DECESE

 

* „În ochii celor fără de minte, drepții sunt morți cu desăvârșire..., dar ei sunt în pace!”. (Înț. 3,1-3)

JULIANNA BLUM,

MAGDALENA BODE,

CORNELIA POPA,

DORU ANDRUȘ,

JANOS KADAS.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață, după o lungă suferință a scumpului nostru soț, tată, socru și bunic,

NICOLAE POPA,

de 81 ani. Îl vom purta veșnic în sufletele și în gândul nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Înmormântarea are loc azi, 24  octombrie 2019, ora 15.00, la Cimitirul Rulikowski, de la Capela Hașaș. Soția Ileana, fiicele Luci și Dana cu familiile. (722)

 

* Cu tristeţe în suflet îmi iau rămas bun de la fratele meu drag,

NICOLAE POPA.

Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul bun. Amintirea ta va rămâne veşnic în inima mea! Fratele Ioan Goron.

 

* Sincere condoleanțe familiei dr. Oros Gheorghe, la decesul mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească. Familia dr. Madaș Crăciun. (746)

 

* Într-o zi frumoasă de toamnă s-a mutat la Domnul sufletul bun, minunat, plin de dragoste, credință și speranță al iubitei noastre mame, soacre, bunici și străbunici,

MAGDALENA BODE,

de 94 ani. Pentru lupta ta în viață, bunătatea, dragostea, grija, sfaturile și căldura sufletului cu care ne-ai înconjurat, vei trăi veșnic în sufletul nostru rugând pe bunul Dumnezeu pentru iertarea, pacea, liniștea și veșnica odihnă a sufletului tău în Împărăția Sa cea cerească, alături de sfinții îngeri. Înmormântarea are loc azi, 24 octombrie, ora 13.00, de la Biserica din Ghighișeni. Familia îndurerată. (747)

 

* BABI

dragă,

MAGDALENA BODE,

eu cu familia mea am fost odorul și mângâierea ta, pentru noi ai trăit, la vederea noastră chipul tău se lumina și uita de dureri și suferințe. Grija, dragostea, bunătatea și căldura sufletească cu care ne-ai înconjurat nu le vom uita niciodată. Vei rămâne veșnic vie în inimile noastre rugând pe bunul Dumnezeu să-ți călăuzească și păzească sufletul în Împărăția Sa cea cerească alături de bunicul nostru drag. Adorații tăi nepoți și strănepoți, Florin, Carmen, Mara și Oana. (748)

 

* Suntem alături de familia doamnei Maria Cioflan, la durerea pricinuită de decesul mamei sale. Sincere condoleanțe! Fam. Roman Gheorghe. (742)

 

* La trecerea în veşnicie, un pios omagiu aducem distinsului

prof. RÂUREL BĂLAN,

pensionar, fost director al Şcolii Gimnaziale Nr. 6 „Dimitrie Cantemir”. În anii de directorat, modesta noastră şcoală de cartier s-a dezvoltat ajungând printre cele mai bune şcoli din municipiu. Decenii la rând, şcoala a avut generaţii de elevi harnici, cu rezultate bune la învăţătură, premianţi la concursurile şi olimpiadele şcolare, cu o bogată activitate cultural-artistică şi sportivă. Aceste succese s-au datorat şi DIRECŢIUNII şcolii, GENERAŢIEI DE AUR a învăţătorilor şi profesorilor, care au dat zi de zi elevilor, LUMINĂ din LUMINA LOR. Regretatul

RÂUREL

a fost un OM, PROFESOR şi DIRECTOR MINUNAT. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familiei îndurerate toată compasiunea noastră şi sincere condoleanţe! Prof. Ciortin Augustin şi cadrele didactice pensionate de la Şcoala „Dimitrie Cantemir”. (765)

 

* Suntem alături de colegul nostru, George Bălan și de întreaga lui familie, acum când se desparte de tatăl drag. Sincere condoleanțe. Colegii din clasa a XII-a D L.F.I. (745)

 

