DECESE

 

* Cu inimile îndurerate, cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet, anunțăm trecerea la cele veșnice a dragei noastre soții, mame și bunici

EUGENIA DACIN,

în vârstă de 74 de ani. Un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer. Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul blând alături de cei drepți. Înmormântarea are loc în data de 25 ianuarie, ora 14.00, de la Capela Orășenească. Nu te vom uita niciodată. Soțul Nelu, fiicele Mihaela Prodea și Felicia Rațiu cu familiile lor.

 

 

* Un gând de compasiune și sincere condoleanțe adresăm colegilor noștri Felicia Rațiu și Marin Rațiu acum când sunt greu încercați de plecarea la cele veșnice a celei care le-a fost mamă și soacră dragă. Dumnezeu să le ofere alinare. Departamentul Financiar-Contabilitate din cadrul SC TGIE Oradea.

 

* Suntem alături de voi Dan, Dana și Adriana, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a mamei voastre dragi

LENUȚA BONȚE.

Dorim ca Dumnezeu să vă întărească în aceste momente și să vă dea mângâierea Lui. Fam. Moga Teodor și Silvia. (2904)

 

* Cu multă durere în suflet aduc la cunoştinţă că în ziua de 21 ianuarie 2023 a trecut în nefiinţă iubitul meu tată,

TEODOR UIVAROŞAN,

la vârsta de 86 ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 25 ianuarie, ora 13.00, de la Capela Haşaş, Cimitirul Rulikowski. Dumnezeu să te odihneasă în pace şi lumină, tată drag! Nu te voi uita niciodată. Fiica Teodora. (2912)

 

* Cu inima zdrobită de durere mă despart de iubitul meu soţ

TEODOR UIVAROŞAN.

Am fost împreună la bine şi la rău peste 60 de ani, ne-am iubit şi ne-am respectat. O să rămâi mereu în sufletul meu. Dumnezeu să te odihneasă în pace dragul meu! Îndurerată, soţia Floare.  (2913)

 

* Suntem alături de dr. Uivaroșan Teodora, acum când se desparte de iubitul ei tată. În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace! Mihaela și Marius Popoviciu. (2908)

 

* Sincere condoleanțe, Teodora! Este greu să pierzi un suflet de aur atât de drag și suntem alături de tine în această încercare atât de grea. Te prețuim foarte mult, Teodora! Luiza și Gigi Demian. (2909)

 

* Suntem alături de colega și prietena noastră, dr. Teodora Uivaroșan, în marea durere a pierderii tatălui său. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Corina și Virgil Popa. (2910)

 

* Gânduri de mângâiere și alinare distinsei și dragei noastre colege, dr. Teodora Uivaroșan, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în eternitate a tatălui ei drag,

TEODOR UIVAROȘAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Clinicii Medicale Interne 1 - Diabetologie. (2911)

 

* Suntem alături de colega noastră, dr. Teodora Uivaroșan în aceste momente grele pricinuite de decesul tatălui. Familia dr. Prună Camelia. (2914)

 

* Un ultim omagiu celui care a fost,

TEODOR UIVAROȘAN

și un gând de mângâiere colegei noastre dr. Uivaroșan Teodora. Familia dr. Onaca. (2915)

 

* Sincere condoleanțe și un gând de mângâiere pentru dr. Uivaroșan Teodora la despărțirea de tatăl său. Familia dr. Aron Diana. (2916)

 

* Suntem alături de colega noastră dr. Teodora Uivaroșan la suferința pricinuită de trecerea în neființă a tatălui 

TEODOR UIVAROŞAN.

Colectivul Clinicii Medicale Grand Med. (2917)