DECESE

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea ei, dar moartea a fost mai puternică și a smuls-o dintre noi, pe cea care a fost mult iubita noastră mamă, soacră și bunică

ANA MARC,

din satul Alparea. A trăit 88 de ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 25 februarie 2022, la ora 13.00, la Capela din satul Alparea. În veci nemângâiați, fiul Radu cu soția Sanda și mult iubita ta nepoată Oana-Raluca. Drum lin spre cer, mamă dragă! (559)

 

* A trecut în eternitate mama, bunica, străbunica și stră-străbunica

SAVETA BLĂGUȚA.

Vom păstra veșnic amintirea ta. Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul și să-l așeze de-a dreapta Sa, unde drepții se odihnesc! Nepotul Blăguța Liviu, soția Mihaela, nepoții Bianca și Rareș. (566)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a mamei și bunicii noastre

SAVETA BLĂGUȚA,

din Gepiș. Dumnezeu să-i vegheze drumul lin spre Cer! Fiul Crăciun și soția Floare, nepotul Crăciun cu soția Cornelia, nepoții Cătălin, Adrian și Cosmin. (567)

 

* Regretăm profund trecerea în neființă a bunului nostru prieten

GHEORGHE ILEA.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Fam. ing. Sărac Ioan. (563)

 

* Sincere condoleanțe și compasiune vă transmitem Ica, Adi și Cristian, în aceste clipe de adâncă durere când vă despărțiți de tatăl, socrul și bunicul drag

NICOLAE INDREA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Nadiș Ioan și Molnar Marius. (564)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Draga noastră mămică

CĂTĂLINA SĂTEAN,

trec anii cu greu, dar ești în inimile noastre și în gândurile noastre zi de zi. Te iubim și ne este dor de tine. Fiicele Otilia și Corina, cu familiile. (32)

 

* Azi, 24 februarie 2022, se împlinesc 2 ani de când ai plecat la îngeri, timpul nu a șters nimic din durerea trecerii la cele veșnice a dragului nostru fiu,

DANIEL BUD-POPA.

Nu te vom uita niciodată, vei rămâne veșnic în inima și sufletul nostru. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău, să fie în loc luminat. Parastasul va avea loc în 26 februarie 2022, ora 11.00, la Biserica Militară. Familia, veșnic îndurerată. (545)

 

* Pios omagiu de recunoștință și neuitare la împlinirea a 17 ani de la plecarea în eternitate a dragului nostru soț, tată și bunic,

VIOREL BLAGA.

Dumnezeu să te aibă în paza Sa! Odihnă veșnică în cer unde sunt cei buni și drepți. Soția Florica, fiica Anca împreună cu nepoata Andra-Bianca. (542)

 

* Au trecut 36 de ani de când ne-a părăsit dragul nostru tată, tată-socru, bunic, străbunic

GHEORGHE APĂTEANU.

Chipul său frumos, dragostea nemărginită cu care ne-a înconjurat vor rămâne veșnic întipărite în inimile noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă în pace! Ghiță, Doina, Anca, Dănuț, George și Mihăiță. (558)