* Aducem ultim și pios omagiu celui care a fost vrednicul nostru director al Școlii ”Dimitrie Cantemir”,

prof. RÂUREL BĂLAN,

om cu suflet mare, blând și bun. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa cea cerească în liniște și pace. Condoleanțe familiei și mângâiere celor rămași. Înv. pens. Victoria Ilisie și Florica Țeț. (749)

 

* Transmitem sincere condoleanțe doamnei prof. Daniela Lascău și familiei sale, la trecerea în neființă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Suciu Ioan. (763)

 

* E zi senină, pic de nor, dar cât mi-e sufletul de trist fiindcă, buna mea prietenă, prof. CORNELIA POPA,

pleacă spre lumea tăcerii veşnice. Un gând de alinare pentru tine, Dănuţa şi familia ta, în aceste momente grele ale despărţirii. Dumnezeu să-i aşeze sufletul între cei drepţi! Domnica şi Claudia Teodora Ignat.

 

* Într-o însorită zi de toamnă şi-a luat zborul spre nemurire sufletul bunei noastre vecine şi prietene,

CORNELIA TIBA POPA.

În vreme, însă, vor dăinui în amintirea noastră bunătatea, înţelepciunea şi dragostea pe care ne-a dăruit-o cu atâta generozitate, draga noastră

NELI.

Rugăm pe bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar familiei greu încercate transmitem sincera noastră compasiune. Fam. Parasca Crăciun. (758)

 

* Înmărmuriți de durere anunțăm trecerea în neființă a scumpului nostru soț, tată și bunic,

NICOLAE TIPI.

Înmormântarea va avea loc vineri, 25 octombrie, orele 15.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să te odihnească în pace. Familia îndoliată. (754)

 

* Cu tristețe în suflet ne luăm rămas bun de la scumpul nostru cuscru,

NICOLAE TIPI.

Sincere condoleanțe. Odihnește-te în pace! Familia Cosma. (755)

 

* Ne despărțim cu durere în suflet de bunul nostru unchi,

NICOLAE TIPI.

Să-ți fie țărâna ușoară! Fam. Berea Daniel și Teodora. (751)

 

* Profund îndurerați ne despărțim de dragul nostru frate

NICOLAE TIPI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Berea Traian și Florica. (752)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la scumpul nostru unchi

NICOLAE TIPI.

Dormi în pace! Fam. Berea Cristian și Corina. (753)

 

* Adânc îndureraţi ne despărţim de fratele şi unchiul nostru,

NICOLAE TIPI,

de 66 de ani.

„Și-mi pare-așa ciudat că se mai poate

Găsi atâta vreme pentru ură,

Când viața e de-abia o picătură

Între minutu-acesta care bate

 

Şi celălalt - și-mi pare nențeles

Şi trist că nu privim la cer mai des,

Că nu culegem flori și nu zâmbim,

Noi, care-așa de repede murim”.  (Magda Isanos)

Cu durere, sora Maria Brânzaş din Australia, nepoatele Bughiu Livia cu familia şi Lucia Brânzaş. (764)

 

* Suntem alături de familia îndurerată în aceste clipe grele, pricinuite de trecerea în nefiinţă a celui care a fost

 IOAN KADOŞ,

din Fughiu. Înmormântarea va avea loc vineri, 25 octombrie, începând cu ora 14.00, la Capela din Fughiu. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace în Împărăţia Sa. Sincere condoleanţe. Florica şi Ghiţă Şerban cu copiii.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată după o grea suferință, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi, cu inimile sfâșiate de durere și ochii înlăcrimați, anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care ne-a fost mamă, soacră și bunică

CORNELIA POPA, 

născută TIBA. Iubirea ta, generozitatea, dragostea de oameni și energia ta molipsitoare vor dăinui mereu în inimile noastre. Dumnezeu s-o odihnească în pace de-a dreapta Sa. Cei care doresc să o conducă pe ultimul drum sunt așteptați la Capela Hașaș vineri, 25 octombrie, la ora 13.00. Slujba de stâlp va avea loc joi, 24 octombrie, la Capela Orășenească, de la ora 19.00. Fiica Daniela, ginerele Ovidiu și nepotul Paul Opre.

