIU,

ai fost un OM MINUNAT, UN PRIETEN ADEVĂRAT și vei rămâne mereu în sufletele noastre. Acest mesaj e unul de mulțumire pentru că ai venit în viața noastră și ne-ai umplut viața. Cu nemăsurată tristețe am aflat vestea că ființa iubită, soțul, tatăl, bunicul vostru a plecat brusc și definitiv din viața voastră, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezumă doar la durere și tristețe. Numai Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul ființei dragi s-a oprit aici. Odihnească-se în pace! Sperăm din suflet ca, în aceste clipe grele prezența rudelor și a prietenilor să vă aducă puțină alinare. Dumnezeu să vă dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros. Va îmbrățișăm cu drag! Dumnezeu a hotărât să vă despartă şi să pună capăt unui drum presărat cu dragoste şi dăruire. Sincere condoleanţe! Familia Tomulescu.

 

* Cu sufletele împietrite am aflat de moartea BUNULUI NOSTRU PRIETEN și COLEG

NELU GÂDOIU.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Colegii și colaboratorii S.C. ROM SERV PREST SRL.

 

* Dragă

NELU,

trista veste a plecării tale ne-a lăsat fără cuvinte. Ai fost un om minunat, un prieten pe care l-am simțit întotdeauna aproape la nevoie, un om care a avut o vorbă bună pentru fiecare. Inima ta bună a încetat să mai bată, lăsând în urmă o familie și mulți prieteni îndurerați. Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Ramona, Mirela și Doina Cuc.

 

* Suntem alături de colega noastră de clasa Alina Popa (Gâdoiu), în aceste momente de grea încercare, pricinuite de trecerea în neființă a dragului ei tată,

NELU GÂDOIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul clasei a XII-a B, promoția 2002 C.N. „Emanuil Gojdu".

 

* Transmitem un gând de mângâiere şi sincere condoleanţe colegei noastre av. Alina Leucea, acum la desparţirea de mama sa dragă,

DIDINA FILIP.

Odihnească-se în pace! Decanul, Consiliul, membrii şi salariaţii Baroului Bihor.

 

* Împărtăşim durerea vecinului nostru, Bradu Bercea şi a familiei sale, la ceasul trecerii în nefiinţă a mamei dragi. Devotamentul deosebit al unui fiu iubitor ce a îngrijit-o exemplar pe cea care i-a dat viaţă, aflată într-o lungă şi grea suferinţă, rămâne un model al iubirii de mamă şi bunătate creştină. Fie ca Dumnezeu să aşeze de-a dreapata Sa pe cea ridicată la ceuri şi să îi mângâie fiul şi familia îndurerată. Sincere condoleanţe! Vecinii - fam. Lucaciu şi fam. Popa. (2010)

 

* Un pios omagiu celei care a fost

prof. MARIOARA SĂRAC.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Suntem alături de tine Pavel, în aceste clipe grele. Rugăm pe Dumnezeu să te mângâie și să-ți ajute să treci mai departe. Familia Tiponuț. (2011)

 

* Suntem alături de familia Marișcaș Sorin și Tatiana, în clipele de grea cumpănă pricinuite de pierderea mamei dragi,

FLOARE FOICA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Conducerea Societății Plastor S.A şi colegii din Societatea Plastor S.A.