DECESE   

 

* Chiar dacă vedem suferința celui drag zi de zi, dragostea ce i-o purtăm ne face să refuzăm pierderea lui. Cu inimile sfâșiate de durere ne despărțim, după o lungă și grea suferință, de iubita noastră mamă, soacră și bunică

FLOAREA VULTURAR,

de 83 ani, născută CURUȚ-LEU. Până când inimile noastre vor accepta despărțirea de tine MAMĂ, ne vom hrăni din amintirile clipelor minunate, vom vărsa lacrimi și ne vom ruga bunului Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în ceruri alături de cei buni și drepți. Înmormântarea are loc azi, 24 decembrie, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Nu te vom uita niciodată. Rămas bun, IUBITĂ MAMĂ! Cu lacrimi și durere în suflete, fiul Marius, nora Anamaria și mult iubita ta nepoată Bianca Vulturar. (4760) 

 

* Cu lacrimi în ochi, de la mare depărtare, ne luăm rămas bun de la iubita noastră bunică, străbunică și soacră

FLORICA VULTURAR.

Suntem cu inima alături de voi Marius, Anamaria și Bianca și înălțăm rugăciuni către bunul Dumnezeu să vă mângâie și să vă întărească, iar pe BUNI să o odihnească în pace. Nepotul Călin cu familia și ginerele Nelu Ardelean, din Canada.  

 

* Lacrimi în ochi și durere fără margini ai lăsat în sufletul meu, prin plecarea ta, draga mea cumnată

FLORICA VULTURAR.

Sunt alături de voi Marius, Anamaria și Bianca în aceste clipe de grea încercare și mă rog bunului Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace pe

FLORICA,

iar pe voi să vă întărească și să vă mângâie în aceste clipe grele. Părintele Ceresc să vă răsplătească, draga Marius și Anamaria, pentru bunătatea și grija ce i-ați purtat-o și în aceasta grea perioadă de suferință. Cumnata Tatiana Silaghi. (4744)

 

* Cu lacrimi în ochi am primit vestea trecerii la cele veșnice a mătușii noastre dragi

FLORICA VULTURAR.

Dragii noștri, Marius, Anamaria și Bianca, suntem alături de voi în cele mai grele clipe ale vieții voastre, când cea care a fost o mamă deosebită și o bunică iubitoare s-a ridicat la cer. Mătușa noastră dragă o să vegheze de acum asupra voastră din ceruri. Sincere condoleanțe. Paula și Adi Țărău, Simona și Sandu Bonța, Petrică și Teodora Silaghi, cu familiile. (4745)

 

* Cu inimile cernite de durere ne luăm rămas bun de la cumnata și mătușa noastră dragă

FLORICA VULTURAR.

Suntem cu sufletul alături de voi Marius, Anamaria și Bianca. Tatăl Ceresc să-i dea odihnă veșnică în ceruri, iar vouă să vă aline durerea despărțirii. Sincere condoleanțe. Cumnata Maria și nepotul Adi Fița cu familia, din Baia Mare. (4746)

 

* Ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost cumnată și mătușă dragă,

FLORICA VULTURAR

și suntem alături de voi Marius, Anamaria și Bianca. Dumnezeu să vă mângâie, iar pe

FLORICA

s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Cumnații Ionică și Mărioara Vulturar, nepoata Violeta cu familia, din Satu-Mare. (4747)

 

* Dumnezeu să te odihnească iubita noastra mamă și bunică

Buna JENI!

Căldura, iubirea și credința ta ne vor însoți de-a lungul anilor, iar aminitirile lăsate  în urmă ne vor lumina sufletul mereu. Ai fost și vei rămâne un model sfânt pentru familia noastră. Te iubim, ești și vei fi cu noi întodeauna. Cu dragoste, Claudiu, Delia, Nadina și Victor.

 

* Suntem alături de colega şi prietena noastră, dr. Trifa Lenuţa cu familia, la despărţirea dureroasă de iubita mamă,

MARIA MĂRĂŞESCU.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Sincere condoleanţe familiei! Fam. dr. Matiuţa Pompilia, Marcel şi Pompiliu. (4755)

 

* În aceste momente triste împărtăşim durerea familiei dr. Trifa Lenuţa, acum când se despart de iubita mamă

MARIA MĂRĂŞESCU.