 

* Nimic nu este mai dureros în viață ca despărțirea de o ființă dragă. După o grea suferință, ne luăm rămas bun de la iubita noastră cuscră

CORNELIA POPA.

Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Opre Avram și Maria.

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru prietena noastră Dana și familia ei, acum la dureroasa despărțire de mama, soacra și bunica și lor dragă,

CORNELIA POPA. 

Dumnezeu s-o primească în Împărăția Sa, iar celor rămași mângâiere și alinare. Adriana și Eugen Balint.

 

* Un ultim și pios omagiu de prețuire îi aducem azi dragii noastre mătuși,

ILEANA PURGE,

la trecerea la cele veșnice, după o viață dăruită necondiționat familiei. Rugăm pe bunul Dumnezeu să așeze sufletul său unde drepții se odihnesc, iar pe cei rămași să-i mângâie. Nepoții Sorin, Mihaela, Șerban și Marc Hălmăgean. (2511)

 

* Sincere condoleanțe și un gând de alinare doamnei Mărioara Cioflan și familiei, în clipa grea a despărțirii de mama, soacra, bunica și străbunica dragă. Dumnezeu să-i odihnească sufletul ei bun și blând, iar pe voi să vă răsplătească pentru dragostea nemărginită și grija acordată. Maria Moldovan cu familia. (2512)

 

* Un gând de alinare și  mângâiere pentru voi, Rodica și Dorel, acum la despărțirea pentru totdeauna de fratele și cumnatul  drag,

 

VLADIMIR GIULAI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Cuscrii Florian și Maria Vesa.

 

COMEMORĂRI

 

* Comemorăm cu durere în suflete împlinirea a 16 ani de la decesul soției și mamei noastre dragi,

ANA TOIA.

Nu te vom uita niciodată, suflet bun și drag! Soțul Florian și copiii Dinu și Nathalia. (743)

 

* Azi, 24 octombrie, într-o zi frumoasă de toamnă se împlineşte un an de când a plecat pe drumul veşniciei

CORNEL MARC,

din Oşorhei. Alături de el o comemorăm pe soţia lui,

DORINA MARC,

decedată de 17 ani, de asemeni pe părinţii şi bunicii,

PAVEL MARC,

din Oşorhei,

FLOAREA MARC,

din Oşorhei, decedaţi în 7 octombrie 2006 şi

FLOAREA

în 31 octombrie 2003. Ne amintim cu durere şi de

FLOARE CHEREGI,

GHEORGHE CHEREGI,

DUMINTRU MĂLAN,

din Alparea. Dumnezeu să vă odihnească în linişte şi pace sufletească! Parastasul va avea loc duminică, la ora 12.00, la Biserica din Săcădat. Fiul Paul Marc cu soţia Alina, fiica-Cornelia Mălan cu soţul Gheorghe. (758)

 

* Păstrăm vie amintirea şi le aducem un ultim omagiu şi recunoştinţă părinţilor, socrilor, bunicilor şi străbunicilor, din Inand,

ANA ŞANDOR,

decedată în urmă cu 18 ani,

IOAN ŞANDOR,

decedat în urmă cu 18 ani. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Fiul Viorel, nora Florica, nepoţii Florin şi Anca, cu familia. (711)

 

* Păstrăm vie amintirea şi le aducem un ultim omagiu şi recunoştinţă socrilor, bunicilor şi străbunicilor, din Tulca,

MARIA MARŢI,

decedată în urmă cu 16 ani, şi

DUMITRU MARŢI,

decedat în urmă cu 37 ani. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Nora Mărioara, nepotul Marinel şi nepoata Daciana cu familia. (710)

 

* A trecut un an de când a plecat dintre noi scumpul nostru cumnat

TEODOR MOŢIU,

(fost secretar la Primăria Batăr), pe care noi l-am iubit foarte mult. Nu ne-a mai rămas decât tristul mormânt, pe care îl presărăm cu lacrimi.

BĂCIŢĂ,

nu te vom uita niciodată! Din partea cumnatului şi cumnatei, Ghiţă şi Lenuţa Popa cu familia, din Tulca şi cumnata Nica, cu familia, din Salonta.