Odihnă veşnică! Sincere condoleanţe! Fam. dr. Feflea Vanda şi Nicu. (4756)

 

* Suntem alături de nașii noștri Lenuța, Florin și Sabina Trifa, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mult iubitei mame, soacre și bunici

MARIA MĂRĂŞESCU.

Finii Raul și Ramona cu familia. (4757)

 

* Sunt alături de fratele meu drag, Călin și de nepotul Ștefan, acum, când se despart cu greu, de cea care le-a fost o soție și o mamă devotată,

SORINA GULEȘ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Cu mare tristețe, sora Gabriela și prietenii Dorina și Dumitru. 

 

* Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că un om atât de drag tuturor, doamna

ELENA MĂLAI

a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de voi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe! Oana, Mihaela, Adrian şi Viorica Dorobanţu.

 

* Cu mare tristețe și durere ne alăturăm nepoatei și verișoarei noastre Andreea și întregii sale familii pentru pierderea tatălui său

DORIN BELENEȘI.

Dumnezeu a avut grijă de sufletul său tânăr ca în ajun de Sfinte Sărbători ale Crăciunului să-și urmeze calea către cel care ne iubește pe toți ”Dumnezeu”. Dumnezeu să-l odihnească în pace în Raiul Ceresc unde nu mai este durere și suferință. Mătușa Nușica și verișoarele Sanda și Alina cu familiile lor. (4753)

 

* Cu adâncă compasiune ne alăturăm durerii familiei doamnei Rigou Maria, în aceste momente pricinuite de pierderea mamei, bunicii și străbunicii

ANA MAHUȚ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Maria Buta cu familia. (4751)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a dragei noastre mame, soacre, bunici și străbunici

MARIA UIVARI,

născută LEGHEZEU, la vârsta de 91 de ani. Înmormântarea are loc azi, 24 decembrie 2021, ora 12.00, de la Capela din Sântandrei. Dormi în pace suflet blând. Fiica Rodica, cu soțul Aron, nepoata Camelia cu soțul Marcel, strănepoții Mihai și Ana.

 

* Cu multă tristețe în suflete ne luăm rămas bun de la draga noastră mamă, soacră, bunică și străbunică

MARIA UIVARI.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Din partea fiului Carol cu soția Vica, nepoții Radu și Ada cu soțul Silviu și strănepoata Ștefana.

 

* Te-ai dus discret, senin, spre ceruri aşa cum ai fost şi în viaţă, prietenul nostru drag,

TRAIAN OALĂ.

Ai lăsat un mare gol în inimile noastre şi nu te vom putea uita niciodată. Suntem alături cu tot sufletul de tine, Ligia, în aceste momente de grea cumpănă, când tatăl tău care te-a iubit atât de mult, te părăseşte luându-şi calea spre veşnicie. Odihneşte-te în pace! Adio dragul nostru! Petre şi Felicia Ţiţ-Andreescu şi copiii Ştefan şi Alexandru. (4758)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe transmitem întregii familii Peredercu, acum când se despart de cel care a fost soț, tată, socru și bunic. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Anca, Bogdan, Daniela și Radu.

 

COMEMORĂRI

 

* În 25 decembrie, comemorăm cinci ani de la plecarea dintre noi a iubitului nostru soț, tată, bunic și străbunic,

ȘTEFAN OGBARSCHI.

Pentru dragostea cu care ne-a înconjurat, va rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soția Irina, fiicele Mariana și Adriana cu familiile lor. (4731) 

 

* Păstrându-le neștearsă amintirea, aducem un pios omagiu de prețuire, dragoste și recunoștință veșnică la împlinirea a 10 ani și respectiv a 25 de ani de la dureroasa despărțire de iubiții noștri părinți, socri și bunici

ELISABETA SZELL

și

IOSIF SZELL.

Dumnezeu să-i odihnească în pace! Mulțumim celor care le cinstesc amintirea! Copiii cu familiile. (4754)